en sevdiğiniz misafir tipi

en sevdiğim misafir tipi?bilmiyorumkismile

hiç gelmeyen misafir
:roflol::roflol:

Gelmeden önce haber veren ve çocuğuna sahip çıkan misafir tipine baylırım. . .
Misafir olmayı değilde misafir ağırlamayı severimmm :umursamaz:

Ben misafiri çok severim. Ama gelmeden bi gün önce veya bi kaç saat önce arasın ki bişeyler hazırlıyim.Bakkala çakkala gitmeyi hiç sevmem, öyle emrivaki yapıp gelenler için bakkala gitmeyi daha daha daha da sevmem. kaydirigubbakcemile3 Odalarımı karıştırmayan misafiri severim. Aniden geldiyse ortalıkta ne varsa yatak odasına atarım ben çünkü .kaydirigubbakcemile3 Sonra çayını arada kendi de doldursun isterim. :roflol:

bende haberli gelenleri severim.tam saatinde gelecek öle bekletmicek.beklemeyi hiç sevmem.mümkünse bi önceki gün haber versin..ne çok yesin ne az yesin.çocuklarınada sahip çıksın lütfen..

geldimi gitmek bilmeyen(kayınvalidem gibi) özellikle gündüz gezmesi bendeyse akşama evimde kimsei istemem çünkü yorgunluktan ölür halde olurum ama kaynanam gitmez bide akşama onlara yemek derdi çıkar sinir olurum ozamannklava:ama kafa dengi biri olursa çok severim misafiri pasta börek yaparım ağırlarım bayılırım ona..

haberli gelen çocuğuna sahip çıkan ve eğer misafirim çoksa arada çayını kendi alanı severimkaydirigubbakcemile3

en sevdiğim misafir tipi?bilmiyorumkismile

hiç gelmeyen misafir
:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Hmmmm..Ben çocukluysa eğer çocuğuna sahip olanından ve haberli geleninden alayım...yerimseniben

ben konuşkan olan misafiri severim konu bulamadan sus pus oturmayı hiç sevmem.herkesin dediği gibi çocuğuna sahip çıkanları,hatta çocuksuz olan misafir benim için daha iyidir.mesela ben bebeğimi bir yere götürmemeye çalışırım.ama ben misafiri çok severim,biri gelicem dediğinde çok mutlu olurum

sigara içmeyen ilk tercihimiz. Onun dışında evimin eşyalarını görmeye değil beni görmeye gelen ve tabii çocuğuna da sahip çıkan başka odalara gittiğinde arkasını kollayan olmalı... Bir de dersim var işim var dediğim halde gelen misafir olmasın, dediği saatten geç gelmeyen... Yoksa ağaç oluyorum yaptıklarımda soğuyor...

en gıcık olduğum davetsiz misafir ben nereye gidecek olursam en azında 3 saat öncesinden haber veririm.yalnız bişilere zahmet etmemesinide sölerim öle çeşit çeşit pastalar börekler olmasada olur.o kadar zahmete hiç mi hiç gerek yok.en fazla bi çeşit olmadı çayını içerim....öle köşe bucak incelemem öle insanlarada sinir olurum kusur bulmaya geliosa hiç gelmesin...iyi niyetli insan olsun. uzun akraba ziyaretlerindeyse kalabalık gelmesinler evim küçük.3 gündende fazla kalmasınlar.hım gelen annem babamsa ve ya kayınvalidemlerse onları zaten misafirden saymam...

çocuksuz sigara içmeyen evimi ve beni eleştirmeyen.sadece eşim ve beni görmeye gelen misafiri severim

yatıya kalmayan, az çay içen, çaylara yardım eden, çocugu yaramaz olmayan, sigara içmeyen, evimi kurcalamayan, fazla meraklı olmayan...daha da yazabılırım :umursamaz:
Bende sana katılabilirim ayrıca vaktinde gelip vaktinde giden her zaman görüşmek istemeyen , ha bide istanbulda oturanlar bilirler illa yemeğe gelmek isteyenlere gıcık oluyorum sevdiklerim hariç tabi

Son düzenleme:
2 gün önceden haber veren,
Gelince köşe bucak her yeri izlemeyen,
Bana sormadan mutfak dolaplarımı ve çocuğuna yorgan almak için yine bana sormadan yorgan dolabımı açmayan, misafirleri çok seviyorum.

vereliniortak yardım edip etmemeside mühim değil, yeterki evi incelemek için ardımda gezmesin. iyi niyetli olsun.

