En popüler kk replikleri :)

"Hamile miyim kizlar?"
Gunde 2 kez acilan bu konulari acanlar direk banlansin nolur ya. Bu nasil bir sorudur kardesim, sanki biz muneccim seysi yedik, burdan teshis koyacaz. 3-5 kurusluk testler varken bizden medet umuyorlar ya. Bu konulari hic acip okumuyorum artik, o basligi gorunce konu sahibine acimayla karisik bir siritma ifadesi yerlesiyor yuzume. Ama valla bu konulara girip "tebrikler nurtopu gibi bebek yolda, tebrikler 2 tane goruyom, evet 20 haftaliksin" filan gibi dalga gecesim var yeminle. :27: Hayatimda duyup duyabilecegim en aptalca sorulardan biri bu yani, kk sagolsun, bunu da gorduk. :27:
.

Haklısın valla, banlanmayacağımı bilsem var yaa... :47:

Birde sorununu doğrudüzgün belirtmden yardım isteyenler var. Yahu rüyasına mı yattım naabtım.

"Hamile miyim kizlar?"
Gunde 2 kez acilan bu konulari acanlar direk banlansin nolur ya. Bu nasil bir sorudur kardesim, sanki biz muneccim seysi yedik, burdan teshis koyacaz. 3-5 kurusluk testler varken bizden medet umuyorlar ya. Bu konulari hic acip okumuyorum artik, o basligi gorunce konu sahibine acimayla karisik bir siritma ifadesi yerlesiyor yuzume. Ama valla bu konulara girip "tebrikler nurtopu gibi bebek yolda, tebrikler 2 tane goruyom, evet 20 haftaliksin" filan gibi dalga gecesim var yeminle. :27: Hayatimda duyup duyabilecegim en aptalca sorulardan biri bu yani, kk sagolsun, bunu da gorduk. :27:
.

bi de test yap deyince, onlar doğru değil diye atlayanlar, hemen sonuç çıkmaz ondan diyenler

hayır efendim bi-iki gün bile geçtiyse doğruyu söyler merak etmeyin
:27::27:

bi de test yap deyince, onlar doğru değil diye atlayanlar, hemen sonuç çıkmaz ondan diyenler

hayır efendim bi-iki gün bile geçtiyse doğruyu söyler merak etmeyin
:27::27:

Testler dogru cikmaz, ama merak etmesinler bizden dogru teshis cikar. Biz burda iyi atip tutatiz. Gonderin belirtileri, size cinsiyet, haftalik, boy, kilo gonderelim. :27:

"En sevmedigim/kotu huyum herkesi kendim gibi iyi niyetli sanmak,
Basima ne geldiyse iyiligimden geldi,
Herkesi kendim gibi saniyorum, ama hep kazik yiyorum"
vs. vs, kisacasi kendini iyilik melegi sanip baska herkesi kotu goren replikler. :37: Esas boylelerinden korkcaksin :37:

Acaba kızlığım bozulmuş mudur?
Acaba hamile miyim?
Hamileyim aldırayım mı?
Kocam bana fiziksel ve sözlü şiddet uyguluyor ama ben onu çok seviyorum. Biraz dövdü gözümü morarttı ama aşkımızdan önemli değil.:25:
Biriyle birlikte oldum beni terketti kaça dikiyorlar?:1: Bana 2000 dedi x doktor taksit yapıyor mu?
Elele neşeyle hamile kalacağız:53:nasıl yani?
Benim onun olmamı istiyor (genellikle tertemiz gelinlikle alsın seni sakın birlikte olma, akabinde dini yorumlar kavga ve konu kapanır.)

Turkiye'nin en iyi universitesinde okuyorum. :27:

yeni bir replik.
dayak yemeyen hiç yaşamadığı bu konu hakkında yararlı yorum yapamaz. o yüzden damdan düşen gelsin. düşmeyen yani dayak yemeyen yorum yapmasın.:ssz:

replik: "erkeklerin yüzde 99 u aldatır "
şair burada; "o yüzde 1 ile de ben evliyim, i am so sorry" demek istiyor :27:

Son düzenleme:
yeni bir replik.
dayak yemeyen hiç yaşamadığı bu konu hakkında yararlı yorum yapamaz. o yüzden damdan düşen gelsin. düşmeyen yani dayak yemeyen yorum yapmasın.:ssz:

Dayak yememek suçmu kardeşim. Niye dışlıyorsunuz dayak yemiyoruz diye. Böyle ayrımcılık olmaz olsun.

replik. bütün erkekler döver...dövmeyen erkek yoktur:51:

Meali: Dayak yiyorum ama ayrılmaya niyetim yok. O yüzden bütün erkeklere pislik atıyım ki başka şansım yokmuş gibi dursun.

makyaj yapmakla ilgili konuların altındaki yorumların %80 i filan şu:

"benim cildim gayet güzel, hiç gerek duymuyorum. bir allık bi rimel yetiyor"

makyaj yapanların da suratı kevgir değil herhalde.
ne çirkinmişiz arkadaş,vaayynssıını :52:

Bir de sunu ekliyim, gicik oldugum birsey. Konuya giris su sekilde:
"Arkadaslar eski konularimi biliyorsunuz"
"Beni bilen bilir"
"Derdimi hatirlarsiniz"
....
Sonra da o derdin devami gelir, ilk defa okuyan pek birsey anlamaz, esas sorun neydi ki der kalir oyle. O konu, o arkadasin daha onceki konularini ezberleyip arkadasi ilk goruste taniyanlar icin arkasi yarin babinda acilmis bir konudur.
Yok arkadasim, bilmiyorum seni de eski konunu da . Sayfana girip daha once bu konuda actigin 3 konuyu okumak da istemiyorum. Bari bize biraz saygi goster de konunu duzgunce ozetle, eskiyi de katarak. boyle yarim yamalak konu acma ya.

tüm tespitlerine bayıldım. :27:

(Kocasından dayak yiyen ama hala toz kondurmayan kadın profillerine özgü standart cümle )

Aslında kocam özünde iyidir.

Hic arkadasim yok. Etrafimdakilere bakiyorum, komsuya filan gidiyorum, hep dedikodu, yemek muhabbeti. Halbuki ben belgesellerden, kitaplardan, spordan bahsetmek istiyorum. :27:

Back
X