Gake no ue no Ponyo / Küçük Denizkızı Ponyo
Film başladığında ztn sizi içine alıyor , çok şirin ,sıcacık bir film, bittiğinde kocaman bir gülümseme bırakıyor insanda...
Fakat Miyazaki nin diğer izlediğim filmi Ruhların Kaçışıyla karşılaştırırsak bu film biraz daha sönük sanki...
miyazaki nin bana gore zirve filmi top 10 listesinin basini spirited away ( ruhlarin kacisi ceker) diger tum filmleri buna gore daha sonuktur. spirited away kurgu acisindan da gorsellk acisindan da en iyi film diyebilirim. harika nesneler var hayal gucu asiri zorlanmis ama sonucunda muhtesem birsey cikmis karsimiza.
digerleri de en az bunun kadar masalsi ama gorsellik acisindan boyle bir solen yok.
en iyi filmden baslayarak aslinda hic iyi birsey yapmadin beklentin cok yukseldi bu yuzden diger filmler beklentini karsilamayacak.
siradaki tercihin howls moving castle olsun hic olmaz biraz daha tatmin edebilir duzeyde digerlerine gore.
Carne Trémula / Çıplak Ten
Yine Pedro Almodóvar dan mükemmel bir film. Erkek- kadın ilişkilerini , aldatmayı ,aşkı ,tutkuyu çok güzel aktarmış seyirciye... Tam bir seyirlik .
Tavsiye ettiğim bir filmi söyliyeceğim size ;
Geçen kış nişanlımla pc de bulup battaniye ve sıcacık bir nescafe eşliğin de seyrettiğimiz süper filmin adı
PEARL HARBOR
Dram/Savaş/Aksiyon içerikli çokk romantik bir film di :asigim:
Oyuncular : Ben Affleck , Josh Hartnett , Kate Beckinsale , Tom Sizemore , Jon Voight , Cuba Gooding Jr.
İki yakın arkadaşın savaşa gitmeleriyle beraber, aşk yaşamları da büyük değişimler geçirecektir.Amerika'nın kaderini belirleyen savaşın tesirindeki insanların dramını konu alırken, heyecan ve romantizmi birarada barındıran yapım, büyük bütçesi ve özel efektleriyle dikkat çekiyor..
Bu arada Ponyo çok şekerdi bence, miyazaki ve hayalgücü, nam-ı diğer deniz kızcağızı kaydirigubbakcemile3
öyle bir kızım olsun diyor insan , tam ısırmalık yaaa :icecream:
aynen prensesim ya, çok tatlı, hele de o çocuğa sarılması opuyorumnanaktan
sicak cikolata miydi o ictigi nasil hayran olmustu..
nasil uyuyakaliyordu ya cok sevimliydi ponyo:asigim:
sicak cikolata miydi o ictigi nasil hayran olmustu..
nasil uyuyakaliyordu ya cok sevimliydi ponyo:asigim:
:1hug: kesinlikle o sahne mükemmel samimi
Ponyo iştahla yemek yedikçe benimde cnm çekti nasıl iştahım açıldı anlatamam kaydirigubbakcemile3
Mimi Wo Sumaseba | Yüreğinin Sesi
Beni ortaokul yıllarıma götürdü :) çok basit bir senaryo , filmin en güzel yanı ayrıntıları...
Tuceeee bi kerede bi filmi ben senden önce izlemiş olayım kuzum
Evet 21'i ben de çok beğenmiştim.
Dün akşam da panin labirantini izledim tavsiyeniz üzerine o da güzeldi. Ama kızlar ben böyle kanlı kesme sahneleri falan izleyemiyorum, acayiplik bende mi bilmiyorum ki, gerile gerile bazı sahnelerde gözümü kapatarak izledim filmi :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?