en sevdiğiniz misafir tipi

Ewet GriPin arkadaşım , gerçekten çok alem insanlar fisfisfis

Ne we nasıl söylemesi hakkında , yardım edebilecek kimse yok mu :1no2:

haber verip gelenleri seviyorum veye kendim davet ettimmi
birde pasta bişe vs getirdilermi daha çok seviyorum kaydirigubbakcemile3

gelmeden birgun once aksamdan arayip musaitmisiniz diyeni
her hafta her hafta degil ayda bir geleni
gelince sadece salonda oturani kendi kafasina gore odalarima dalmayani
ileri geri herseyi ogrenme cabasinda olmayani
cocuksuz yada terbiyeli cocuklari olani
kumandayi eline alip zart zurt kanal degistirmeyeni
herseyime mudahele etmeyip misafirligini bileni
evimi evi gibi degil misafir oldugu ev diye gelip bileni
ve en onemlisi benim gercekten sevdigi icin gelip vakit gecirmek keyif catmak adina degil merak ettigi sevdigi icin geleni coook severim:)

Aynı senin dediğin gibi misafiri seviyorum bende çok gelen misafiri sevmem

Misafirin iyisi gelir geçer kuş gibi
Misafirin kötüsü oturur kalır baykuş gibi aklinialirimsmile

haber verip gelenini severim misafirin birde zoraki olmayanını bugün 39 kişi ağırladım zevkleee :lepi::lepi: evet doğru duydunuz 39 kişi 3 gündür hazırlanıyorum ama çok zevk aldım olumunekankayizsmile bana haber verip gelin valla paşalar gibi ağırlanırsınız ama habersiz çat kapı cıkkk kovmaktan beter edebilirim yani çünki benim keyfim yerinde olmalı misafir için lülülülülülü

şimdi sıralayayım haberli gelennnn çocuğuna sahip olan sigara içmeyen rahat olan uyumlu olsun yardım etsin oturup hiç kalkmayan sevmem kafa dengim olsun şiparişim bunlar uyan varmıdır bilmemki

üç ayda bir, elinde çikolatasıyla gelen, sohbeti unutulmaz, beni olumlu anlamda değiştirme gücüne sahip, mümkünse çocuksuz, mümkünse feminist misafirleri severim. :))))

oda oda gezmeyen,her yeri inceleme çabası bulunmayan ve uslu çocuklaı olan kişiler

her türlüsünü severim misafirin
başımın üstünde yeri var hepsinin
haberli habersiz çocuklu çocuksuz hiç fark etmez bana

haberli gelen
serviste yardımcı olmaya çalışan hoş muhabbet misafirleri severim
çocuklu misafir tabi gelecek ama çocuklarının zarar ziyan vermesine izin vermeyen misafirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…