En popüler kk replikleri :)

:KK70: iyi mi? yeri rahat mı? hala orada mı? ona bakıyorsa demek :KK70: şu an koptum gülmekten :KK70:

Hatta birisinede sırf inansın diye netten resim bulup gösterdim,soruyor işte zar nerede bilmem ne nerede diye :KK70::KK70: al işte hepsi burada bakta öğren dedim :KK53::KK53:

ayna ayna söyle bana benim zardan daha güzeli var mı dünyada diyorlar zaar:KK53::KK70::KK70:

Aynadan cevap yoktur sulatanımm:KK70::KK70::KK70:

Sürtünüp hamile kalanlar regl iken hamile kalanlar,karnında kıpırtı hissedip hamilemiyim diyenler :D
Birde şu kocasına sevgilisine ağzına geleni sayıp konu açıp,biz kötü birşey dediğimizde o çok kötülediği adamı melek yapanlar hepsine kürekle vurasım geliyor :D :D

:KK31::KK31::KK31::KK31: Şunu bende bayrak sanıyordum kullanmışlığımda vardı tüh :KK22::KK22::KK22::KK70::KK70::KK70:

Sürtünüp hamile kalanlar regl iken hamile kalanlar,karnında kıpırtı hissedip hamilemiyim diyenler :D
Birde şu kocasına sevgilisine ağzına geleni sayıp konu açıp,biz kötü birşey dediğimizde o çok kötülediği adamı melek yapanlar hepsine kürekle vurasım geliyor :D :D

:KK31::KK31::KK31::KK31: Şunu bende bayrak sanıyordum kullanmışlığımda vardı tüh :KK22::KK22::KK22::KK70::KK70::KK70:

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bende bayrak diye kullanıyordum :KK53::KK45:

Kızlar sevdiğim adam beni seviyor ama başkasıyla evleniyor,

beni sevdiğine eminim onu boşayıp beni alacak söz verdi:KK53::KK53:

:KK70::KK70:hadi onu bayrak sanıp sallayan yeni üyede, sen sürekli forumdasın :KK70::-)

:KK31::KK31::KK31::KK31:

Daha önce bunun donlu olanı vardı,kalktı sonra :KK53::KK53:

ne yalan söyleyeyim bende onu beyaz bayrak sanıyordum senin gibi bende şoktayım şu an:KK57::KK57:

Aynen bende bayaz bayrak sananlardanım . Kullandığım da olmuştur .
Ne alaka demiştir görenler :oops: :KK45:

Yeminle sunun sutyen oldugunu yeni anladim:KK70::KK31:

Muhteşem topiğinde kullanırdık helede pargalıya :KK70::KK70:söylesek geri getirirlermi aceppp :KK70::KK70:

ben bunu konularda barış anlamında kullanıyordum nasıl bir barışsa artık ama beyaz olduğu için dikkatli bakmayınca bayrak gibi ya renkli olsa anlardık
beyaz sutyen mi kaldı :KK70:

o paçalı donu ben niye hatırlamıyorum ya nasıl bir şeydi

Benim avatara çokmlaf atan oldu,bir gün azarlamışım üyeyi,diyor ki bana avatarından belli zaten kim olduğun dedi :KK53::KK53::KK53: tabisi kib oldu addalara gittii :KK70::KK70::KK70:

ben bunu konularda barış anlamında kullanıyordum nasıl bir barışsa artık ama beyaz olduğu için dikkatli bakmayınca bayrak gibi ya renkli olsa anlardık

olsun sayende hepimiz aydınlanmış olduk:KK53::KK53:

yalnız değilsin birimiz hepimiz için imza ,don sütyen aş:KK70:

Paçalı daha önceydi yine baktım ama bulamadım :KK70::KK70:

Tüm çamaşırlarımız çıktı ortaya tühh :D :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31: Birde sopa gibi birşeyemi takmış ne tam anlayamadım :D

Evet sopanın uçunsa dalgalanıyorr :KK70::KK70:

paçalı donda beyazdı hatta paçaları fırfırlımıydı neydi, bunun gibi sallıyodu işte :KK31::KK31:

Back
X