En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bu filmi ben de sevmiştim ama bir gitmezlik vardı, belki de konusu, tarzı biraz alışık olduğumuz almodovardan farklı olduğu için, yönetmenin en sevmediğim filmi diyebilirm

şimdilik 3 filmini izlemiş bulunuyorum :) diğer filmlerinide izleyip hangisi en iyi ona karar vereceğim tucem :))

merakla yorumunu bekliyorum canım, tim burton'dan sonra en sevdiğim yönetmen almodovar opuyorumnanaktan

sanırım benimde öyle olacak :)) Emir Kusturica filmlerinide takip etmek lazım aslında tuce bizim beğeni tarzımıza çok yakın.. Arizona Dream le Çingeneler Zamanını izledim ben bir tek

Bu arada şimdi baktım, benim de izlemediğim çok film var prensesim, ben konuş onunla, annem hakkında her şey, dönüş, kötü eğitim, çıplak ten'i izledim; 1995 ve öncesini izlememişim :gitme:

Bu arada şimdi baktım, benim de izlemediğim çok film var prensesim, ben konuş onunla, annem hakkında her şey, dönüş, kötü eğitim, çıplak ten'i izledim; 1995 ve öncesini izlememişim :gitme:

ben şimdi sıradan indiriyorum tucem :) bu gece son filmini izleyebilirim aslında Los abrazos rotos 'u.. Erotik filmleride var fisfisfis Çıplak Ten , Kötü Eğitim nasıldı?

sanırım benimde öyle olacak :)) Emir Kusturica filmlerinide takip etmek lazım aslında tuce bizim beğeni tarzımıza çok yakın.. Arizona Dream le Çingeneler Zamanını izledim ben bir tek

canım bu iki filmini de izledim; arizona dream'i çok severim.

"biliyorsun bu bir film bir adam
ve bir balık hakkında
bu dramatik bir ilişki balık ve adam arasında
adam düşünüyor, at düşünüyor,
kuzu düşünüyor, inek düşünüyor,
köpek düşünüyor
balık düşünmüyor
balık sessiz, ifadesiz
balık düşünmüyor çünkü balık biliyor
herşeyi
balık düşünmüyor çünkü balık biliyor
herşeyi"

ama bir de underground'u izledim ki kusturica denilince o filmi tek geçerim; ama dediğin gibi ne kadar çok eksik ve izlenecek şey var; bak bu yönetmenin de bu üç filmini izlemişim sadece...

hmm kötü eğitimin yorumları ztn pek olumlu değil.
Hepsin izlemek istiyorum vereliniortak

Bu arada DISTRICT 9 indirdim ilk fırsatta izleyeceğim

ben konuş onunla ve çıplak teni ardarda izlemiştim, evet almodovar diyorsun, tarz çok benzer...District 9'la ilgili konu da açmış chess, pek beğenen çıkmadı dedi ama bilmiyorum prensesim, umarım hoşuna gider Şeniz

pan'nın labirenti ....
düş ve gerçek içiçe farklı bir kurgu izlenmeli derim
bir dönemin ispanyasıda denilebilir bir bakıma..
ofelyanın masalla gerçek arası öyküsü

My Life Without Me / Bensiz Hayatım

Az önce izledim ,izlemediyseniz eğer kızlar bu filmi kesinlikle kaçırmayın..çok duygusal ve etkileyici..

My Life Without Me

Ann(Sarah Polley) daha çok gençtir. Annesinin bahçesinde bir karavanda eşi ve 2 çocuğuyla yaşamaktadır. Bir gün gene hamile olduğunu düşüncesiyle hastaneye gider. Kanser olduğunu ve 2 aylık ömrü kaldığını öğrenir. Kendisine ölmeden önce yapması gerektiği düşündüğü şeylerden bir liste yapar. Bir yandan listedekileri yaparken, diğer yandan hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam eder. Isabel Coixet yönetmenliğindeki film acıyı ve neşeyi birlikte işliyor. Mutlulukları bulabileceğiniz bir film.

Låt den rätte komma in

ısveç yapımı ödüllü vampir filmi ama kesinlikle korku yada gerilim değil, aksine içinde aşk barındıran iyi bir dram ,düşük bir temposu var ama genelinde hikayesi güzel ve ilgi çekici..

ızinsiz eve giren vampirin kan ağlaması gerçekten ilginçti..

işte bazı sahnelerinde soluk almadan izlediğim film

bu ara tüm dvdlerinizi arşivlerinizi bir kenara bırakın

ve lütfen bu filme gidin arkadaşlar

pişman olmıcaksınız

bu da güzel vizyonda şu an

ama

ilk favorim NEFES

ikinci ZAMAN YOLCUSUNUN KARISI

Audrey Niffenegger’in çok satan romanından sinemaya uyarlanan Zaman Yolcusunun Karısı, genç bir kadınla, kendi kontrolü dışı zamanda yolculuk eden bir adamın aşkını konu alan fantastik bir öykü anlatıyor. Robert Schwentke’in yönettiği filmin başrol oyuncuları Rachel McAdams ve Eric Bana… 9 Ekim 2009’da gösterimde…

Filmin konusu:
Clare (Rachel McAdams) bütün hayatı boyunca Henry’i (Eric Bana) büyük bir aşkla sevmiştir. Clare, kaderlerinde birlikte olmalarının yazıldığına inanmaktadır, tabi ne zaman ayrılıvereceklerini de bilmez çünkü Henry; genetik bir anomali nedeniyle zaman içinde ileriye ve geriye doğru, kendi kontrolü dışında gidip gelen bir zaman yolcusudur.

Henry’nin ansızın ortaya çıkıveren bu yolculuklarının onları ne zaman ayıracağını ve ne zaman tekrar biraraya getireceğini bilmese de Clare, tek aşkı ile evlenmeye kararlıdır.

bu filmle ilgili çok güzel yorumlar okudum, şimdi küçük bir araştırma yapıyorum, bulabilirsem hemen izleyeceğim gamyoncuiremsu

bu filmle ilgili çok güzel yorumlar okudum, şimdi küçük bir araştırma yapıyorum, bulabilirsem hemen izleyeceğim gamyoncuiremsu

sakın gerilim bekleyip izleme tuce hayalkırıklığı yaşarsın :) ama güzel bi dram en azından çok farklı... bulamazsan ben bulurum canım daha yeni indirdim sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…