En erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

Ben

Ben onu hiç duymadım ama aklıma ilk bbörek taşı geldi
Yok taştan değilmiş ya gebelik yada enfeksiyon Can'ım dikkat ettim böyle büyük parçalar halinde belli oluyor bazense küçük oluyor.. Bilemiyorum işte tahlil yapmamız lazım net bilgi için

Merhaba kızlar, adete 9 kaldı, dün yani 10 varken çok kötüydüm. Sattan sonraki 14. Günden beri aşırı baş dönmesi, mide bulantısı yaşıyorum. Dünde hastaneye gittim progesteron baktırmak için, hastanede çok kötüydüm neredeyse bayılcaktım. Progesteron 7,28 çıktı. Hamilelik olması için 10 olması gerekiyomş, daha adete 10 gün var belki geç döllenme olacak diye ümit ediyorm. Belki olmuşsa bile daha kana yansımamıştır diye ümit ediyorm. Sizce 10 kala bu kadar büyük belirtilerin olması mümkün mü? Bugün de dizlerimi büktüğümde sol kasığın olduğu yere iğne batıyor gibi hissettim. Birde oturduğumda bile bi akıntı aktı durdu, çamaşırıma baktım hiç bişey yoktu. Kokulu da değildi. Gerçi çamaşırım beyazdı belkide ondan göremedim. Bilmiyorum aklım çok karışık. Sizce???

Benim

benim daha 7 günüm var Can'ım aman kısmetse olsun.. Ben daha yeniyim inşallah uzun süre bekleyipte olmayanlara rabbim öncelik versin.. Yazık biz bi kaç ayda böle olduk bide onları düşünemiyorum
Sorma canım, 7 aydır bekliyoruz. Ocakta düşük yaptım inşallah kısa sürede gelir meleklerimiz

Valla yanlis bilgi vermek istemiyorum bhcg gibi artiosa surekli artabilir stres yapma bence daha varmis gunune benim iki gun var ve hic belirti yok bakalim nolck seninde var gunune en azindan bikacgun kala kan tahlili yaptir belli olur

Valla yanlis bilgi vermek istemiyorum bhcg gibi artiosa surekli artabilir stres yapma bence daha varmis gunune benim iki gun var ve hic belirti yok bakalim nolck seninde var gunune en azindan bikacgun kala kan tahlili yaptir belli olur
Yok canım, ben kan vermekten yoruldum artık anca adet 5-6 gün gecikirse yaparm. Ama maşallah tam zamanında gelir. Progesteron bebeğin tutunması için gerekli olan kadınlık hormonu canım. Eğer gebelik veya yumurtlama sağlıklı olursa artıyor. Düşük olduğunda yumurtlama olmamış sayılıyor. 5 ten yukarısı yumurtlama olmş demekmiş. Bende olmş sanırım doktor normal değer ama hamilelik görünmüyor şuan dedi. Görünseydi 10 üzeri beklerdik dedi. Adet olursam da artık hormonlarıma baktıracağım. Başka çare kalmadı

Biliorm hatta bende ilacini kullandim ama okaadar detayli bilemiycm aynn bende heray 4 5 gun onceden basliodm test yapmaya gecen ay butun belirtileri yasadim hatta bi testte hafif cizgi vardi baska markayla yaptim negatif cikti 2 gun sonrada hastalandim ztn bu ay hic umidim yok test flnda yaomiyorm dayancm iki gun daha

Bundan iki ay önce, aynı senin anlattığın gibiydim. Göğüsler, kokulardan tiskinme, hassasiyet hepsi vardı. Ama sonuç tam gününde hastalandm. Bi sonraki ay yani geçen ay hiç takmadım. Yine negatif. Bu ay dikkat ettim ama.ovulasyn yapmadım. Ne zaman yumurtladığmı bilmiyorum bilince zorunluluk gbi oluyor. Eşim de keçiboynuzu, Çakşır kökü suyu ve ballı polenli baya otlu bi karışım yiyor. İnşallah hemen etki etmiştir.

Ne kadarlik evlisin cnm
2 senelik evliyim canm. He benm yaptığımı yazmayı untmşm soğal değilde maydonoz süt viks buharına oturdum adetten snraki 3 gün. Çok şükür bi akıntı olmadı intihaplı zaten bi önceki ay rahime bakırdım hiç bi problem yoktu. Sen ne kadarlık evlisin cnm

Bende bir yillik ben evlendikten 5 ay sonra hamile kaldm 8 haftalikken kalp atislarini duyamadigimiz icin kurtaj oldum iki ay sonra tekrar kaldm oda malesef kimyasal gebelikmis simdi 4 ay oldu bu ayla 1 ay korundm 3 aydir yumurtlama gunune dikkat ediyorum ama olmuo bi doktora gorunmeyi dusunuom doktorlar 3 dusukten sonrakine arastirio ozel hastanede sikinti yok rahmi tertemiz dedi ama kimyasal oldu bilmiyorum korkuormda tekrar olursa sorun olur diye

çok üzüldüm canım umarım bir dahaki sefere sağlıklı olur hamileliğin. Ben geçen sene kimyasal gebelik yaşadım. Olurken anlamadım sonradan farkettim ben de b ve d vitamini eksikliği ve hashimato tiroidi çıktı bir buçuk ay önce. Ben geçen seneki kimyasal gebeliği bunlara yoruyorum. Endokrinolojiye gidip tiroid ve vitaminlerine baktır mutlaka. Beni jinekologum hamilelik istediğim için yönlendirdi ve bunlar çıktı.

Troidi olan bi arkadasim vardi hatta doktorlar dusuk bi ihtimalle hamile kalirsin demisler bi doktor klomen vermis kullandi ay kaldi dogum yapti simdi 5 aylik oglu var sende insallah hemen kalirsin cnm.bunlar varken adetlerin duzenlimi cnm ben hep soyle dusunuorm dusukte olsa genelde herkes yasio ve tekrar kalip saglikli bi sekilde bebek dunyaya getirenler cok var oldugunu biliorm en azindan kalabiliyorum bide adetlerim duzenli eger bi sorun olsa adetlerim duzensiz olurdu diye dusunuom snin nasil cnm cok merak ediorm adetlerim duzenli diye hic problem yok diye rahat etmek mi yoksa bi alakasi yokmu bunlarla

Ha ben ilk dusuktete 6 kutu kan aldirlar hamilelrrde yapiliyo ya baktilar vitaminlerime hersey gayet normal dedi doktor kalp atislari tamamen bebekle alakali biseymis bende eger tiroid fln olsa coktan ogrenirdm diom cikardi ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…