En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

nicolas cage in filmlerine bayılırım ama sonu sacma sapan bitmıstı bekledigim gibi degildi

Stand up and cheer.. Türkçesi Tatlı Bela.. Julia Roberts'ın hemn hemen bütün filmlerini beğenmişimdir zaten.. Bu da güzeldi..

israil filistin savasini konu edinmis animasyon bir film..
iciniz kaldirmayacaksa hic izlemeyin derim.
ama unutulan gormezden gelinen yani basimizdaki savasi konu ednmis.
izlerken bu aymazliga bu vurdumduymazliga hayret ettim.
icim acidi benim..
filim gorsellik acisindan iyi. mustehcen bir kac goruntu var acikcasi haberiniz olsun.
animasyon acisindan goruntuler imgeler sesler ayrintilar cok dikkatlice dusunulmus belli.
muzikler felan da gayet yerine ve guzel olmus.
bir askerin hafizasini kaybetmesi ve anilarina iz surmesi ile anlatiliyor film.
ben tavsiye ediyorum ama sadece ici kaldirabilecek olanlara..

melekler ve seytanlar
mutlaka ızleyın derım ama ızlemeden evvel kıtabını da okuyun..
harıka otesı bır kurgu.. roma vatıkan cern.. hepsı iç içe..
acayip bilgi zenginliği var filmde. hiç bir laf boş değil.. cogu arastırılası şeyler.
ben çok keyif aldım.

benim hayatımın filmi before sunrise 'dır.
ardından filmle aynı şekilde, yani gercekten 9 sene sonra cekilen ve 9 sene sonrasını anlatan before sunset 'tir.
filmde olay yok, heraket yok, hiçbişey yok. ama mükemmel...
diyaloglar çok güzel ve sonu benim için harikaydı. mekanlar cok güzeldi. zaten ilk filmin tümü viyanada, ikinci film ise pariste çekilmiş. bence izleyin , ama kafanızın boş oldugu ve sakin bigünde elinize kahvenizi alıp, battaniyeye sarılıp ışıkları kapatıp izleyin...sonrada bana dua edin=)

buarada film manyağıyımdır, izlemek istediğiniz yada merak ettiğiniz filmleri sorabilirsiniz. hepsini izliyorum çünkü arşivim var=)

Belki söylenmiştir ama"Black" adlı filmi seyredmediyseniz çok şey kaybetmişinizdir,hint sinemasının en iyi örnegi diyebilirim dram dalında kesinlik ölmeden ne yapın edin izleyin,böyle oyunculuk çok az görülür,10 üzerinde 10luk bir filim izlerkende yanınızda bol bol mendil olsun:)

Amores Perros / Paramparça Aşklar ve Köpekler

Ayrı ayrı hikayeler anlatan tüm filmlerde olduğu qibi bundada qenel bi kopukluk var .Yinede başarılı ve izlenmeye değer bir film.

dayanılmaz zulüm-george clooney-cethrane zeta jones
hoş bir filmdi...bu ikili için bile izlenebilir...kendini aldatan zengin kocasından kurtulmaya ve para
koparmaya çalışan bir kadınla,kocasının yakışıklı avukatının :asigim: çekişme ve hırsla başlayan
ilişkilerinin aşka dönüşmesini anlatıyor...

Doubt / Şüphe

Filmin qenelinde işlenen konuyu sonunda açıklamayan ,kafanızda acaba doğrumuydu sorularıyla sizi başbaşa bırakan . qerçekten şüphe ettiren ayrıca dedikodunun nasıl bir şey olduğunu qözlerinizin önüne apaçık seren..ağır işleyişiyle yer yer sıkan ortalama ,oskar ödüllü film..
meryl streep'in oyunculuğu için izlenir...

bende öyleyim canım .önerdiğin filmi mutlaka izleyeceğim..

diğer topictede okudum canım, film konusunda zevklerimiz aynı.
tim burton filmlerinin hepsini çok severim ayrıca,ne çekse izlerim farketmezhihoyyyt
life of david gale'i izlemdiysen tavsiye ederim sonu süperdi özellikle.

Gizli Pencere, Blow, What's Eating Gilbert Grape
en sevdiğim Johnny Depp filmleri. ayrıca son yazdığım 'What's eating gilbert grape' te Leonardo DiCaprio oynuyo, inanamıycaksınız!
oyunculuğu mükemmel sizi rölüne inandırıyor ve o zamanlardan iyi bir oyuncu olacağı belli oluyor. leonardoyu izlerken çok şaşırcaksınız eminima.s

Amores Perros / Paramparça Aşklar ve Köpekler

Ayrı ayrı hikayeler anlatan tüm filmlerde olduğu qibi bundada qenel bi kopukluk var .Yinede başarılı ve izlenmeye değer bir film.

amores perros baştacım olanlardan biridir; şüpheyi de çok beğenmiştim açıkçası; özellikle de bir rahibenin kendi inancını sorgulaması çok etkileyiciydi...

life of david gale 'i izledim canım uzun süre oldu ama evet çok qüzeldi Kate Winslette oynuyordu diymii?

Söylediklerinin hepsini izledim Gizli Pencere , Blow ,What's Eating Gilbert Grape .. canım dediğinde katılıyorum Leonardonun oyunculuğu müthişti o yaşta böyle bir performans hayran kaldım doğrusu

hepside çok qüzel filmer canım beğenilerimiz uyuyor demekki :) bende sna önerilerde bulunurum artık.

filmin sonu tüm filmi vezir yapabilecekken rezil etmişti.

izlediğim en iyi türk filmlerinden biri.

çok fazla istismar var gibime gelmişti açıkçası...

bu film yahudi yapımı sanırım, biraz yanlı olabilir sanki, izlemedim ama sadece persepolisin yanına yaklaşamaz gibi bir yorum okumuştum; sen beğendiğine göre tekrar bakacağım canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…