bu filmi ben de sevmiştim ama bir gitmezlik vardı, belki de konusu, tarzı biraz alışık olduğumuz almodovardan farklı olduğu için, yönetmenin en sevmediğim filmi diyebilirm
şimdilik 3 filmini izlemiş bulunuyorum :) diğer filmlerinide izleyip hangisi en iyi ona karar vereceğim tucem :))
merakla yorumunu bekliyorum canım, tim burton'dan sonra en sevdiğim yönetmen almodovar opuyorumnanaktan
Bu arada şimdi baktım, benim de izlemediğim çok film var prensesim, ben konuş onunla, annem hakkında her şey, dönüş, kötü eğitim, çıplak ten'i izledim; 1995 ve öncesini izlememişim :gitme:
sanırım benimde öyle olacak :)) Emir Kusturica filmlerinide takip etmek lazım aslında tuce bizim beğeni tarzımıza çok yakın.. Arizona Dream le Çingeneler Zamanını izledim ben bir tek
ben şimdi sıradan indiriyorum tucem :) bu gece son filmini izleyebilirim aslında Los abrazos rotos 'u.. Erotik filmleride var fisfisfis Çıplak Ten , Kötü Eğitim nasıldı?
kötü eğitimi pek beğenmedim açıkçası ama çıplak ten çok başarılıydı...
hmm kötü eğitimin yorumları ztn pek olumlu değil.
Hepsin izlemek istiyorum vereliniortak
Bu arada DISTRICT 9 indirdim ilk fırsatta izleyeceğim
Låt den rätte komma in
İsveç yapımı ödüllü vampir filmi ama kesinlikle korku yada gerilim değil, aksine içinde aşk barındıran iyi bir dram ,düşük bir temposu var ama genelinde hikayesi güzel ve ilgi çekici..
İzinsiz eve giren vampirin kan ağlaması gerçekten ilginçti..
bu filmle ilgili çok güzel yorumlar okudum, şimdi küçük bir araştırma yapıyorum, bulabilirsem hemen izleyeceğim gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?