bugece kendime film festivali yapıcam=)
ama izlediğim şeyleri bidaha izlemek istemiyorum, şu eniyi 50 listesinin hepsini, 250 film listesinin çoğunu izledim. ne izlesem bilemiyorum
the man from earth / dünyalı ' yı izlemediysen kesinlikle izlee...:) çok zekice düşünülmüş üstelik para harcanmadan yapılmış bir bilim-kurqu tavsiye ederim kesinlikle..
madem festival yapacaksın a clockwork orange / otomatik portakal 'ı da izle :)
Bin Jip / Boş Evde tam bir festival filmiydi çok oldu izleyeli ama qüzeldi diye aklımda kalmış
Milk 'i izlemediysen onuda kesinlikle izle derim..
Cashback / Zamana qüzellik kat 'ta farklı bir filmdi..
Gran Torino iyi film
ve kesinlikle Hunger / Açlık yerimseniben
aklıma qelenler bir qöz at istersen canım izlemediklerine..
a hunger i izleim buarada yeni filmdi o zaten
izle canım son zamanlarda izlediğim en vurucu filmdi...the man from earth ' ı da izle sonra senle tartışalım filmi ,mutlaka izle :)
canım the man from earth filmini beyendin mi
ben izlemedim de merak ettim bi sana sorayım dedim
tamam yaparız kritiğini, almam(!) lazım ama önce=))) bulurum inşallah dur bakiim
izle canım son zamanlarda izlediğim en vurucu filmdi...the man from earth ' ı da izle sonra senle tartışalım filmi ,mutlaka izle :)
canımm sen bu qece en iyisi Gran Torino yu izle ..hem senin qibi bi film sever nasıl izlemedi o filmi hee :mymeka:
tamam yaparız kritiğini, almam(!) lazım ama önce=))) bulurum inşallah dur bakiim
onu duydum ama fırsat olmadikı, tamam pazartesiye ödevlerimi yapmış olarak geliyorum canım . sınav yapabilirsin hattakaydirigubbakcemile3 çok saol tatlım
gran torino tek kelimeyle mükemmeldi bence, yine burda tanıttığım filmlerdendi, bir sinemasever kesinlikle kaçırmamalı...
geçen gün melekler ve şeytanları izlemiştim, gayet güzeldi ama bu filmde çok sıkılıdım açıkçası, iyi ki ilk önce bu filmi izlememişim yoksa melekler ve şeytanları hayatta izlemezdim
da vinci code melekler ve seytanlara gore biraz daha karisik cekilmis bir film.. aslinda kitaplarini okumussaniz daha iyi anlarsiniz kitaplarda br karisiklik bir nebze gideriliyor cunku..geçen gün melekler ve şeytanları izlemiştim, gayet güzeldi ama bu filmde çok sıkılıdım açıkçası, iyi ki ilk önce bu filmi izlememişim yoksa melekler ve şeytanları hayatta izlemezdim
da vinci code melekler ve seytanlara gore biraz daha karisik cekilmis bir film.. aslinda kitaplarini okumussaniz daha iyi anlarsiniz kitaplarda br karisiklik bir nebze gideriliyor cunku..
her iki film de hristiyanligi baz alan filmler.. ve bilimle birlikte bir takim yanlislari anlatilma sorgulanma cabasi var..
filmin icerisindeki diyologlari cok iyi takip etmek lazim aslinda baya sey anlatiyor.. ozellikle da vnci code da hayran kalmistim ben bu kadar cesur soylemlerin olmasina.
melekler ve seytanlar bir nebze daha hafif kaldi onun yaninda..
ama her ikisi de gorselliik acisindan harikaydi bana kalirsa.
tom hanks de cok yakimis her iki filme de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?