geleceğini bir gün önceden haber veren
ve çocuğuna sahip çıkan misafir olursa iyi olur
yardım etse de olur etmese de
topu topu bir gün yorulmuşum çok dert etmem:)
:))))ben su nedenle yardim etmesini isterim, en azindan bir sorma inceliginde bulunmasini isterim. Yoksa misafir yardim etmek istese bile yapdirmam fazla zaten, tamamen sembolik yani.
Misal gecen birkac aile birden agirladim yemekli, ben ordan ora kosarken onlarin hicbiri bir cay doldurma geregi bile duymadi kendimi hizmetci gibi hissettim resmen, yoksa onun yorgunlugundan ne cikacak ki.
En güzeli bayanin biri evine bulasik makinasi almis, yeni aldiginda bana sormustu seninde var mi bulasik makinen diye evet dedim. Sonra yemek yedikden sonra tabagini mutfaga getirdi, ben senin bulasik makinan var diye saniyordum dedi (benim bulasik makinasi mutfagin icinde ve kapakli oldugu icin görükmüyor), var zaten burda dedim gösterdim, gördükden sonra iceri gitti.
Sonradan düsününce gülesim geldi, görgüsüzlügün bukadari madem bulasik makinasini merak ediyordun bari yardim edecekmis gibi yapda bukadar acik olmasin niyetin :bbo:
kaydirigubbakcemile5yatıya kalmayan, az çay içen, çaylara yardım eden, çocugu yaramaz olmayan, sigara içmeyen, evimi kurcalamayan, fazla meraklı olmayan...daha da yazabılırım :umursamaz:
hiç gelmeyen desemkaydirigubbakcemile3
gelirken biz geliyoz desin yeter sadece ... hani müsaitmisin demesin yoldayız desin o kadar çok mu istiyom acaba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?