en kötü gördüğünüz, unutamadığınız anın fotoğrafını anlatabilir misiniz?

oyy gülüm benimmm ewlatların sana ahirette şefeatçi olacaklardır inş!
10 ay içinde ben de annemi babamı kaybettim acısını ii bilirim...
oğlum doğunca ilk duam allahım onun acısıyla beni imtihan etme dedim...
allahım sana da sabır versin.çok güzel günler nasip etsin canım inşşalh!a.s.

annemin arkadasinin oglu trafik kazasinda öldü
gömülecegi gün evin onunde cenazenin hastaneden gelmesini bekliyoruz
1 saat falan bekledik derken cenaze araci evin onune yanasti
cocugun babasi offfff diye bir bagirdi (hickirarak agliyor) yari baygin sekilde icinin nasil yandiginin sesiydi o
obür yandan annesi yerlerde baygin sekilde
halalari agliyor yandik diye ciglik cigliga
iste o dedim cehennem bu heralde
ne o görüntü gözümün önünden gidiyor nede o ciglik sesleri (((
uffff yeniden yasadim sanki eli ayagim titriyor

çok kötü oldum ya nezaman bayram gelse sen hep o zamanlara geri dönüyorsundursenağlama senağlama
babamın bizi son kez yolçularken ki yüzü son kez bakar gibi baktı bize gözleri dolu doluydu ve 3 gün sonra babamı morgta gördüğüm an,ve bir sene sonra eşimin beni aldattığını öğrendiğim an,
çok etkilendim herşey bir imtihan unutma canım:teselli:

en çok bundan etkilendim çok kötü oldu içim burdakilerin hepsi çok kötü ama ben de çok yakında buna benzer bir olaya tanık oldum hala uyuyamıyorum çok acı senin yazdıklarını okurken sanki ben anlatmışım gibi geldi çok iyi anlııyorum seni:teselli:

malesef ki hep ölümden bahsediliyor ki gerçekten en etkilendiğimiz anlar en sewdiklerimizin bizi terk etmesi...
ben canım annemin son anları,gidişi o taş üzerindeki yıkanışı son görüntüsü asla ama asla beni terketmeyecekkk

çok kötü oldum ya nezaman bayram gelse sen hep o zamanlara geri dönüyorsundursenağlama senağlama

canım öyle bir yere parmak bastın ki yazmadan geçemedim biliyorum hepsi tesadüf ama evet kurban bayramından çok korkuyorum stresten mi bilinmez ancak hamile kaldım bayramın birinci günü kanamam geldi acile zor gittik yatacaksın dedi doktor herşey yasak dedi düşük tehlikesi zaten vardı leke gelmişti ama kanama hiç olmamıştı eşim kurbanı kesmeyi yarım bıraktı hastaneye nasıl yetiştik bilemiyorum inşallah birdaha yaşamam o günleriii
bu arada hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz dualarınız için herkezin en kötü günü genelde sevdiği birini kaybettiği gün malesef Allah ölmüşlerimize rahmet eylesin sevdiklerimizi bize bağışlasın acısını yaşatmasın bir daha inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Rahmetli babamin hastanedeki son anlari... Vefat ettikten sonra cansiz bedenine sarilip agladigim an... Mezarbasindaki anlarim... senağlama

annemin gogus kanseri oldugunu duydugum an yikilmistim dahada yikildigim an bi gogsunun alinmasi oldu canim annem bide abimin intihara girisimleri offff ne gunlerdi ya Allah bidaha yasatmasin

amin...............

kızlar yaa kötü oldummmmzaten duygusala bagladım bi kaçgündür
benim öyle çok kötü şeylerim olmadı ölüm vs...
ama sevdigimin aglayarak arkasını dönerek gitmesi hep fotoraf halinde gözümünn önünde bu olması gerek

annemin arkadasinin oglu trafik kazasinda öldü
gömülecegi gün evin onunde cenazenin hastaneden gelmesini bekliyoruz
1 saat falan bekledik derken cenaze araci evin onune yanasti
cocugun babasi offfff diye bir bagirdi (hickirarak agliyor) yari baygin sekilde icinin nasil yandiginin sesiydi o
obür yandan annesi yerlerde baygin sekilde
halalari agliyor yandik diye ciglik cigliga
iste o dedim cehennem bu heralde
ne o görüntü gözümün önünden gidiyor nede o ciglik sesleri (((
uffff yeniden yasadim sanki eli ayagim titriyor

bu çok kötüüüüüüüüüiçim gitti

aklıma gelmişken :: abimin trafik kazası geçirmesi off çok kötüydü oda ya iki yıl önce arabada tek başına akşam taklalar atmış ama hiçbiyerine bişey olmamıştı o degilde anneme zor söyledik ve o an duydu nasıl koşuo oglum nerdee yawrum diye
ayyy tüylerim diken diken oldu yaa

