En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

canım izlediğinde fikirlerini paylaşırsan çok sevinirim, ben gerçekten çok beğendim, müzikler de ilgini çekecektir mutlaka a.s.

Bu filmi çok iyi puanı var ve herkes çok beğenmiş diye izlemiştim ama ben beğenmedim yaa :sinifsinif:
Bazı sahneler midemi bulandırdı hatta (hangileri olduğunu anlamışsındır sanırım), korku filmi de izleyemiyorum ben zaten, bu tarz filmler bana göre değil sanırım :gitme:

bilimkurgu filmlerini pek sevmem aslında ben ama bu film değişik geldi bana, ben çok beğendim :gitme:

ben bu filmin başlığını bile açmıştım burda tucecim ama pek beyenen çıkmadıkaydirigubbakcemile3
ben beyendim değişik geldi, uzaylılardan utopik varlıklar gibi değilde bizim gibi sosyal bi topluluk şeklinde bahsetmeleri ve bunu sanki bi haber programı bi belgesel gibi aktarmaları gerçekçi olmuş
insan izleyince diğer bilim kugular gibi olmaz tarzında bakmıyo yani, samanyolu evrende bi nokta sadece, neden olmasınki benzer varlıklar

cicişim başlığını görmemişim ama işin içine uzaylılar girdiği zaman filmler itici geliyor sanırım insanlara; ki şu filme o kadar önyargılı yaklaşmıştım ki ben de akannehir o belgesel tarzı zaten çok farklı kılıyor filmi, uzaylılar biraz çirkince ama yavruya bayıldım şahsen Şeniz

uzaylıda olsa babasını düşünüyo yavrukaydirigubbakcemile3

howls moving castle
sadece muzikleri icin bile izlenmeye deger bir film.. arada neyi nicin yaptiklarini anlamadigim noktalar olsa da cok ama cok begendim.. muzikler muhtesemdi.. seneryoda cok guzeldi.. gorsellik harika zaten..
izleyin derim.. pisman olmayacaksiniz..

Arkadaşlar bugünNEFES filmini kardeşimle gittik izlemeye.. Türk filmleri arasında oscarları toplayacak nitelikte bir film. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediorum.. Gözyaşlarınızı tutamayacaksınız. Bu vatan evlatlarının ne zor şartlarda nelere göğüs gererek hayatta kalma savaşı verdiklerine şahit olacaksınız. Son yarım saat Yeter artık bitsin bu çatışma diye dua ederek izledim.. Muhteşem Tek kelimeyle MUHTEŞEM..

Bugün sinema´da "Yukari bak" 3-D cizgi filmini izledim....harika yapmislar..!

Kesinlikle tavsiye ederim...coooook tatli bir yapim..opuyorumnanaktan

Az önce LITTLE ASHES filmini izledim; Ünlü ressam Salvador Dali ve yakın arkadaşı şair, piyanist ve ressam Federico Garcia Lorca arasındaki ilişkiden esinlenmiş, Dali'nin ilginç tarzını anlatan hoş bir film. Yer yer cesur sahneler içeren, sizi sık sık gülümseten hoş bir film. 7.5/10.

Ayrıca Twilight fanatiklerinin (benim gibi) yakından tanıdığı Robert Pattinson başrolde Dali'yi canlandırıyor. ıyi seyirler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Volver / Dönüş

Yine Almadovor ,yine çok gzl bir film.. Fazla sözede gerek yok aslında.. Bu derece dramatik bir olayı bu kadar doğal ve yalın nasıl anlatabiliyor ,müthiş bir yönetmen .. Filmde bazı sahnelerinde beni gerçekten güldürdü ,Tavsiye ederim. Yönetmenin bütün filmlerini izlemeye devam Penelope Cruz 'un oyunculuğuda çok gzldi takdir edilesi..

Robert Pattinson çok farklı gözüküyor :) o keşke hep beyaz pudra sürse vampir olsa dimi ama :asigim:

bu filmi ben de sevmiştim ama bir gitmezlik vardı, belki de konusu, tarzı biraz alışık olduğumuz almodovardan farklı olduğu için, yönetmenin en sevmediğim filmi diyebilirm

Robert Pattinson çok farklı gözüküyor :) o keşke hep beyaz pudra sürse vampir olsa dimi ama :asigim:

oy hem de nasıl hoş olur ama biliyor musun canım bana dali olarak da gayet tatlı geldi :kedi::asigim:

Uzun zamandır film izlemiyordum
Cumartesi günü esti
Devrim Arabalarını izledim
Beğendim , insanı derinden etkiliyor
Türkler nasıl olsa hiç birşey yapamaz demeleri yapmalarına rağmen
Yinede aksiliklerin çıkması..

tuçem ben de izlemiştim bunu ..
gerçek olabilirmi ki tüm bunlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…