Arkadaşlar merhaba ;
İş yerimden bir arkadaşımın sorunu hakkında sizlerden yardım istiyorum . Ben pek yardımcı olamadım kendisine fisfisfis
Arkadaşım 1,5 yıllık ewli . Eşinin , ewli bir arkadaşı war . Bursa da oturuyorlar . Bu insanlar canları sıkıldıkça ; cuma günü akşamdan gelip , pazar gecesine kadar arkadaşımda kalıyorlar .Gelirken müsait misiniz diye sormuyorlar . Sadece eşine ; biz size geleceğiz diyorlarmış .
Arkadaşım çalışıyor , haliyle ewe yorgun geliyor . Bir hafta sonu war , onu da gönüllerince geçiremiyorlar .
Şimdi bu çift , istanbul a taşınacaklarmış we arkadaşımın bulunduğu semtte ew arayacaklarmış . Yine arkadaşıma emri vaki yaparak , ew bulasıya sizdeyiz demişler . Tabi ew taşınacağı için , sadece bu çift değil , çiftin anne babası vs . de gelecekmiş .
Ben eşinin birşeyler yapması gerektiğini söyledim ; ancak , eşi kimseye hayır diyemeyen biri . Kimseyi kıramam , bana ihtiyacı war diyormuş . Kaç yıllık arkadaşım diyormuş . Aslında etrafta bir sürü arkadaşları war , akrabaları war . Onlarda kalmıyorlar nedense ? Eşi de , tabii sıkıntıyı kendi çekmediği için , pek umursamıyor gibi geliyor bana a.s
Arkadaşım ; bunu benim halletmem gerekli , ama ne we nasıl söylemeliyim diyor . Kırmak da istemiyor , yapısı gereği . Kısacası , ben işin içinden çıkamadım . Yardım edebilir misiniz lütfen bilmiyorumkismile
İşyerimde yazdığım için , biraz aceleye geldi yazım . İnşaallah durumu anlatabilmişimdir
gelmeden birgun once aksamdan arayip musaitmisiniz diyeni
her hafta her hafta degil ayda bir geleni
gelince sadece salonda oturani kendi kafasina gore odalarima dalmayani
ileri geri herseyi ogrenme cabasinda olmayani
cocuksuz yada terbiyeli cocuklari olani
kumandayi eline alip zart zurt kanal degistirmeyeni
herseyime mudahele etmeyip misafirligini bileni
evimi evi gibi degil misafir oldugu ev diye gelip bileni
ve en onemlisi benim gercekten sevdigi icin gelip vakit gecirmek keyif catmak adina degil merak ettigi sevdigi icin geleni coook severim:)
Misafirin iyisi gelir geçer kuş gibi
Misafirin kötüsü oturur kalır baykuş gibi aklinialirimsmile
Misafirin iyisi gelir geçer kuş gibi
Misafirin kötüsü oturur kalır baykuş gibi aklinialirimsmile
he he he Bizim azrbaycanda da böyle deriz:
Konak geler quş gibi
Gider qarankuş (kırlangıç kuşu) kimi
Oturub kalmaz baykuş gibi -tatlicadiarzu-
üç ayda bir, elinde çikolatasıyla gelen, sohbeti unutulmaz, beni olumlu anlamda değiştirme gücüne sahip, mümkünse çocuksuz, mümkünse feminist misafirleri severim. :))))
Azeri misinnn? çok severim Azerileri benn. misafir olsana bana. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?