*oturma odasında ısrarla sigara içmek istemeyenlerlmaz:
*televizyona pür dikkat bakmayan kumandayı elinden düşürmeyenlerden olmasınlmaz:
*izinsiz mutfağa geçmeyenlerdenlmaz:
*odaları gezmesyenlerlmaz:
*haber vermeden gelmezlerse iyi olurlmaz:
*dedikodu yapmayanlarlmaz:
*sadece benim ben olduğum için gelsinler yok evimi görmye yok yiyip içmek için gelmesinlerlmaz:
*en önemlisi çocuklarına sahip çıksınlar yhalmaz:lmaz:
Çok oldu ama böyle iştebilmiyorumkismile çok istedim galiba ama ben bunlara dikkat ediyorum onlarda etsinler

Arkadaşlar merhaba ;

İş yerimden bir arkadaşımın sorunu hakkında sizlerden yardım istiyorum . Ben pek yardımcı olamadım kendisine fisfisfis

Arkadaşım 1,5 yıllık ewli . Eşinin , ewli bir arkadaşı war . Bursa da oturuyorlar . Bu insanlar canları sıkıldıkça ; cuma günü akşamdan gelip , pazar gecesine kadar arkadaşımda kalıyorlar .Gelirken müsait misiniz diye sormuyorlar . Sadece eşine ; biz size geleceğiz diyorlarmış .

Arkadaşım çalışıyor , haliyle ewe yorgun geliyor . Bir hafta sonu war , onu da gönüllerince geçiremiyorlar .

Şimdi bu çift , istanbul a taşınacaklarmış we arkadaşımın bulunduğu semtte ew arayacaklarmış . Yine arkadaşıma emri vaki yaparak , ew bulasıya sizdeyiz demişler . Tabi ew taşınacağı için , sadece bu çift değil , çiftin anne babası vs . de gelecekmiş .

Ben eşinin birşeyler yapması gerektiğini söyledim ; ancak , eşi kimseye hayır diyemeyen biri . Kimseyi kıramam , bana ihtiyacı war diyormuş . Kaç yıllık arkadaşım diyormuş . Aslında etrafta bir sürü arkadaşları war , akrabaları war . Onlarda kalmıyorlar nedense ? Eşi de , tabii sıkıntıyı kendi çekmediği için , pek umursamıyor gibi geliyor bana a.s

Arkadaşım ; bunu benim halletmem gerekli , ama ne we nasıl söylemeliyim diyor . Kırmak da istemiyor , yapısı gereği . Kısacası , ben işin içinden çıkamadım . Yardım edebilir misiniz lütfen bilmiyorumkismile

İşyerimde yazdığım için , biraz aceleye geldi yazım . İnşaallah durumu anlatabilmişimdir

aman allahım,ne yüzsüzlükohaoldumsmile allah sabır versin arkadaşına,birde hamileymiş,çok fazla taviz vermişler,elini veren kolunu kaptırırmış. Evet arkadaşına bizde kalmayın demek zor ama rahatsız olduklafrını belli etsinler bari,yada eşi söyleyecek mecburen o kadar kişilik yer yok,zor olur bize falan diye.
Ne alem insanlar var ya,milleti zor durumda bırakıyolarklava:

çat kapı gelmeyen,zamanında giden ve çaya-ikrama yardım eden,birde tabikide çocuğunu saldım çayıra mevlam kayıra yapmayan

cok SIK gelmeyenler en sevdiklerimdir
calisiyorum zaten birde misafir cekilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…