merhaba, evet arkadaşlar bazı üyeler nedense çok sert yorumlar yapıyor
konuyu bdv ye açtım, çünkü burası daha çok ilgi görüyor
ben bazılarını anlamıyorum, biiri konu açsa hemen saldırıyorlar
pişman ediyorlar konu sahibini....
ahahaha allah iyiliğini versin akışta gördüm koptum bunagsgdjgoijsgvnsvnspojg,sjgsdmvsdj,pogjksjgsdm.
kızlar telden giriyorum kusura bakmayın hatalı yazdıysam
bu aralar; "güzelim", "çok güzelim bu durumdan rahatsızım", "offf herkeşler bana bakıyor yürürken ne ka dikkat çekiciyim", "sevgilim sürekli ne ka güzelsin, gözlerimi üzerinden alamıyorum diyor çok sinir oluyorum" konuları moda.. hayır nerede bu güzeller onu da bilmiyorum bu kadar dikkat çekicilerse biz neden göremiyoruz acebağğğğ
bu aralar; "güzelim", "çok güzelim bu durumdan rahatsızım", "offf herkeşler bana bakıyor yürürken ne ka dikkat çekiciyim", "sevgilim sürekli ne ka güzelsin, gözlerimi üzerinden alamıyorum diyor çok sinir oluyorum" konuları moda.. hayır nerede bu güzeller onu da bilmiyorum bu kadar dikkat çekicilerse biz neden göremiyoruz acebağğğğ
olur tabi niye olmasın, bi de genelde akıllıyım havalıyım ya da muhatabım değilsin anlamında kullanılanı var:
ben en çok millete süründür boşan ayrıl ben olsam asarım keserim kök söktürürüm deyip de konu açınca salya sümük kuzu olanlara şaşıyorum. e millete o kadar gaz verdin kendin niye yapmıyosun dimi ?
Onların kocaları başka ama. Dövüyor, aldatıyor ama özünde iyi bir insan. :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?