En popüler kk replikleri :)

"yeter konu kapatılsın, konum kapatılsınnnnn"

işine gelmeyince konu kapatılsın!!!!!

dinlemek isteyen varsa derdimi anlatıcam az sonra

ha bide bana yardımcı olucak olan varmı (konu sadece bukadar neye yardımcı olucaksak )

fake bu cumlesının ardından gelen sıkca rastladıgımız acıklama
bana inanmayabilirsiniz herkez fake oldugumu düşünüyor ama siz bilirsiniz inandırmak zorunda değilim .........

-Yeni üyeyim,günün birinde böyle birşey için üye olup konu açacağımı tahmin bile etmezdim..
-Beni bilen bilir
-Konu fake! K.İ.B yapın kızlar..
-Kocişim,göbişim,bebişim

:86:

"Telefondan yaziyorum, ondan boyle bozuk oluyor."

Benim telefonda nokta, virgul, ve bazi harfler yok mu demeye getiriyorlar acaba. Su telefondan yaziyorum bahanesini hicbir zaman anlayamadim, anlayamayacagim da. Tamamen saygiyla ilgili duzgun yazmak, telefon bahanesi. Kimi kekliyorlarsa.

Son düzenleme:

Aynen yaa... Bir de acelem var bozuk yazabilirim deyip 300 satır dert döken versiyonları da var. Türkçe'yi düzgün kullanmayanlara sinir oluyorum.

boşan gitsin

ayrıl gitsin

bunca zaman herkesin derdini okudum onlarla üzüldüm ama kendi derdim için konu açacağım hiç aklıma gelmezdi

anlaşılan kimsenin fikri yok konumu okuyup okuyup kaçmışsınız

ama en sevimsiz ve itici bulduklarım, hamiş, bebiş, göbiş ve kocişgiller tayfası

"Bosan, ayril". Bunlari nasil unutmusum ben. KK'ya gore her cift sorununu ayrilarak halleder. Bize her yol Paris misali, bize her yol ayrilmak/bosanmak.

Bende telefondan yazdığımda noktalama işaretinden ziyade , zaman zaman anlamsız bir kelime yazmış olabiliyorum.
Telefon kelimeleri otomatik olarak değiştirebiliyor , farkına varınca düzeltiyorum ama bazen gözden kaçabiliyor maalesef.
Bu nedenle telefondan yazmaktan hoşlanmıyorum.

Konumu ... kişi okumuş fikri olan yok mu??? (Bu kadar kişi okumuş ama demek ki yazacak birşey bulamamışlar,ilgi alanları değil)

Lütfen konumdan gider misin? Topiğime yazmanı istemiyorum!!! (çünkü üye onu destekleyen cümleler yazmamıştır.O zaman niye fikir almak için konu açıyosun,zaten bildiğini okuyosun.)

"Kocam beni aldattı, oldukça bakımlı güzel bir bayanım bunu hakedecek ne yaptım "

Aldatılmak kimsenin hakkı değildir, ister güzel olsun ister çirkin.. Bu yargıya göre aldatılmak güzel olmayanların hakkıdır diye anlıyorum. İş sadece vitrinle de bitmez, dükkan güzel değilse vitrin istediği kadar alımlı olsun.

" daha önce üye olmuştum ama hep okuyordum, yazmak bu güne kısmetmiş "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…