- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
Babanizin sorumsuzluğu ile anneniz sizi büyütebilmisse bence en iyisidir.Slm kızlar bugün annemle konuşmamızda neden en iyi anne sensin demiyorsun diye bi cümle kullandı tabi birden değil konuşurken laf lafı açtı ama bunu sürekli yapıyor aslında ..en iyisi olduğunu iddiaa ediyor heralde diğer annelerin çocuklarını yedi 24 dövdüğünü falan düşünüyor ve en iyi olabilecek bi anne değil sorumsuz bir baba ve çalışan çocuklarına sahip çıkan bi anne evet yaptı eksik olmasın ama en iyisi olduğunu düşünmüyorum ne anneler gördüm arkadaş gibi olan işyerindeki yemeği sen şimdi beğenmezsin diyip kızına yemekler getiren benim annem baskıcı yediğime içtiğime giydiğime karışır ederdi düğünümde doğumumda doğru düzgün yanımda dahi olmadı nasıl en iyisi olabiliyor gerçekten en iyi olduğunu savunması beni sanırım bi tık sinir ediyor iyi evet ama en iyisi değil bunu bilsin kabullensin istiyorum sizin anneleriniz en iyi anne olduğunu iddiaa ediyor mu yada benim annemin bu en iyisi benim inadının nedeni nedir çünkü en iyisi değil ve en iyisisin evet demek istemiyorum Buda onu sinirlendiriyor hakkını yiyormuşuz gibi konuşuyor
bence anneniz narsist bir insan. Normal birinin boyle bir iddiasi ya da onaylanma istegi olacagini dusunmuyorum. Narsist bir anne ile buyumenin de en muhtesem sey oldugunu dusunmuyorum. O nedenle ne olacak oyle soyle falan diyemem. Ne kaybedeceksiniz yaklasimi da dogru degil cunku durustlugunuzu kaybedeceksiniz...en iyisi olduğunu iddiaa ediyor
Senin annense en iyisidir.bu böyleSlm kızlar bugün annemle konuşmamızda neden en iyi anne sensin demiyorsun diye bi cümle kullandı tabi birden değil konuşurken laf lafı açtı ama bunu sürekli yapıyor aslında ..en iyisi olduğunu iddiaa ediyor heralde diğer annelerin çocuklarını yedi 24 dövdüğünü falan düşünüyor ve en iyi olabilecek bi anne değil sorumsuz bir baba ve çalışan çocuklarına sahip çıkan bi anne evet yaptı eksik olmasın ama en iyisi olduğunu düşünmüyorum ne anneler gördüm arkadaş gibi olan işyerindeki yemeği sen şimdi beğenmezsin diyip kızına yemekler getiren benim annem baskıcı yediğime içtiğime giydiğime karışır ederdi düğünümde doğumumda doğru düzgün yanımda dahi olmadı nasıl en iyisi olabiliyor gerçekten en iyi olduğunu savunması beni sanırım bi tık sinir ediyor iyi evet ama en iyisi değil bunu bilsin kabullensin istiyorum sizin anneleriniz en iyi anne olduğunu iddiaa ediyor mu yada benim annemin bu en iyisi benim inadının nedeni nedir çünkü en iyisi değil ve en iyisisin evet demek istemiyorum Buda onu sinirlendiriyor hakkını yiyormuşuz gibi konuşuyor
‘Slm’ ne demekSlm kızlar bugün annemle konuşmamızda neden en iyi anne sensin demiyorsun diye bi cümle kullandı tabi birden değil konuşurken laf lafı açtı ama bunu sürekli yapıyor aslında ..en iyisi olduğunu iddiaa ediyor heralde diğer annelerin çocuklarını yedi 24 dövdüğünü falan düşünüyor ve en iyi olabilecek bi anne değil sorumsuz bir baba ve çalışan çocuklarına sahip çıkan bi anne evet yaptı eksik olmasın ama en iyisi olduğunu düşünmüyorum ne anneler gördüm arkadaş gibi olan işyerindeki yemeği sen şimdi beğenmezsin diyip kızına yemekler getiren benim annem baskıcı yediğime içtiğime giydiğime karışır ederdi düğünümde doğumumda doğru düzgün yanımda dahi olmadı nasıl en iyisi olabiliyor gerçekten en iyi olduğunu savunması beni sanırım bi tık sinir ediyor iyi evet ama en iyisi değil bunu bilsin kabullensin istiyorum sizin anneleriniz en iyi anne olduğunu iddiaa ediyor mu yada benim annemin bu en iyisi benim inadının nedeni nedir çünkü en iyisi değil ve en iyisisin evet demek istemiyorum Buda onu sinirlendiriyor hakkını yiyormuşuz gibi konuşuyor
Babanla olsaydinda giyemeyecektin belkiYalandan söylemesinler gerçekten böyle hissettirdiysem söylesinler ki en güzel çağlarımda istediğim şeyi dahi giyememekten bahsediyorum baskılarından dolayı ben çocuklarıma asla bunu yapmam
Benim annem dünyanın ennn iyi annesi annem böyle birşey iddia etmez ama ben iddia ediyorum canım annem bitanem Allahım sağlıklı uzun ömür versin annelerimizeSlm kızlar bugün annemle konuşmamızda neden en iyi anne sensin demiyorsun diye bi cümle kullandı tabi birden değil konuşurken laf lafı açtı ama bunu sürekli yapıyor aslında ..en iyisi olduğunu iddiaa ediyor heralde diğer annelerin çocuklarını yedi 24 dövdüğünü falan düşünüyor ve en iyi olabilecek bi anne değil sorumsuz bir baba ve çalışan çocuklarına sahip çıkan bi anne evet yaptı eksik olmasın ama en iyisi olduğunu düşünmüyorum ne anneler gördüm arkadaş gibi olan işyerindeki yemeği sen şimdi beğenmezsin diyip kızına yemekler getiren benim annem baskıcı yediğime içtiğime giydiğime karışır ederdi düğünümde doğumumda doğru düzgün yanımda dahi olmadı nasıl en iyisi olabiliyor gerçekten en iyi olduğunu savunması beni sanırım bi tık sinir ediyor iyi evet ama en iyisi değil bunu bilsin kabullensin istiyorum sizin anneleriniz en iyi anne olduğunu iddiaa ediyor mu yada benim annemin bu en iyisi benim inadının nedeni nedir çünkü en iyisi değil ve en iyisisin evet demek istemiyorum Buda onu sinirlendiriyor hakkını yiyormuşuz gibi konuşuyor
Ayrı değiller yalnız boşanmış mı dedim babam da aynıydı evin içinde ama babamın en iyi baba iddiası yok,şu an yüzeysel anlattım yaşadığım sıkıntılar var ve en iyi anne olduğunu düşünmüyorum düşünmediğim şeyi de söylemek istemiyorumBabanla olsaydinda giyemeyecektin belkiabin olsada malum
Baski cok.. sorumluluk almayan bi baban varken sorumluluk alan annene bu konuda sitem cok bos suan.
Madem
Memnun degildin gitseydin babanla
Yasasaydin
Ben neden bosanmis anladim acaba sorumsuz filan mi dedin? Bi daha okuyaym.Ayrı değiller yalnız boşanmış mı dedim babam da aynıydı evin içinde ama babamın en iyi baba iddiası yok,şu an yüzeysel anlattım yaşadığım sıkıntılar var ve en iyi anne olduğunu düşünmüyorum düşünmediğim şeyi de söylemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?