- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Ayna ile kızlık zarını görme merakı varya,deli ediyor adamı,hayır yani neyini görecen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayna ile kızlık zarını görme merakı varya,deli ediyor adamı,hayır yani neyini görecen![]()
iyi mi? yeri rahat mı? hala orada mı? ona bakıyorsa demek
şu an koptum gülmekten
![]()
ayna ayna söyle bana benim zardan daha güzeli var mı dünyada diyorlar zaar![]()
Sürtünüp hamile kalanlar regl iken hamile kalanlar,karnında kıpırtı hissedip hamilemiyim diyenler
Birde şu kocasına sevgilisine ağzına geleni sayıp konu açıp,biz kötü birşey dediğimizde o çok kötülediği adamı melek yapanlar hepsine kürekle vurasım geliyor![]()
Şunu bende bayrak sanıyordum kullanmışlığımda vardı tüh
![]()
Bende bayrak diye kullanıyordumSürtünüp hamile kalanlar regl iken hamile kalanlar,karnında kıpırtı hissedip hamilemiyim diyenler
Birde şu kocasına sevgilisine ağzına geleni sayıp konu açıp,biz kötü birşey dediğimizde o çok kötülediği adamı melek yapanlar hepsine kürekle vurasım geliyor![]()
Şunu bende bayrak sanıyordum kullanmışlığımda vardı tüh
![]()
hadi onu bayrak sanıp sallayan yeni üyede, sen sürekli forumdasın
![]()
Daha önce bunun donlu olanı vardı,kalktı sonra![]()
ne yalan söyleyeyim bende onu beyaz bayrak sanıyordum senin gibi bende şoktayım şu an![]()
Aynen bende bayaz bayrak sananlardanım . Kullandığım da olmuştur .
Ne alaka demiştir görenler![]()
![]()
Yeminle sunun sutyen oldugunu yeni anladim![]()
Muhteşem topiğinde kullanırdık helede pargalıyasöylesek geri getirirlermi aceppp
![]()
Tüm çamaşırlarımız çıktı ortaya tühhBende bayrak diye kullanıyordum![]()
ben bunu konularda barış anlamında kullanıyordum nasıl bir barışsa artık ama beyaz olduğu için dikkatli bakmayınca bayrak gibi ya renkli olsa anlardık
beyaz sutyen mi kaldı
o paçalı donu ben niye hatırlamıyorum ya nasıl bir şeydi
ben bunu konularda barış anlamında kullanıyordum nasıl bir barışsa artık ama beyaz olduğu için dikkatli bakmayınca bayrak gibi ya renkli olsa anlardık
beyaz sutyen mi kaldı
Tüm çamaşırlarımız çıktı ortaya tühh![]()
Birde sopa gibi birşeyemi takmış ne tam anlayamadım
![]()
paçalı donda beyazdı hatta paçaları fırfırlımıydı neydi, bunun gibi sallıyodu işteben bunu konularda barış anlamında kullanıyordum nasıl bir barışsa artık ama beyaz olduğu için dikkatli bakmayınca bayrak gibi ya renkli olsa anlardık
beyaz sutyen mi kaldı
Benim avatara çokmlaf atan oldu,bir gün azarlamışım üyeyi,diyor ki bana avatarından belli zaten kim olduğun deditabisi kib oldu addalara gittii
![]()
olsun sayende hepimiz aydınlanmış olduk
yalnız değilsin birimiz hepimiz için imza ,don sütyen aş![]()
Benim avatara çokmlaf atan oldu,bir gün azarlamışım üyeyi,diyor ki bana avatarından belli zaten kim olduğun deditabisi kib oldu addalara gittii
![]()
Paçalı daha önceydi yine baktım ama bulamadım
Evet sopanın uçunsa dalgalanıyorr![]()
paçalı donda beyazdı hatta paçaları fırfırlımıydı neydi, bunun gibi sallıyodu işte![]()
ay ben hatırlıyorum o muhabbeti ya
herkes için don herkes için sutyen![]()