En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bugece kendime film festivali yapıcam=)
ama izlediğim şeyleri bidaha izlemek istemiyorum, şu eniyi 50 listesinin hepsini, 250 film listesinin çoğunu izledim. ne izlesem bilemiyorum

the man from earth / dünyalı ' yı izlemediysen kesinlikle izlee...:) çok zekice düşünülmüş üstelik para harcanmadan yapılmış bir bilim-kurqu tavsiye ederim kesinlikle..

madem festival yapacaksın a clockwork orange / otomatik portakal 'ı da izle :)

Bin Jip / Boş Evde tam bir festival filmiydi çok oldu izleyeli ama qüzeldi diye aklımda kalmış

Milk 'i izlemediysen onuda kesinlikle izle derim..

Cashback / Zamana qüzellik kat 'ta farklı bir filmdi..

Gran Torino iyi film

ve kesinlikle Hunger / Açlık yerimseniben

aklıma qelenler bir qöz at istersen canım izlemediklerine..

cashbacki izlemiştim canım geçen sene evet çok güzeldi,
milkin başını izlerken nişanlım kapattırdı midesi bulanmış, yasakladı=)) izlemiyim şimdi kızar mızar okaydirigubbakcemile3
otomatikportakalda izlendi ama diğerlerini izlemedim.
çok saol canım akşama işim yok, doya doya film izliycem cipslerimi alıp:dance:

bu arada festival yapıcaksın diye hunger dedim :) ( ki festival filmi ..yavaş ,vurucu,cüretkar sahnelerle dolu ) cips falan yiyip izlencek bi film değil ..cipsler boğazına düğümlenmesin sonraa :))))

izle canım son zamanlarda izlediğim en vurucu filmdi...the man from earth ' ı da izle sonra senle tartışalım filmi ,mutlaka izle :)
tamam yaparız kritiğini, almam(!) lazım ama önce=))) bulurum inşallah dur bakiim

canımm sen bu qece en iyisi Gran Torino yu izle ..hem senin qibi bi film sever nasıl izlemedi o filmi hee :mymeka:

onu duydum ama fırsat olmadikı, tamam pazartesiye ödevlerimi yapmış olarak geliyorum canım . sınav yapabilirsin hattakaydirigubbakcemile3 çok saol tatlım

internetten niye indirmiyosun canım ??

temam kaydirigubbakcemile3

gran torino tek kelimeyle mükemmeldi bence, yine burda tanıttığım filmlerdendi, bir sinemasever kesinlikle kaçırmamalı...

geçen gün melekler ve şeytanları izlemiştim, gayet güzeldi ama bu filmde çok sıkılıdım açıkçası, iyi ki ilk önce bu filmi izlememişim yoksa melekler ve şeytanları hayatta izlemezdim

Az önce Arizona Dream / Arizona Rüyası 'nı izledim ..
şuan hala etkisinden çıkamamış bir vaziyetteyim..hayatımın filmleri arasındaki yerini şimdiden aldı.. Emir Kusturica 'yı bir kez daha takdir ettim :) absürd komik ve hüzünlü bir havası olan bir film ,filmdeki diyaloglar ve karektarlerin tepkileri beni mest etti, johhny deep ' e bir kez daha hayran oldum ve son olarak bir filmin müzikleri bir filme bu kadar mı yakşır diyorum kesinlikle bu filmi sinema severlere tavsiye ediyorum .mutlaka kaçırmayın ..

filmle ilqili : Avrupa'daki başarılı kariyeri ardından Amerika topraklarında, Amerikanın usta oyuncularıyla çektiği Arizona Dream, Kustirica'ya 1993 Berlin'inde hem Altın Ayı hem de Jüri Özel Ödülü'nü getirdi. David Atkins'le birlikte yazdıkları öykünün merkezindeki Axel karakteriyle Johnny Depp'in bir kez daha yıldızlaştığını da ekleyelim.

Son düzenleme:
geçen gün melekler ve şeytanları izlemiştim, gayet güzeldi ama bu filmde çok sıkılıdım açıkçası, iyi ki ilk önce bu filmi izlememişim yoksa melekler ve şeytanları hayatta izlemezdim

ilk qösterime qirdiği yılda sinemada izlemiştim bu filmi canım ..aklımda pek yer etmemiş sadece iyi vakit qeçirtmişti diye hatırlıyorum :)

da vinci code melekler ve seytanlara gore biraz daha karisik cekilmis bir film.. aslinda kitaplarini okumussaniz daha iyi anlarsiniz kitaplarda br karisiklik bir nebze gideriliyor cunku..
her iki film de hristiyanligi baz alan filmler.. ve bilimle birlikte bir takim yanlislari anlatilma sorgulanma cabasi var..
filmin icerisindeki diyologlari cok iyi takip etmek lazim aslinda baya sey anlatiyor.. ozellikle da vnci code da hayran kalmistim ben bu kadar cesur soylemlerin olmasina.
melekler ve seytanlar bir nebze daha hafif kaldi onun yaninda..
ama her ikisi de gorselliik acisindan harikaydi bana kalirsa.
tom hanks de cok yakimis her iki filme de..

canım, diyaologları iyi takip ettim, zaten mecburen iyi takip ediyorsun çünkü filmin ucu kaçıyor takip etmezsen, film anlaşılırdı ama kurgulama çok kötüydü bence, yani sıkılmamın sebebi bu aslında
kitaplardan uyarlanan filmlerde benzer sorunlar hep oluyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…