canım izlediğinde fikirlerini paylaşırsan çok sevinirim, ben gerçekten çok beğendim, müzikler de ilgini çekecektir mutlaka a.s.
Bu filmi çok iyi puanı var ve herkes çok beğenmiş diye izlemiştim ama ben beğenmedim yaa :sinifsinif:
Bazı sahneler midemi bulandırdı hatta (hangileri olduğunu anlamışsındır sanırım), korku filmi de izleyemiyorum ben zaten, bu tarz filmler bana göre değil sanırım :gitme:
ben bu filmin başlığını bile açmıştım burda tucecim ama pek beyenen çıkmadıkaydirigubbakcemile3
ben beyendim değişik geldi, uzaylılardan utopik varlıklar gibi değilde bizim gibi sosyal bi topluluk şeklinde bahsetmeleri ve bunu sanki bi haber programı bi belgesel gibi aktarmaları gerçekçi olmuş
insan izleyince diğer bilim kugular gibi olmaz tarzında bakmıyo yani, samanyolu evrende bi nokta sadece, neden olmasınki benzer varlıklar
cicişim başlığını görmemişim ama işin içine uzaylılar girdiği zaman filmler itici geliyor sanırım insanlara; ki şu filme o kadar önyargılı yaklaşmıştım ki ben de akannehir o belgesel tarzı zaten çok farklı kılıyor filmi, uzaylılar biraz çirkince ama yavruya bayıldım şahsen Şeniz
böyle bir film varmi ..:uhm:
Az önce LITTLE ASHES filmini izledim; Ünlü ressam Salvador Dali ve yakın arkadaşı şair, piyanist ve ressam Federico Garcia Lorca arasındaki ilişkiden esinlenmiş, Dali'nin ilginç tarzını anlatan hoş bir film. Yer yer cesur sahneler içeren, sizi sık sık gülümseten hoş bir film. 7.5/10.
Ayrıca Twilight fanatiklerinin (benim gibi) yakından tanıdığı Robert Pattinson başrolde Dali'yi canlandırıyor. İyi seyirler opuyorumnanaktan
bu filmi ben de sevmiştim ama bir gitmezlik vardı, belki de konusu, tarzı biraz alışık olduğumuz almodovardan farklı olduğu için, yönetmenin en sevmediğim filmi diyebilirmVolver / Dönüş
Yine Almadovor ,yine çok gzl bir film.. Fazla sözede gerek yok aslında.. Bu derece dramatik bir olayı bu kadar doğal ve yalın nasıl anlatabiliyor ,müthiş bir yönetmen .. Filmde bazı sahnelerinde beni gerçekten güldürdü ,Tavsiye ederim. Yönetmenin bütün filmlerini izlemeye devamPenelope Cruz 'un oyunculuğuda çok gzldi takdir edilesi..
Robert Pattinson çok farklı gözüküyor :) o keşke hep beyaz pudra sürse vampir olsa dimi ama :asigim:
Arkadaşlar dün DISTRICT 9 filmini izledim; bilimkurgu filmlerini pek sevmesem de konusu,senaryosu gayet özgün, bu kadar kurmaca senaryoyu belgesel kıvamında çekmişler üstelik, bence tek kelimeyle bir BAŞYAPIT, müzikleri de çok tatlı, filmin sonu biraz açık bırakılmış, sanki devamı gelecek gibi göz kırpıyor. bu filmi KAÇIRMAYIN.
KONU:
30 yıl önce uzaylılar dünyayla ilk bağlantılarını kurarlar. İnsanlar onlardan ya bir saldırı ya da büyük bir teknolojik ilerleme geleceğini bekliyorlardır. Fakat hiçbiri olmaz. Aksine, kendi gezegenlerinde son hayatta kalan uzaylılar sığınmak için dünyamıza gelirler. Tüm dünya devletleri onlarla ne yapacaklarını tartışırken, yaratıklar Güney Afrika'da District 9 olarak tanımlanan bir yere geçici olarak yerleştirilirler.
Artık, uzaylıların dünyada bulunmasıyla ilgili sabırlar tükenmiştir. Uzaylılar üzerindeki kontrol, Multi-National United (MNU)'a verilmiştir. Bu özel şirket eğer uzaylıların silahlarından yapabilirlerse muazzam paralar kazanma peşindedir. Fakat şirket başarısız olmuştur, çünkü silahların aktivasyonu için gereken şey uzaylı DNA'sıdır.
Bir MNU çalışanı olan Wikus van der Merwe, DNA'sını değiştiren gizemli bir virüsü kapınca, insanlar ve uzaylılar arasındaki tansiyon had safhaya gelir. Aynı zamanda Wikus en fazla peşinden koşulan ve en değerli adamı olmuştur. O, uzaylıların teknolojisini çözecek anahtardır. Şimdi Wikus'un bulunduğu düşmanca ortamda saklanacak sadece bir yeri vardır: District 9.
tuçem ben de izlemiştim bunu ..
gerçek olabilirmi ki tüm bunlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?