en kötü an yaşıma göre degışıyor aslında ; 5 yaşındayken kafası kopan bebegım benı çok uzmuştu, 15 yaşındayken aşık oldugum veledin benı aldatmasıydı, 20 yaşındayken kollarımda vefat eden anneannemdi, 25 yaşındayken tanıştıgım kayınvalıdemdi, şimdı 29 yaşındayım ve bırıkmış bır suru iyi kötu resim var gözlerımde Allah daha buyuk acılar göstermesın temennım. :Saruboceq:

annecimin birinci kez kanser olduğunu öğrendiğim ikinci kez kanser olduğunu öğrendiğim üçüncü kez kanser olduğunu öğrendiğim an ve kızımı saatlerce süren sancıyla doğurduktan 10 gün sonra onun mezarı başında elimde 2 kutu hapla donup kaldığım an.

vallahi buradakileri okuduktan sonra yazacağım şeylerden utandım. allah herkese sabır versin, kuvvet versin. ölümleri gecinden ve sıralı versin inşallah.

yemin ederim şu yazıları okudukça halime şükrettim. meğer ne şımarıkmışım hayata karşı.

Gerçekten de çok zor anlar yaşamış arkadaşlarımız var.Allah sabır versin..Benimde gözümün önünden gitmeyen an;
Eşimle akşam yürüşüne çıkmıştık.Yanımdan 40 yaşlarında bir bayan geçti.Küpeleri çok güzeldi.ıçimden ne güzel küpeler dedim.Sonra karşıdan karşıya geçmek için kenarda bekliyorduk.Yanımda eşimin teyzesinin kızı.Arabalar vızır vızr.Teyze kızı adımını attı birden çektim onu yere düştü o sırada teyze atladı yola gözümünü önünde havada uçtuktan sonra pat diye önüme düşmesi.Birden bağırmaya başladım.Herkes benim bağrımama toplandı.Sonrasını hatırlamıyorumçGözümü açtığımda hastanedeydim.Sadece öldümü diye inliyordum.Ama çok ağır yaralanmış.Sonra ne oldu bilmiyorum.Çok kötüydü.Şuan karşıdan karşıya geçemiyorum.Yolun bomboş olmasını bekliyorum.ılk günler arabalar varsa ağlıyordum geçemem diye.Ama insanız zamanla unutuluyor sanırım.Rabbim kimseye yaşatmasın..

hangisini anlatayım...:a015:

düğün salonunda annem bıraktı beni,düğün bitmişti,kimse kalmamıştı artık benimle,kayınvalidemlerin evine gittik el öpülecekmiş,bu deli kadın beni odaya çekti annemi şikayet etmeye başladı ama nasıl ağlıyorum annemiden ayrılmışım yabancı bi şehir yabancı insanlar onamı üzüleyim daha gelinlik üzerimde o manyak karının laflarını duymak istemiyorum babası koca olacak adam ablası herkes içeri geldi herkes bana bağırıyor en son kadın beni bi itti duvara....

dedesi ölmüştü ben aylardan sonra ilk defa annemin yanına gelmiştim ama cenaze için onun olduğu ile gittik,önce dayısında kaldım gece inmiştik o beni bırakıp gitmişti,sabah cenaze evine gitmiştik,beni kayınvalidem eve gönderdi,gittimki ablasıyla babası ne olduğunu anlamadan meğerse etek giymişim şalvar giyecekmişim yüzümü ekşitmişim oysa üşümüştüm yorgundum,bu sefer babası git evimden defol gelme getirme bu kızı evime allahım sana şükürler olsun ya gitmiyorki gözümün önünden....boşanalı 4 yıl oldu halailaç tedavisi neden görüyorum sanki allahım ne olur annemden bababmdan ayırma beni daha

oğlumun kucağımda can verişi asla unutamıyacağım son bakışları !!!
işte benim için anlatması bile zor olan ve asla gözümün önünden vede içimden bile gitmeyecek görüntüler o anların fotoğrafları senağlama

bende aynen senin gibiyim :çok üzgünüm:

Allah sıralı ölüm nasip etsin herkeze..
Doğduğumuz gibi herkezin vakti gelcek ama..
Dedem ölünce evimizin direğinin koptuğunu hissetmiştim..

Allah sabır versın gerıde kalanlara.......uzun ÖmÜrler nasıp etsın saĞlık mutluluk huzurla...... Gıdenlerımızın ruhu Şad ,topraĞı bol,mekanı cennet olsun ınŞallah!
Hepızın unutamadıĞı tek kÖtÜ an kaybettıĞımız an....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…