En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Kıslar, bildiğiniz hamile filmi yok mu :kedi: Doğumlu felan..
Günlerdir düşünüyorum aklıma gelmiyor :sinifsinif:

nefes:vatan sağolsun harika bir film,ama bir o kadar da sinirleri yıpratıcı bir film,ama mutlaka görülmesi gereken bir film..konu gerçek olunca insan geriliyoo,birde asker kızıyım ben ve bu filmdekiler askeriyede olan şeylerdi zamanında..

Spirited Away / Ruhların Kaçışı

ılk defa anime bir film izledim ve diyebilirimki müthiş bir hayal gücü. Sanırım bu türün takipçileri arasına gireceğim :) Karakterler çok hoştu , Hakuyu nedense ayrı bir sevdim ,heleki fantastik sinemayı seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim....

prensesim, animelerin sonsuz dünyasına hoşgeldin, bu kadar film, bu kadar anime, Asminle de konuşuyoruz, nasıl bulucaz bu vakti opuyorumnanaktan

prensesim, animelerin sonsuz dünyasına hoşgeldin, bu kadar film, bu kadar anime, Asminle de konuşuyoruz, nasıl bulucaz bu vakti opuyorumnanaktan

evet tucecim senin ve asminin sayesinde ilgimi çekti tşk ederimmm :)) izleyebildiğimiz kadar izleyelim , bu hayal gücü müthiş :) hala ben o dünyadayım, çıkamadım naniknanik

evet tucecim senin ve asminin sayesinde ilgimi çekti tşk ederimmm :)) izleyebildiğimiz kadar izleyelim , bu hayal gücü müthiş :) hala ben o dünyadayım, çıkamadım naniknanik

Miyazaki çok iyi bir seçim olmuş başlangıç için, Asmin'in topiğine göz at istersen canım, orda aynı yönetmenin, Küçük Cadı Kiki, Küçük Denizkızı Ponyo, Yürüyen Şato vs gibi filmleri var, fikir açısından opuyorumnanaktan

evet canımm göz atacağım topice .. Miyazakinin filmlerini izlemeyi düşünüyorum ,sizinde önerdiğiniz filmler olursa paylaşırsınız.. :1hug: bu arada Låt den rätte komma in izlemişsin gerçekten bıçak gibi bir film , isveçlerin o soğuk ,doğallıkları etkiliyor insanı , ingiliz filmleride öyle oluyor...

izledim canım, bayıldım, tam benim tarzım bu film, gerçi vampir fazla sefildi ama olsun kaydirigubbakcemile3 bir de sürekli ben kız değilim diyordu, hikayenin aslında erkekmiş o; ama hadım edilmiş, keşke filmde çocuğun kızın cinsel organını gördüğü sahneden sonra o konu azıcık çıtlatılsaydı akannehir

evet öyleymiş..kitaptan uyarlama filmlerde hep bu oluyor ztn bazı şeyler ya hızlı geçiliyor yada havada asılı kalıyor.. devamı gecelek mi acaba filmin :) ?

evet öyleymiş..kitaptan uyarlama filmlerde hep bu oluyor ztn bazı şeyler ya hızlı geçiliyor yada havada asılı kalıyor.. devamı gecelek mi acaba filmin :) ?

bilmiyorum ama gelmez umarım canım, büyüsü kaçıyor sonra, gerçi hikayenin tamamını da bilmiyoruz ama bittiği kadarıyla da bitti film bence, yeterli :uhm:

prensesin uykusuyum baslangic icin cok cok guzel bir tercih yapmissin.. miyazakinin izinden git derim.. kesinlikle harika bir hayal dunyasi..
deni kizi ponyo ve howls moving castle i izle siradan canim..
begenmene cok sevindim..
animasyon dunyasi bambaska cok harika bir o kadar cazibeli... ben bi daldim cikamiyorum...
diger filmler artik siradan gelmeye basladi bana..

evet canım miyazakinin filmleriyle devam edicem , dizilerede dalmak lazım diye düşünüyorum :)

Mr. Magorium's Wonder Emporium / Sihirli Oyuncakçı

Eğlenceli bir film olur umuduyla izledim ama malesef sürekli film başlasın artık diyorsunuz ama film bitiyor :) vasatında altında ,zaman kaybı...

Nefes, Vatan Sağolsun... Aslında doğruları anlatan bi film. ıçim acımadı ve ağlamadım dersem yalan olur. Tabi ki her filmde olduğu gibi saçmalıklar var ama askerlerimizin bi hiç uğruna yok yere öldüklerini güzelce anlatmışlar.. yazık o bomboş dağlarda dolaşan askerimize..

Asker bekleyenlere ve asker beklicek olanlara tavsiye etmiyorum kesinlikle.. Gitsin gelsin öyle izlersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…