"Hamile miyim kizlar?"
Gunde 2 kez acilan bu konulari acanlar direk banlansin nolur ya. Bu nasil bir sorudur kardesim, sanki biz muneccim seysi yedik, burdan teshis koyacaz. 3-5 kurusluk testler varken bizden medet umuyorlar ya. Bu konulari hic acip okumuyorum artik, o basligi gorunce konu sahibine acimayla karisik bir siritma ifadesi yerlesiyor yuzume. Ama valla bu konulara girip "tebrikler nurtopu gibi bebek yolda, tebrikler 2 tane goruyom, evet 20 haftaliksin" filan gibi dalga gecesim var yeminle.Hayatimda duyup duyabilecegim en aptalca sorulardan biri bu yani, kk sagolsun, bunu da gorduk.
.
"Hamile miyim kizlar?"
Gunde 2 kez acilan bu konulari acanlar direk banlansin nolur ya. Bu nasil bir sorudur kardesim, sanki biz muneccim seysi yedik, burdan teshis koyacaz. 3-5 kurusluk testler varken bizden medet umuyorlar ya. Bu konulari hic acip okumuyorum artik, o basligi gorunce konu sahibine acimayla karisik bir siritma ifadesi yerlesiyor yuzume. Ama valla bu konulara girip "tebrikler nurtopu gibi bebek yolda, tebrikler 2 tane goruyom, evet 20 haftaliksin" filan gibi dalga gecesim var yeminle.Hayatimda duyup duyabilecegim en aptalca sorulardan biri bu yani, kk sagolsun, bunu da gorduk.
.
bi de test yap deyince, onlar doğru değil diye atlayanlar, hemen sonuç çıkmaz ondan diyenler
hayır efendim bi-iki gün bile geçtiyse doğruyu söyler merak etmeyin
hamiş, kociş, bebiş, göbiş :) replik değil ama en çok kullanılan sözcükler
yeni bir replik.
dayak yemeyen hiç yaşamadığı bu konu hakkında yararlı yorum yapamaz. o yüzden damdan düşen gelsin. düşmeyen yani dayak yemeyen yorum yapmasın.
replik. bütün erkekler döver...dövmeyen erkek yoktur
aynennnn artık bunlar baydı hamiş,kociş,göbiş ıyyyyyyy
Bir de sunu ekliyim, gicik oldugum birsey. Konuya giris su sekilde:
"Arkadaslar eski konularimi biliyorsunuz"
"Beni bilen bilir"
"Derdimi hatirlarsiniz"
....
Sonra da o derdin devami gelir, ilk defa okuyan pek birsey anlamaz, esas sorun neydi ki der kalir oyle. O konu, o arkadasin daha onceki konularini ezberleyip arkadasi ilk goruste taniyanlar icin arkasi yarin babinda acilmis bir konudur.
Yok arkadasim, bilmiyorum seni de eski konunu da . Sayfana girip daha once bu konuda actigin 3 konuyu okumak da istemiyorum. Bari bize biraz saygi goster de konunu duzgunce ozetle, eskiyi de katarak. boyle yarim yamalak konu acma ya.
Hic arkadasim yok. Etrafimdakilere bakiyorum, komsuya filan gidiyorum, hep dedikodu, yemek muhabbeti. Halbuki ben belgesellerden, kitaplardan, spordan bahsetmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?