En iyisi olduğunu iddiaa etmek

Babanizin sorumsuzluğu ile anneniz sizi büyütebilmisse bence en iyisidir.
Her annenin zor bir yani vardır. İnsan sonuçta. Ama annsm.bana dese en iyisisin derim. Sonuçta anne olan birisi olarak söyleyeyim bu iş çok Zor.

Annem asla en iyi anne olduğunu iddia etmedi. Farkında yanlış ve doğrularının az ve çok.
Ama biz de 3 kız asla bak surda ne anne gördük demedik icimizden de geçirmedik. Ne gerek var ki.
O icinizden geçirdiğinin annenin de daha iyisi vardır sonu yok ki bunun. Iyi anne diye gördüğünüz şey de isyerine bakın isyerine diyorum okula değil sen sevmezsin çıkan yemeği diye yemek getiren anne. Bu annelerin çocuklarını doyurma görevi takribi kaç yaşında bitiyor? Ya da siz 14 yaşında isyerine atiliyorsaniz bilemeyecegim. Benim 11 yaşında kızım var yemeğe burun kivirinca yeme çocuğum diyorum yani.
Olay ne anlamadım. O zaman baba, anne, kardeş, eş her şeyi cevremizle mi karsilastiralim.
O zaman ben her durumumda sınıfta kalırım.

Annenizle yüzleşin o zaman.Yüzleşin ki kine dönüşmesin duygularınız.

..en iyisi olduğunu iddiaa ediyor
bence anneniz narsist bir insan. Normal birinin boyle bir iddiasi ya da onaylanma istegi olacagini dusunmuyorum. Narsist bir anne ile buyumenin de en muhtesem sey oldugunu dusunmuyorum. O nedenle ne olacak oyle soyle falan diyemem. Ne kaybedeceksiniz yaklasimi da dogru degil cunku durustlugunuzu kaybedeceksiniz.

Ben anneme hep söylerim sen en iyisisn diye hak ediyor çünkü... çok şeyler yaşadı çalıştı çabaladı .. ama çocuk onun için asla bir uğraş olmadı.. yüzümüze vurmadı çektiklerini ben anlat anne dediğimde anlatır .. bakarım hüzünlendi konuyu kapatırım.. kıyamam hatası da oldu tabiki ama insan oda napsın.. sizde kırmayın kızmayın ... rabbim bizim başımızdan eksik etmesin annelerimizi .. hala arar akıl danışırım... naparim onsuz..

Annemle aramızda bazı problemler var asla dile getirmedigim getirmedigimiz. Biliyoruz ama susuyoruz. Şuan bana göre dünyanın en iyi annesi. Ben onu öyle kabul ettim elinden o gelmiş öyle olmuş dedim. Ama ne zaman dedim anne olunca.
Şuan hastayım kızımda hasta her yerim agrırken kalkıp çorba yaptım yanına yemek yaparken annem geldi aklıma yine dedm öyle bilmiş öyle yapmış en zor şey anne olmak.
Bence sizde evet anne en iyisi sensin deseniz ne olacak? Annem bende travma oluşturduğu halde diyorum elimden geldiğince destek oluyorum inanın bir şey kaybetmiyorum.

Teşekkür ve övgüden mahrum kaldığını dile getiriyor aslında sadece sizden bu eksikliği hissetmiyor genel olarak kardeşiniz varsa kardeşinizden /babanızdan.(Bence)
Bazen annemde de bunun ihtiyacını gözlemliyorum çok güzel olmayan yemeğe harikaymış gibi tepkiler verip teşekkür ediyorum. Yüzünün güzelliğini övüyorum hoşuna gidiyor. Yüzü gerçekten güzel onda yalan yok. =) ( Hayalimdeki anne değil ama ben de onun hayalindeki evlat değilim.)

Senin annense en iyisidir.bu böyle

Benim ki herşeyde çok iyi.
O yüzden he deyip geçmek lazım bazen.
Geçenlerde yine en iyi bildiği şeyi söylüyor.
Sarma soğuk güzel olur.
Oğlum diyor ki hayır ben sıcak seviyorum o yüzden ısttırıyorum.
Olmaz ki ama sarma soğuk iyi olur ısıtılmaz.
Bunu sarma bitene kadar söyledi.
Sonra da kek için başladı kek sıcak yenmez kokuyor.
Oğlum yine ben öyle seviyorum ama bana kokmuyo ki diyor.
Yok un kokuyor sıcak kek soğuyunca ye bence.
Herşeyde böyle.
Yemek programı yapanların yaptığı herşey yanlış mesela. :)
Tabi en iyi anne de o olacak haliyle.

