Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok eşlilikten yanayım ben. Paylaştıkça çoğalır. Kirlenmek güzeldir. Cut.
![]()
kızlar
şeyimi şey yaparken şey oldu
ne yapabilirim :26:
"Kocam" mıÇok banal
Allhtan kocişimin benim gibi karışi var![]()
Sevgilimi yatakta başkasıyla bastım, kandırmışlar sevgilimi. Çok üzgün ağlıyor, affetmeli miyim sizce?
Sevgilimi yatakta başkasıyla bastım, kandırmışlar sevgilimi. Çok üzgün ağlıyor, affetmeli miyim sizce?
"Kocam" mıÇok banal
Allhtan kocişimin benim gibi karışi var![]()
öldüm gülmekten öldümmmKocam mı deeeeeeeeemmmmmiiiişşşşşş
Bu kadar olmaz pesssss. Nasıl seviştiğinizide yazsaydın bi o kalmışşşşşş yaniiiiii.
Çıkayım bu siteden +30 olumuş orası. Evlilerin bile yapamıyacakları var bizim gibi barkotlulara göre değil![]()
Bence yatağın da fikrini al. Belki sevgilin yalan diyor?
affet gitsin 9999. kez ayrılırsın bu zamanda sevgili bulmak kolay mı . Bakın nasıl yapıcıyım arkadaşlar?Sevgilimi yatakta başkasıyla bastım, kandırmışlar sevgilimi. Çok üzgün ağlıyor, affetmeli miyim sizce?
BEMİXİ unutmuşsun canımKarahindiba otunu kaynat ez eczaneden bepanthen krem al 2 damla karıştır sonra tülbentin içine koy 3 gece ayışığında beklet açıp içine salatalık turşusunu dibindeki sudan 1 çimdik koy klozete at sifonu çek. Şeyini de boşver unut.
![]()
Karahindiba otunu kaynat ez eczaneden bepanthen krem al 2 damla karıştır sonra tülbentin içine koy 3 gece ayışığında beklet açıp içine salatalık turşusunu dibindeki sudan 1 çimdik koy klozete at sifonu çek. Şeyini de boşver unut.
![]()
Bence yatağın da fikrini al. Belki sevgilin yalan diyor?
kızlar ben balkona çıkıyorumm saçımı dolunaya göstercem-şuan beni o kadar çok sinirlendirdiniz ki, ağlıyorum sinirdenhata yapmışım sizden yardım isteyerek
işiniz gücünüz popüler olmak.
-kızlar sevgilimle sürtündük ve kıyafetlerımız vardı üstümüzde
hamile miyim sizce?
- kızlar yeni evliyim ve kaynanam evimize ziyarete gelmek istiyor
sizce kabul edeyım mı?
-kızlar dolunay varken 1 saat boyunca dışarıda durun
saçlarınız ertesı gün uyandığınızda belınıze kadar gelıcek( tecrübeyle sabittir)
-şuan beni o kadar çok sinirlendirdiniz ki, ağlıyorum sinirdenhata yapmışım sizden yardım isteyerek
işiniz gücünüz popüler olmak.
-kızlar sevgilimle sürtündük ve kıyafetlerımız vardı üstümüzde
hamile miyim sizce?
- kızlar yeni evliyim ve kaynanam evimize ziyarete gelmek istiyor
sizce kabul edeyım mı?
-kızlar dolunay varken 1 saat boyunca dışarıda durun
saçlarınız ertesı gün uyandığınızda belınıze kadar gelıcek( tecrübeyle sabittir)
Konuyla alakası yok ama sevgilinizle sürtünürken kazaklarda topaklanma oldu mu??