A anom Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2025 155 118 18 Dün 11:51 Konu Sahibi Konu Sahibi chillkiz #21 chillkiz .!.: zaten bu numune umrumda değil söylediği şeye üzüldüm Genişletmek için tıkla... Kilo almasanız başka bir şeye laf atacaktı. Çocuk çocuk hareketler yapmış boşverin. Üzülerek amacına ulaşmasını sağlıyorsunuz, böyle düşünün. Değerinizi dış görünüşünüz belirlemiyor ayrıca. Çok sevdiğiniz insanları düşünün. Dış görünüşündeki "kusurlar" umrunuzda oluyor mu?
chillkiz .!.: zaten bu numune umrumda değil söylediği şeye üzüldüm Genişletmek için tıkla... Kilo almasanız başka bir şeye laf atacaktı. Çocuk çocuk hareketler yapmış boşverin. Üzülerek amacına ulaşmasını sağlıyorsunuz, böyle düşünün. Değerinizi dış görünüşünüz belirlemiyor ayrıca. Çok sevdiğiniz insanları düşünün. Dış görünüşündeki "kusurlar" umrunuzda oluyor mu?
liriko Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2020 1.059 2.124 133 Dün 22:22 Konu Sahibi Konu Sahibi chillkiz #22 chillkiz .!.: benimle alakasız bir harf koymuş evet var mı yok mu bilmiyorum ben de hiç görmedim biriyle story vs attığını Genişletmek için tıkla... Engelledikten hemen sonra yaptıysa bilerek gıcıklık olsun diye yapmıştır
chillkiz .!.: benimle alakasız bir harf koymuş evet var mı yok mu bilmiyorum ben de hiç görmedim biriyle story vs attığını Genişletmek için tıkla... Engelledikten hemen sonra yaptıysa bilerek gıcıklık olsun diye yapmıştır