‘Slm’ ne demek

benim annem de mükemmel değil, ben de mükemmel değilim. kızıp bağıra çağıra kavga ettiğimiz çok zamanlar olur hatta çoğu konuda da anlaşamayız. ama bu konuyu okuyunca nedense duygulandım. eğer çok büyük hataları yoksa belki sadece biraz onaylanmaya ihtiyacı vardır

İşyerinde yemeği " sen şimdi yemezsın " deyip hergün yemek mi taşıyacak?

Tamamen ilgisiz anneler kadar, aşırı fedakar anneleri de normal bulmuyorum . Her şey ayarında olmalı.

Yanlışın var en iyi anne benim, sen ikinci oluyorsun bu durumda kusura bakma deyin. Saçmalamak nasıl olur görsün. En iyi benim gibi bir iddia hiç normal değil bana göre.

En iyi olabilmesi için babanın sorumsuzluğundan dolayı ebeveynlik görevini tek başına üstlenmiş olması yetmez mi? Bunun yorgunluğundan senin eksik gördüğün şeyleri tamamlayamamış olabilir mi? Ne olur kadının duymak istediğini söylesen? Seni üzmez yada eksiltmezz onu mutlu eder.

Sorumsuz baban varsa kadin sizi yetistirip sahip ciktiysa hem gucludur hem iyi annedir o. Yalniz cocuk yetistirmek ne kadar Zor biliyor musun? Evet her zaman daha iyisi vardir katiliyorum, ama onu mutlu etmek evet en iyi en sampiyon sensin desen ne var? Incilerin
Mi
Dokulur? Nankor evlatta zor..
Ha diyebilirsin beni zevkine yapmis bakacakti elbet ama baban olacak herif nerdeydi? Asil zevk yapan erkekler cunku gebelik dogum tek basina buyutme
Asla kucumsenecek birsey degil.

Buarada bende aslan burcuyum, ama hep yetersizlik ararim cogu seyde.. cunku
Mukemmel olmasada mukemmele yakin olsun isterim. Cocuklarimi yetistirirken ki daha kucukler elimden geleni yapmaya calisiyorum, ama
Bir gun derlerse anne sen su hatayi yaptin bizi
Buyuturken, derim cocugum
Siz
Kendi cocuklariniza yapmayin,
Elimden gelenden daha iyisini yapamam sonucta.

Yalandan söylemesinler gerçekten böyle hissettirdiysem söylesinler ki en güzel çağlarımda istediğim şeyi dahi giyememekten bahsediyorum baskılarından dolayı ben çocuklarıma asla bunu yapmam
Babanla olsaydinda giyemeyecektin belki abin olsada malum
Baski cok.. sorumluluk almayan bi baban varken sorumluluk alan annene bu konuda sitem cok bos suan.
Madem
Memnun degildin gitseydin babanla
Yasasaydin

Benim annem dünyanın ennn iyi annesi annem böyle birşey iddia etmez ama ben iddia ediyorum canım annem bitanem Allahım sağlıklı uzun ömür versin annelerimize

Anne olmak güzel ama çok zor annenize ayıp ediyorsunuz hem de haksızlık ediyorsunuz
Bazen 11 yaşındaki oğlum istediğini alamadığında beni biraz acımasızca eleştirir o bile beni üzüyor çocuk olduğu hâlde çünkü elimden gelenin ve yapabileceğimin en iyisiyle buyuttum her günü ne emekler ne fedakarlıklarla dolu.

En iyi anne olduğunu annenize hissettirin. Yoruldum buyuttum emek verdim ama evlatlarim da kıymetini bildi beni anladı desin lütfen.

Babanla olsaydinda giyemeyecektin belki abin olsada malum
Baski cok.. sorumluluk almayan bi baban varken sorumluluk alan annene bu konuda sitem cok bos suan.
Madem
Memnun degildin gitseydin babanla
Yasasaydin
Ayrı değiller yalnız boşanmış mı dedim babam da aynıydı evin içinde ama babamın en iyi baba iddiası yok,şu an yüzeysel anlattım yaşadığım sıkıntılar var ve en iyi anne olduğunu düşünmüyorum düşünmediğim şeyi de söylemek istemiyorum

Ben neden bosanmis anladim acaba sorumsuz filan mi dedin? Bi daha okuyaym.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…