işte bazı sahnelerinde soluk almadan izlediğim film
bu ara tüm dvdlerinizi arşivlerinizi bir kenara bırakın
ve lütfen bu filme gidin arkadaşlar
pişman olmıcaksınız
sakın gerilim bekleyip izleme tuce hayalkırıklığı yaşarsın :) ama güzel bi dram en azından çok farklı... bulamazsan ben bulurum canım daha yeni indirdim sayılır.
yok canım gerilimden çok dram olduğunu biliyorum filmin; açıkçası da ilgimi bu yüzden çekti kaydirigubbakcemile3 bu arada buldum, iniyor :1ninca:
noel temali filmlerden akliniza gelenler hangileri canlar
hiç bilmiyorum tek aklıma gelen evde tek başına :)
aa evet canimm cok guzeldi ben iki uc kere izlemistim:)))
bu da güzel vizyonda şu an
ikinci ZAMAN YOLCUSUNUN KARISI
Audrey Niffeneggerin çok satan romanından sinemaya uyarlanan Zaman Yolcusunun Karısı, genç bir kadınla, kendi kontrolü dışı zamanda yolculuk eden bir adamın aşkını konu alan fantastik bir öykü anlatıyor. Robert Schwentkein yönettiği filmin başrol oyuncuları Rachel McAdams ve Eric Bana 9 Ekim 2009da gösterimde
Filmin konusu:
Clare (Rachel McAdams) bütün hayatı boyunca Henryi (Eric Bana) büyük bir aşkla sevmiştir. Clare, kaderlerinde birlikte olmalarının yazıldığına inanmaktadır, tabi ne zaman ayrılıvereceklerini de bilmez çünkü Henry; genetik bir anomali nedeniyle zaman içinde ileriye ve geriye doğru, kendi kontrolü dışında gidip gelen bir zaman yolcusudur.
Henrynin ansızın ortaya çıkıveren bu yolculuklarının onları ne zaman ayıracağını ve ne zaman tekrar biraraya getireceğini bilmese de Clare, tek aşkı ile evlenmeye kararlıdır.
Låt den rätte komma in
İsveç yapımı ödüllü vampir filmi ama kesinlikle korku yada gerilim değil, aksine içinde aşk barındıran iyi bir dram ,düşük bir temposu var ama genelinde hikayesi güzel ve ilgi çekici..
İzinsiz eve giren vampirin kan ağlaması gerçekten ilginçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?