- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Yazılıyor yazılıyor sonuna da sıgara ıcen smıleykonuluyor ya onu anlamıyorum.
Hani sen konuş takmıyorum anlamında mı yoksa umrumda degılsın mı dıyor hoş umrunda değilse neden yazıyor.
Oof pek karışık bu iş
sanırım ben ağır ablayım,senden daha çok bilmişim,bak gördünmü yine az ve öz konuştum demek istiyor.böyle gizemli,çok bilmiş,güçlü kadın imajı sergilemeye çalışıyor aklınca.
Şahsım adına birşey ekleyeyim o smile bana da hoş geliyor ama böyle sohbet muhabbetler de..Tartışma ortamında o işaret konulunca farklı anlamlar yüklüyorum ben ama tabi herkesin bir tarzı var.bu arada yukarda yazan arkadaşlar,en sevdiğim smiledır bu sigara içen smile ı. çok kullanırım. .ama ağır abla değilimdir. hatta birazda gevşek sayılırım
Yazılıyor yazılıyor sonuna da sıgara ıcen smıleykonuluyor ya onu anlamıyorum.
Hani sen konuş takmıyorum anlamında mı yoksa umrumda degılsın mı dıyor hoş umrunda değilse neden yazıyor.
Oof pek karışık bu iş
ben tartışma ortamında pek seviyorum onu koymayı.Şahsım adına birşey ekleyeyim o smile bana da hoş geliyor ama böyle sohbet muhabbetler de..Tartışma ortamında o işaret konulunca farklı anlamlar yüklüyorum ben ama tabi herkesin bir tarzı var.
Bu arada gayette ağır duruyorsunuz karşıdan:)
"acilllllllllllllllll yardımmmmmmmmmmmmm" "lütfen hemen bakın , çok acillllllllllllll"
başlık atıyor, açıyorsun: yarın düğünde ne giyinecem ???
"acilllllllllllllllll yardımmmmmmmmmmmmm" "lütfen hemen bakın , çok acillllllllllllll"
başlık atıyor, açıyorsun: yarın düğünde ne giyinecem ???
pro kartlılara ayrıcalık tanıyosunuz, pro kartlılar banlanmıyo, repliği mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?