En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Son izlediğim film Philadelphia, mahkeme, homoseksüel dünyası, AıDS ne ararsanız var; filme ismini getiren de biraz bunların olması; Tom Hanks tarih yazıyor adeta, muhteşem bir performansı var; hele bir arya dinlediği sahne vardı, çok etkileyici. 1993 yılı için başarılı,günümüz için biraz klişe bir film.

Tom Hanksin arya dinlediği sahne uzun zaman önce izlememe rağmen hala aklımdadır...

teklif,sandra bullock başrolde
son zamanlarda izlediğim en iyi komediydi.arkadaşla çatladık gülmektenkaydirigubbakcemile3
çok hoş,çok keyifli bi film

arkadaslar iyigeceler az once 21 isimli filmi izledim begendim lasvegas kumar kazanma kaybetme hirs uzerine kurulu guzel filmdi oneririmm

bayanlar muhakkak ki nefes filmine gitmenizi tavsiye ediyorum ben gittim şahane bi film heleki erkek evladı olan bayanların kaçırmaması gereken bi film sevgiyle kalmanız dileğiyle

Cumartesi günü iki tane film izledim
İkiside birbirinden güzeldi benim için

İlki Kore filmi olan İl Mare
Güzel , duygulu hoş bir aşk filmiydi..
Konusuda değişikti
Film çok ağır ilerlemesine rağmen
Hiç sıkılmadım
Tavsiye ederim muhakkak izleyin
10/8

İkinciside Perfect Stranger (Kusursuz Yabancı )
Bu filmde sıradışı güzel bir filmdi
10/7

bende cumartesi iki tane film izledim..
biri ''soldaki son ev'' dğeri ''sevgililer günü katliamı'' korku ve gerilim dalında iki güzel yapımdı bence....
aileyle beraber izlenilicek bi film diil yalnız ..ikisindede müstehcen sahneler var...
ama izlemnizi tavsiye ederim..eger korku filmlerinden hoşlanıyorsanız...

Son düzenleme:
En son Hancock filmini seyrettim filmin ilk 15 dk. sını sıkıntıdan çatlayarak izlemiş olsamda ilk cd.' nin yarısından sonra filmin konusu az buçuk anlam kazanmaya başlıyor 2 cd.' de ise ayrı bir güzeldi film beğendim ve tavsiye ederim.

Oyuncuları iyiydi.. ıkı basrol ; Hugh grant ve Ewan mcgregor..
Fena değildi.. müstehcen sahneler var birazca ailecek izlemeyin... 10 üzerinden 6...

Son düzenleme:
Gake no ue no Ponyo / Küçük Denizkızı Ponyo

Film başladığında ztn sizi içine alıyor , çok şirin ,sıcacık bir film, bittiğinde kocaman bir gülümseme bırakıyor insanda...
Fakat Miyazaki nin diğer izlediğim filmi Ruhların Kaçışıyla karşılaştırırsak bu film biraz daha sönük sanki...

Son düzenleme:
Carne Trémula / Çıplak Ten

Yine Pedro Almodóvar dan mükemmel bir film. Erkek- kadın ilişkilerini , aldatmayı ,aşkı ,tutkuyu çok güzel aktarmış seyirciye... Tam bir seyirlik .

Tavsiye ettiğim bir filmi söyliyeceğim size ;

Geçen kış nişanlımla pc de bulup battaniye ve sıcacık bir nescafe eşliğin de seyrettiğimiz süper filmin adı

PEARL HARBOR

Dram/Savaş/Aksiyon içerikli çokk romantik bir film di :asigim:

Oyuncular : Ben Affleck , Josh Hartnett , Kate Beckinsale , Tom Sizemore , Jon Voight , Cuba Gooding Jr.

İki yakın arkadaşın savaşa gitmeleriyle beraber, aşk yaşamları da büyük değişimler geçirecektir.Amerika'nın kaderini belirleyen savaşın tesirindeki insanların dramını konu alırken, heyecan ve romantizmi birarada barındıran yapım, büyük bütçesi ve özel efektleriyle dikkat çekiyor..​

Pearl Harbor 'u çok önceden izlemiştim ve ozamanlar çok sevmiştim... yakın zamanda erkek arkadşıma tekrar izletmek istedim ama nedense sarmadı ilk yarısında kapattık filmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…