En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

sakın gerilim bekleyip izleme tuce hayalkırıklığı yaşarsın :) ama güzel bi dram en azından çok farklı... bulamazsan ben bulurum canım daha yeni indirdim sayılır.

yok canım gerilimden çok dram olduğunu biliyorum filmin; açıkçası da ilgimi bu yüzden çekti kaydirigubbakcemile3 bu arada buldum, iniyor :1ninca:

aklıma geldii.noel gecesi kabusu ve polar ekspresi de noel temalı filmlerden.. animasyon seversen eğer tatlım ikiside güzel filmler.

bu filmin kitabini okumustum harika bir kitapti soluksuz okudum diyebilirim.. o zaman demistim filmi olsa ne guzel olur diye iyi ki de olmus.. harika ya :)
sanirim kisa bir zaman icerisinde izlerim.. vizyondakileri takip etmiyordum uzun suredir paylastigin icin tesekkur ederim..

WRONG TURN 3akannehir

az önce izledim
1, ve 2. filmi mumla aratan bi devam filmi olmuş ben şahsen beğenmedim:umursamaz:
zaten imdb puanlarına da bakıldığında;
wrong turn 1 in 6.0
wrong turn 2 nin 5.4 iken
wrong turn 3 sadece 4.6 puan

bi gerilim filmi, mutant filmi izliyor gibi değilde hapishaneden kaçış öyküsü anlatılıyor
adamlar hapishaneden kaçıcakmış bunun için bi film yapılcakmışta hadi şuracığa bi mutantta koyuverelim bari gibi olmuş
ayrıca bi mutant filmi yapıyosan eğer bu film 3 mutantla dönmeznaniknanik
cıkk ben beğenmedim çok iyi anladığım bişey varsa o da korkmaktır heralde delikafaduldendolayısıyla bu olmamış

bu arada filmin devamı gelecek gibi yine son anda gaipten bi mutant çıktı daha doğrusu sadece ayağı gözüktü ve ardından çığlık
4.sü daha başarılı olur umarım şahsım adına korkmak gerilmek istiyorum

bu arada bugünlerde 4 gözle tımber falls un 2.si çıksın diye bekliyorum o bebeciğe noldu orada bitti o film

bu arada wrong turn 3 teki tek güzel şey tamer hassan dıdelikafaduldenhayran kaldım adama
filmde chavez adlı bir meksikalı rolünde

Son durak ve alacakaranlık
alacakaranlık süperdi şimdi devamını bekliyorum 10 kasımda "Yeni Ay" gösterime girecek şimdiden merakla beklıyorum ....

Looking For Eric

Ünlü futbolcu Eric Cantona nında rol aldığı ,hayata dair ,güldüren bir film (ki ben çok güldüm ).çok başarılı .Futbolu sevenlerin ve Eric Cantona hayranlarının ayrıca bir seveceğini düşünüyorum.. ıngilizler yine doğal oyunculuk konusunda döktürmüş, sanki bir film izlemiyorsunuz , gerçek yaşamı görüyorsunuz.. ( ingiliz komedileri favorim )

bıçak gibi bir filmdi akannehir; dün izledim hala filmle ilgili yorumları okuyorum; sizi gerçekten etkiliyor ve içine sürüklüyor. Filmin atmosferini çok beğendim; ağır, durağan filmlerden hoşlananlar için çok ilgi çekici. Film; durgunluğuna rağmen, öyle sahneler içeriyor ki irkiliyorsunuz, zaman geçtikçe aklınızda yer edecek filmlerden; gayet başarılıydı...9/10.

Geçen gün CNBC-e'de "Pan'ın Labirenti"ni izledim. Oldukça etkileyici bir filmdi. İzlemeyenlere mutlaka izlemelisiniz diyorum. Çok sürükleyici bir film. Aldığı ödülleri de haketmiş bir film. İyi seyirler....

panin labirenti cok basarili bir film.. oldukca etkileyici bir atmosferi var filmin.. sinemada izlemistim ve cok da begenmistim..tavsiye ederim ben de..

Pan'ın Labirenti'ni ben de izlemiştim; çok güzel bir hikayesi vardı. fantastik film sevmeyenler saçma bulabilir ama o kadar yüzeysel geçmeyin akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…