En popüler kk replikleri :)

sanırım ben ağır ablayım,senden daha çok bilmişim,bak gördünmü yine az ve öz konuştum demek istiyor.böyle gizemli,çok bilmiş,güçlü kadın imajı sergilemeye çalışıyor aklınca.

sanırım ben ağır ablayım,senden daha çok bilmişim,bak gördünmü yine az ve öz konuştum demek istiyor.böyle gizemli,çok bilmiş,güçlü kadın imajı sergilemeye çalışıyor aklınca.

Ama işte olmuyor.Benim nazarımda birazcık komik duruyor.
Hani sohbet ederken tatlı tatlı yazışırken sorun olmaz samimiyetten öyle yapılır da
ama bir tartışma içerisindeyken yapılınca komik duruyor bence.

ben bir anımı yazayım. replik değil pek ama bunuda yaşadım.
bir konu açmıştım. gece kıyafetleri diye. dior,armani,versace,chanel vs. bunların o yılın gece kıyafetlerini paylaşıyordum. o dönem eksi rep vardı.
bir üye yeni üye olmuş. beni eksiledi. yazdığıda şu. hiçbirini beğenmedim
sırf bunun için eksilenmiştim. şoka girmiştim. hiç unutmam.
bu arada yukarda yazan arkadaşlar,en sevdiğim smiledır bu sigara içen smile ı. çok kullanırım. .ama ağır abla değilimdir. hatta birazda gevşek sayılırım

eşimle yatakta cinsel sorunları var diyenlere , olanlara çok uyuz oluyorum, bize ne biz, jinekolog muyuz ,kızım ?yada haydar dümen miyiz bas parayı git özele , adamın bunu karşılıyacak parsı yoksa git valiye yeşil kart çıkar !!!!! anladın mı!!!!!

kızlaaar yok mu yorum yapacak olan?

o kadar kişi okumuş kimse yorum yapmamış.

bu arada yukarda yazan arkadaşlar,en sevdiğim smiledır bu sigara içen smile ı. çok kullanırım. .ama ağır abla değilimdir. hatta birazda gevşek sayılırım
Şahsım adına birşey ekleyeyim o smile bana da hoş geliyor ama böyle sohbet muhabbetler de..Tartışma ortamında o işaret konulunca farklı anlamlar yüklüyorum ben ama tabi herkesin bir tarzı var.
Bu arada gayette ağır duruyorsunuz karşıdan:)

İlginçtir alakalı alakasız bütün cümlelerin sonuna konur bu... Anlamı bilinmiyor sanırım. Her cümleye de olmuyor. Komik duruyor.

ben tartışma ortamında pek seviyorum onu koymayı.
gurbaa prenseste pek severdi. kulakları çınlasın.
nerdesin gurbaam. özledik ama..
aslında ağır olmak hiç istemem ama böyle görünüyorum demek. arada cozutayım o zaman

"Emin ol" Emin ol soyle, emin ol boyle, bik bik bik.

Evet, son aylarda surekli gordugum, cumlelerin basina veya sonuna getirilen bu "emin ol" lafindan tiksiniyorum kardesim. Yahu ben niye senin sacma sapan fikrinden emin olayim? Senin, bana sacma gelen fikrin biryerden "bilgi" olarak filan mi onayli da emin olalim?
Kendi fikrini baskasina empoze etmenin yeni modasi herhalde bu "emin ol". eskiden yoktu bu emin ol sevdasi. millet daha mutevaziydi fikrini soylerken.

Bir de sunu ekliyim, gicik oldugum birsey. Konuya giris su sekilde:
"Arkadaslar eski konularimi biliyorsunuz"
"Beni bilen bilir"
"Derdimi hatirlarsiniz"
....
Sonra da o derdin devami gelir, ilk defa okuyan pek birsey anlamaz, esas sorun neydi ki der kalir oyle. O konu, o arkadasin daha onceki konularini ezberleyip arkadasi ilk goruste taniyanlar icin arkasi yarin babinda acilmis bir konudur.
Yok arkadasim, bilmiyorum seni de eski konunu da . Sayfana girip daha once bu konuda actigin 3 konuyu okumak da istemiyorum. Bari bize biraz saygi goster de konunu duzgunce ozetle, eskiyi de katarak. boyle yarim yamalak konu acma ya.

"acilllllllllllllllll yardımmmmmmmmmmmmm" "lütfen hemen bakın , çok acillllllllllllll"

başlık atıyor, açıyorsun: yarın düğünde ne giyinecem ???

"acilllllllllllllllll yardımmmmmmmmmmmmm" "lütfen hemen bakın , çok acillllllllllllll"

Bundan daha dumur edeni, oyle bir basligin altinda aylar yillarca suregelen bir konunun anlatilmasi ve fikir istenmesi.
Yani o kadar uzun zamandir cozulmemis ama acil yardim konusuyla 5 dakikada cozulecek, olum kalim meselesi sanki.

Ha aklima birsey daha geldi: "Bu konuyu niye actin?". konu begenmeyince soylenir.

artık kompozisyon diye bi ders yok mu acaba

konuyla başlığın alakası yok

acilllll ne, ölüyo musun mesela

pro kartlılara ayrıcalık tanıyosunuz, pro kartlılar banlanmıyo, repliği mesela

"Hamile miyim kizlar?"
Gunde 2 kez acilan bu konulari acanlar direk banlansin nolur ya. Bu nasil bir sorudur kardesim, sanki biz muneccim seysi yedik, burdan teshis koyacaz. 3-5 kurusluk testler varken bizden medet umuyorlar ya. Bu konulari hic acip okumuyorum artik, o basligi gorunce konu sahibine acimayla karisik bir siritma ifadesi yerlesiyor yuzume. Ama valla bu konulara girip "tebrikler nurtopu gibi bebek yolda, tebrikler 2 tane goruyom, evet 20 haftaliksin" filan gibi dalga gecesim var yeminle. Hayatimda duyup duyabilecegim en aptalca sorulardan biri bu yani, kk sagolsun, bunu da gorduk.
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…