- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
Yok taştan değilmiş ya gebelik yada enfeksiyon Can'ım dikkat ettim böyle büyük parçalar halinde belli oluyor bazense küçük oluyor.. Bilemiyorum işte tahlil yapmamız lazım net bilgi içinBen
Ben onu hiç duymadım ama aklıma ilk bbörek taşı geldi
benim daha 7 günüm var Can'ım aman kısmetse olsun.. Ben daha yeniyim inşallah uzun süre bekleyipte olmayanlara rabbim öncelik versin.. Yazık biz bi kaç ayda böle olduk bide onları düşünemiyorumBakalim 2 gun sonra belli olur
Sorma canım, 7 aydır bekliyoruz. Ocakta düşük yaptımBenim
benim daha 7 günüm var Can'ım aman kısmetse olsun.. Ben daha yeniyim inşallah uzun süre bekleyipte olmayanlara rabbim öncelik versin.. Yazık biz bi kaç ayda böle olduk bide onları düşünemiyorum
Progesteron mu canım?Daha cok erken cnm artabilir deger
Yok canım, ben kan vermekten yoruldum artık anca adet 5-6 gün gecikirse yaparm. Ama maşallah tam zamanında gelir. Progesteron bebeğin tutunması için gerekli olan kadınlık hormonu canım. Eğer gebelik veya yumurtlama sağlıklı olursa artıyor. Düşük olduğunda yumurtlama olmamış sayılıyor. 5 ten yukarısı yumurtlama olmş demekmiş. Bende olmş sanırım doktor normal değer ama hamilelik görünmüyor şuan dedi. Görünseydi 10 üzeri beklerdik dedi. Adet olursam da artık hormonlarıma baktıracağım. Başka çare kalmadıValla yanlis bilgi vermek istemiyorum bhcg gibi artiosa surekli artabilir stres yapma bence daha varmis gunune benim iki gun var ve hic belirti yok bakalim nolck seninde var gunune en azindan bikacgun kala kan tahlili yaptir belli olur
Bundan iki ay önce, aynı senin anlattığın gibiydim. Göğüsler, kokulardan tiskinme, hassasiyet hepsi vardı. Ama sonuç tam gününde hastalandm. Bi sonraki ay yani geçen ay hiç takmadım. Yine negatif. Bu ay dikkat ettim ama.ovulasyn yapmadım. Ne zaman yumurtladığmı bilmiyorum bilince zorunluluk gbi oluyor. Eşim de keçiboynuzu, Çakşır kökü suyu ve ballı polenli baya otlu bi karışım yiyor. İnşallah hemen etki etmiştir.Biliorm hatta bende ilacini kullandim ama okaadar detayli bilemiycm aynn bende heray 4 5 gun onceden basliodm test yapmaya gecen ay butun belirtileri yasadim hatta bi testte hafif cizgi vardi baska markayla yaptim negatif cikti 2 gun sonrada hastalandim ztn bu ay hic umidim yok test flnda yaomiyorm dayancm iki gun daha
2 senelik evliyim canm. He benm yaptığımı yazmayı untmşm soğal değilde maydonoz süt viks buharına oturdum adetten snraki 3 gün. Çok şükür bi akıntı olmadı intihaplı zaten bi önceki ay rahime bakırdım hiç bi problem yoktu. Sen ne kadarlık evlisin cnmNe kadarlik evlisin cnm
çok üzüldüm canımBende bir yillik ben evlendikten 5 ay sonra hamile kaldm 8 haftalikken kalp atislarini duyamadigimiz icin kurtaj oldum iki ay sonra tekrar kaldm oda malesef kimyasal gebelikmis simdi 4 ay oldu bu ayla 1 ay korundm 3 aydir yumurtlama gunune dikkat ediyorum ama olmuo bi doktora gorunmeyi dusunuom doktorlar 3 dusukten sonrakine arastirio ozel hastanede sikinti yok rahmi tertemiz dedi ama kimyasal oldu bilmiyorum korkuormda tekrar olursa sorun olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?