en sevdiğiniz misafir tipi

Mecburen ağırladığım insanları sevmiyorum,hani prosedür gereği olanları..
Birde çocuğuna sahip çıkmayan sorumsuz ilgisiz anneleri..:mymeka:

3 günden fazla kalmayan...:roflol:

yatıya kalmayan, az çay içen, çaylara yardım eden, çocugu yaramaz olmayan, sigara içmeyen, evimi kurcalamayan, fazla meraklı olmayan...daha da yazabılırım :umursamaz:

hiç gelmeyenleri bi severim ki sormayın..sempatiksalakcinni

amann misafirmi başımlan beraber :dilcikar :roflol::roflol:
tabii birkere geldiği evin başkasının olduğunu bilecek ona göre davranacak meraklı olmayacak ahanda böylesini isterim. yeterli zaten..:smiley-cool:

çoçuguna sahıp cıksın servıse yardım etsın
çoçuguna bısey verırken sorsun orayı burayı karıştırmadan önce...
gerçi samimiyetıme de bağlı...
ve çoçugunun elıne bıskuvı kraker vs vermeyen...
mumkunse mısafırlıkte oldugun farkına varsın bızahmet...
ayy ne çok sey istedim

Gelmeden önce mutlaka arayıp haber veren, elinde tatlısı ile gelen cokacimcoook :jeyyar:, yakın biri ise ben mutfakta bir şeyler hazırlarken bana yardım etmek isteyen, evimin temizliğini yemeğimin yağını tuzunu denetlemeyen...
Çok kıstaslarım yoktur, genelde evime kendime yakın bulduğum insanlar gelir, yatıya kalmaları hoşuma gider sabah kalabalık bir kahvaltı sofrası ile güne güzel başlamış olurum, küçük ve çok hareketli bir çocuğum olduğu için evim her günün sonunda dağınık olur zaten bu yüzden gelenlerin çocuklarının ortalığı dağıtması da rahatsız etmez beni...

valla mumkunse hıc gelmesın gelıyosada kendıne hakım olsun

mesela dıyelım hanımlar toplanıo herkes bırsye yapıp gelse ev sahıbıne cok yuk olmasalar hem maddı hem manevı super olur cunku sabahdan baslıoz borekdı corekdı cayıydı cnm cıkıo barı herkes bırsey ypı getırse ev sahıbıde cayını verse agırlaa super mısafır budur bence

hiç gelmeyenguclubacismile
fazla oturmayan en fazla 2 saat falan oturan misafir makbuldur sempatiksalakcinni
hazırlık yapmak çok zorakannehir

Aslında misafiri çok severim ve misafirim geldiğinde en iyi şekilde ağarlamaya çalışırım amaaa herkesin dediği gibi çocuk veya çocuklar...aman allahım. hele çocuklara servis ..kırıntı falan..bir keresinde kızımın arkadaşının annesi gemişti sağolsun gelirkende çocuklara ruffles türü şeyler getirmiş..hatırlamak bile istemiyorum..Birde şu tür insanlar oluyor..karşı apartmanda bir komşum vardı .bana 5-6 kere gelmiştir,haberli habersiz hemde ,hatta o gelip gittiğnde 1 vermidon içerdim ,gerekli gereksiz konuşur..,sonra birde ben şuna gideyim dedim kadın kabul etmedi.. 6 sene oldu o zamandan beri sokakta görürsem zoraki bir selam veriyorum,çoğu zamanda görmezden geliyorum..klava:

ben misafir ağırlamayı çok seviyrum.benim için misafir samimi olsun.kendini kasmasın.rahat olsunki ben de rahat olayım.çocuklu çocuksuz hiç farketmez.sadece art niyetli olmasın

yatıya kalmayan, az çay içen, çaylara yardım eden, çocugu yaramaz olmayan, sigara içmeyen, evimi kurcalamayan, fazla meraklı olmayan...daha da yazabılırım :umursamaz:

tam ben,yatıya kalmam.çay çok içmem.akşam hiç içmem.yardım severim.çocuklarım hiç bir yere benimle gitmez küçüklükten itibaren.meraklı değilimdir.benim için tatlı dil güleryüz olsun yeter.sigara hiç içmem.:lepi:

hadi dökülün bakalım nasıl misafir makbuldür :1hug:

Misafirin uzun oturani makbuldür sırnaşık şey Gicik olurum göya oturmaya gelipde 2 saat sonra sanki cani sikiliyormus gibi kalkalim diye tutturan misafire. Sonra sanki ona hizmet etme mecburiyetim var mis gibi Koltuga yapisip krallar gibi hizmet bekleyen misafiri sevmem. Calisan bir bayan oldugum icin mutlaka gelmeden aramalari gerekir mümkünse en az iki saat önceden.

geleceğini bir gün önceden haber veren
ve çocuğuna sahip çıkan misafir olursa iyi olur
yardım etse de olur etmese de
topu topu bir gün yorulmuşum çok dert etmem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…