ilk bebeğimi kurban bayramının 4. günü kaybetmiştim kalbi durmuş miniğimin kürtaj dediler sonra azram dünyaya geldi hastaydı kalbinde sorun vardı ama hiç belirti vermedi kiii 3 aylıkken öksürük diye gittik 1 ay hastanelerde kaldık ameliyat oldu ama işe yaramadı kalp nakli dediler ama oda burda imkansızmış çok küçük olduğu için uygun kalp bulmakta keza öyle birde iki günde yoğun bakımdan çıktı kızım doktorlar bile şaşırdı ne tansiyon ne başka bişey kalbinden rahatsızdı ama hiçbir belirti vermiyordu eve gönderdiler 10.5 aylıktı kurban bayramına 4 gün vardı yıkadım azramı kurularken ilk kez morardı kızım ilk kez hastalığını belli etti ama tam ettiiii kollarımda melek oldu kızım gülen gözlerine kokusuna sıcaklığına hasret bıraktı cennete gittiiiiisenağlamasenağlamasenağlama
hayatımın iki acı günü bebeğimin kalbinin durduğunu kürtaj olmam gerektiğini öğrendiğim gün ve azramı yitirdiğim günnn
çok kötü oldum ya nezaman bayram gelse sen hep o zamanlara geri dönüyorsundursenağlama senağlamailk bebeğimi kurban bayramının 4. günü kaybetmiştim kalbi durmuş miniğimin kürtaj dediler sonra azram dünyaya geldi hastaydı kalbinde sorun vardı ama hiç belirti vermedi kiii 3 aylıkken öksürük diye gittik 1 ay hastanelerde kaldık ameliyat oldu ama işe yaramadı kalp nakli dediler ama oda burda imkansızmış çok küçük olduğu için uygun kalp bulmakta keza öyle birde iki günde yoğun bakımdan çıktı kızım doktorlar bile şaşırdı ne tansiyon ne başka bişey kalbinden rahatsızdı ama hiçbir belirti vermiyordu eve gönderdiler 10.5 aylıktı kurban bayramına 4 gün vardı yıkadım azramı kurularken ilk kez morardı kızım ilk kez hastalığını belli etti ama tam ettiiii kollarımda melek oldu kızım gülen gözlerine kokusuna sıcaklığına hasret bıraktı cennete gittiiiiisenağlamasenağlamasenağlama
hayatımın iki acı günü bebeğimin kalbinin durduğunu kürtaj olmam gerektiğini öğrendiğim gün ve azramı yitirdiğim günnn
çok etkilendim herşey bir imtihan unutma canım:teselli:babamın bizi son kez yolçularken ki yüzü son kez bakar gibi baktı bize gözleri dolu doluydu ve 3 gün sonra babamı morgta gördüğüm an,ve bir sene sonra eşimin beni aldattığını öğrendiğim an,
annemin arkadasinin oglu trafik kazasinda öldü
gömülecegi gün evin onunde cenazenin hastaneden gelmesini bekliyoruz
1 saat falan bekledik derken cenaze araci evin onune yanasti
cocugun babasi offfff diye bir bagirdi (hickirarak agliyor) yari baygin sekilde icinin nasil yandiginin sesiydi o
obür yandan annesi yerlerde baygin sekilde
halalari agliyor yandik diye ciglik cigliga
iste o dedim cehennem bu heralde
ne o görüntü gözümün önünden gidiyor nede o ciglik sesleri(((
uffff yeniden yasadim sanki eli ayagim titriyor
çok kötü oldum ya nezaman bayram gelse sen hep o zamanlara geri dönüyorsundursenağlama senağlama
bende aynen senin gibiyim :çok üzgünüm:vallahi buradakileri okuduktan sonra yazacağım şeylerden utandım. allah herkese sabır versin, kuvvet versin. ölümleri gecinden ve sıralı versin inşallah.
yemin ederim şu yazıları okudukça halime şükrettim. meğer ne şımarıkmışım hayata karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?