babamın hastanede can çekişmesini seyretmem akciğer kanserine yakalanmıştı ve öldüğü gün yatakta gördüm onu ilk kez bilinci kapalıydıu ama bütün gün can çekişti yanımda canım babam
babam gitikten sonra annem bidaha iflah olmadı babamdan tam 7 ay sonra annemle saat 10.30da konuştum benimle bankaya gelirmisin abin için kredi çekicem demişti tamam anne diye oyaladım çünkü onun için değmezdi saat 10.50de yengemin çığlık atarak aramasıyla 5 dklık yolu 5 saniyede aldım sanki ama anneciğimin cenazesiyle karşılaştım canım annemin vücudu sıcacıktı daha ruhunu yeni teslimetmişti bunlar benim çok büyük imtihanlarım nur içinde yatsınlar inşallah
Allah bu acıları unutturmasın daha büyük acılar göstermesin inşallah
offff offffffff göz atiim dedim icim burkuldu(((
ailesinden sevdiklerinden canlarindan birer parca kaybedenlerin hepinizin basi saolsun cok üzüldüm hepiniz icin mekanlari cennet olsun insallah :Saruboceq:
SANIRIM HAYATIMDA GÖRDÜGÜM VE YASADIGIM EN KÖTÜ KARE KIZIMIN DOGUMUNDAN SONRA ÖLÜMDEN DÖNÜSÜM GÖZLERIMI ACDIGIMDA ISE YOGUN BAKIM ODASINDA OLUSUMDU
allahim birdaha yasatmasin insallah ve kimsede yasamasin böyle biseyi:Saruboceq:
ama yinede sükürler olsunki rabbim beni kizima bagisladigi icin
nekadar sükr etsem azdir
ay canım benim , iyiki varsın , iyiki sana bir şey olmamış..Yoksa senin gibi tatlı birini
tanımayacaktık..Şeniz :1hug:
Benim bu konuda aklıma o kadar çok kare geldi ki , ama ilk gelenini söyliyim ; ailecek
çok güzel geçen bir tatilimizin sonunun bize zehir oluşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?