zaten onlarin gozunden olaylarin nasil oldugunu anlatiyor cnm.. izle bence.. savas filmi daha cok bittiginde ne yani bitti mi oluyorsun.. eksiklikleri yok degil.. hakikaten var. ama yine de begendim ben. uzuldum yine izlerken baya..bu film yahudi yapımı sanırım, biraz yanlı olabilir sanki, izlemedim ama sadece persepolisin yanına yaklaşamaz gibi bir yorum okumuştum; sen beğendiğine göre tekrar bakacağım canım a.s.
zaten onlarin gozunden olaylarin nasil oldugunu anlatiyor cnm.. izle bence.. savas filmi daha cok bittiginde ne yani bitti mi oluyorsun.. eksiklikleri yok degil.. hakikaten var. ama yine de begendim ben. uzuldum yine izlerken baya..
life of david gale 'i izledim canım uzun süre oldu ama evet çok qüzeldi Kate Winslette oynuyordu diymii?
Söylediklerinin hepsini izledim Gizli Pencere , Blow ,What's Eating Gilbert Grape .. canım dediğinde katılıyorum Leonardonun oyunculuğu müthişti o yaşta böyle bir performans hayran kaldım doğrusu
hepside çok qüzel filmer canım beğenilerimiz uyuyor demekki :) bende sna önerilerde bulunurum artık.
Doubt / Şüphe
Filmin qenelinde işlenen konuyu sonunda açıklamayan ,kafanızda acaba doğrumuydu sorularıyla sizi başbaşa bırakan . qerçekten şüphe ettiren ayrıca dedikodunun nasıl bir şey olduğunu qözlerinizin önüne apaçık seren..ağır işleyişiyle yer yer sıkan ortalama ,oskar ödüllü film..
meryl streep'in oyunculuğu için izlenir...
festival filmi sevenlere, türk yapımı, 2004 istanbul film festivali ulusal yarisma birincisi ...ayrıca 2004 toronto film festivalinde turkiye'yi temsil etmis tek filmmiş.
'karpuz kabuğundan gemiler yapmak' =))
adı bile çok hoş, büyük beklentileriniz olmasın minicik bütçeyle çekilen kendi halinde bi film. mesaj kaygısı yok, giriş gelişme sonuç yok, herşey çok saf. çok tatlı=)
Cennet Sineması ~ Nuovo Cinema Paradiso
İçinizin sıcacık olmasını istiyorsanız mutlaka izleyin. çok mükemmel bir film.. sayamayacağım kadarda çok ödülü var
(1990 oscar-En iyi yabancı film
1989 Cannes-Jüri özel ödülü
1989(Avrupa sinema ödülleri)-Jüri özel ödülü
ve
En iyi erkek oyuncu(Phillippe Noiret) )
ödüllerinden bazıları :) tavsiye ederim..
filmi izlemeyenler için, anlatmış gibi olmıyım diye beyaz yazıyorum, filmi izlemeyenler okumasın yanikaydirigubbakcemile3ben knowing i beğenmedim açıkçası. sevmiyorum uzaylıların ortada fırfır döndüğü filmleri, çok tekdüze geliyo.onun yerine mesela uzaylıların varlıgını hissettirseler ama o saçma kıyafetli ve makyajlı uzaylıları göstermeseler daha etkileyici olur. örnek veriyorum, others çok iyi bi gerilim-korkudur bence, tüm film boyunca tüyleriniz diken dikendir ama hiç öcü möcü göremezsiniz.ama bilirsiniz ki orda biyerde=)
şöyle tir tir titreten bi korku filmi yapsalarda izlesek artık=))
filmi izlemeyenler için, anlatmış gibi olmıyım diye beyaz yazıyorum, filmi izlemeyenler okumasın yanikaydirigubbakcemile3
canım bence onlar uzaylı değildi, dikkat edersen son sahnelerde insan silüetini çıkardıklarında sırtlarında kanat gibi dalgalar vardı, bence onlar melekti, yeniden başlamak dedikleri buydu bence, başka bir dünyada yeni bir başlangıç için o çocuklar toplandı
dinsel boyutu vardı bence filmin, ordaki prof, allaha inanmıyodu ama babası papazdı, bir nevi tanrı vardıra getirmişler bence
yani genede sonu daha iyi olabilirdi bence de
bide kızlar şu güneşteki patlamalrı gerçekçi buldum yani olabilecek bi olay bence, zaten güneşte sürekli o tip patlamalar oluyormuş
işte bu dinsel boyutu yüzünden filmin sonu çok kötüydü...
filmi izlemeyenler için, anlatmış gibi olmıyım diye beyaz yazıyorum, filmi izlemeyenler okumasın yanikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?