• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En popüler kk replikleri :)

Sevgilimi yatakta başkasıyla bastım, kandırmışlar sevgilimi. Çok üzgün ağlıyor, affetmeli miyim sizce?

kızlar
şeyimi şey yaparken şey oldu
ne yapabilirim :26:

Karahindiba otunu kaynat ez eczaneden bepanthen krem al 2 damla karıştır sonra tülbentin içine koy 3 gece ayışığında beklet açıp içine salatalık turşusunu dibindeki sudan 1 çimdik koy klozete at sifonu çek. Şeyini de boşver unut. :52::52::52::52::52:

:51:

"Kocam" mı:53: Çok banal:19:
Allhtan kocişimin benim gibi karışi var:31:

Kocam mı deeeeeeeeemmmmmiiiişşşşşş

Bu kadar olmaz pesssss. Nasıl seviştiğinizide yazsaydın bi o kalmışşşşşş yaniiiiii.

Çıkayım bu siteden +30 olumuş orası. Evlilerin bile yapamıyacakları var bizim gibi barkotlulara göre değil :19:

:52::52::52:
Kocam mı deeeeeeeeemmmmmiiiişşşşşş

Bu kadar olmaz pesssss. Nasıl seviştiğinizide yazsaydın bi o kalmışşşşşş yaniiiiii.

Çıkayım bu siteden +30 olumuş orası. Evlilerin bile yapamıyacakları var bizim gibi barkotlulara göre değil :19:
öldüm gülmekten öldümmm:52::52::52:

-şuan beni o kadar çok sinirlendirdiniz ki, ağlıyorum sinirden:14: hata yapmışım sizden yardım isteyerek
işiniz gücünüz popüler olmak.

-kızlar sevgilimle sürtündük ve kıyafetlerımız vardı üstümüzde
hamile miyim sizce?

- kızlar yeni evliyim ve kaynanam evimize ziyarete gelmek istiyor
sizce kabul edeyım mı?:53:

-kızlar dolunay varken 1 saat boyunca dışarıda durun
saçlarınız ertesı gün uyandığınızda belınıze kadar gelıcek:32: ( tecrübeyle sabittir)

Sevgilimi yatakta başkasıyla bastım, kandırmışlar sevgilimi. Çok üzgün ağlıyor, affetmeli miyim sizce?
affet gitsin 9999. kez ayrılırsın bu zamanda sevgili bulmak kolay mı . Bakın nasıl yapıcıyım arkadaşlar?

Karahindiba otunu kaynat ez eczaneden bepanthen krem al 2 damla karıştır sonra tülbentin içine koy 3 gece ayışığında beklet açıp içine salatalık turşusunu dibindeki sudan 1 çimdik koy klozete at sifonu çek. Şeyini de boşver unut. :52::52::52::52::52:

:51:
BEMİXİ unutmuşsun canım

bu replik genelde topiğin ortalarına doğru oluyor genelde ....baştan sayıp sövmeyle başlıyor....biz ayrıl o şerefsizden deyince...yok aslında o beni seviyor oluyor

-şuan beni o kadar çok sinirlendirdiniz ki, ağlıyorum sinirden:14: hata yapmışım sizden yardım isteyerek

hamile miyim sizce?

saçlarınız ertesı gün uyandığınızda belınıze kadar gelıcek:32: ( tecrübeyle sabittir)
kızlar ben balkona çıkıyorumm saçımı dolunaya göstercem :52::52::52::52:

hamile miyim sizce?

Konuyla alakası yok ama sevgilinizle sürtünürken kazaklarda topaklanma oldu mu??

Bugün nedense bir yoruma çok güldüm ya...:60:

Konu:

kızlar yardım, şimdi xxxx adında bi kız varmış..sözlüsüyle kaza geçirmiş xxxx..sözlüsü hafızasını kaybetmiş..xxx kızı sözlüsünün halini görmemek için sözlüsünden ayrılmış..aileler de bu duruma karşı çıkmamış..xxxx kızı sözlüsü defalarca arayıp düzeldiğini söyledi ama xxxx kızı kabul etmedi, bidaha bu konuları açma dedi..ama şimdi xxxx kızı pişman..sözlüsüne geri dönmek istiyor..ama gururlu da..sizce gururunu hiçe sayıp yeniden denemelilermi yoksa xxx kızının yaptığı yüzsüzlükmü?

Altına gelen cevap:

(x+y)² = (x+y)(x+y)
= x(x+y) + y(x+y)
= x²+xy + xy+y²
= x²+2xy+y²
ben denklemi böyle çözdüm :60::60::60::60::52::52::52:

Back
X