En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

miyazaki nin bana gore zirve filmi top 10 listesinin basini spirited away ( ruhlarin kacisi ceker) diger tum filmleri buna gore daha sonuktur. spirited away kurgu acisindan da gorsellk acisindan da en iyi film diyebilirim. harika nesneler var hayal gucu asiri zorlanmis ama sonucunda muhtesem birsey cikmis karsimiza.
digerleri de en az bunun kadar masalsi ama gorsellik acisindan boyle bir solen yok.
en iyi filmden baslayarak aslinda hic iyi birsey yapmadin beklentin cok yukseldi bu yuzden diger filmler beklentini karsilamayacak.
siradaki tercihin howls moving castle olsun hic olmaz biraz daha tatmin edebilir duzeyde digerlerine gore.

evet canım haklısın ama bu Deniz Kızı Ponyo yu sevmediğim anlamına gelmiyor tabikide ,çok sevdim çok iyi vakit geçirdim , şimdi ilk olarak senin önerini dikkate alıp Yürüyen Şatoyu izleyeceğim, sabırsızlanıyorum bunun için :)

Son düzenleme:
Carne Trémula / Çıplak Ten

Yine Pedro Almodóvar dan mükemmel bir film. Erkek- kadın ilişkilerini , aldatmayı ,aşkı ,tutkuyu çok güzel aktarmış seyirciye... Tam bir seyirlik .

10 numara bir filmdi gerçekten, buram buram almodovar kokuyordu...

beni hiç sarmayan, sürekli e yetere ama derdirten filmdi malesef.

Bu arada Ponyo çok şekerdi bence, miyazaki ve hayalgücü, nam-ı diğer deniz kızcağızı kaydirigubbakcemile3

sicak cikolata miydi o ictigi nasil hayran olmustu..
nasil uyuyakaliyordu ya cok sevimliydi ponyo:asigim:

aynen prensesim ya, çok tatlı, hele de o çocuğa sarılması opuyorumnanaktan

:1hug: kesinlikle o sahne mükemmel samimi

Ponyo iştahla yemek yedikçe benimde cnm çekti nasıl iştahım açıldı anlatamam kaydirigubbakcemile3

:1hug: kesinlikle o sahne mükemmel samimi

Ponyo iştahla yemek yedikçe benimde cnm çekti nasıl iştahım açıldı anlatamam kaydirigubbakcemile3

böyle çocukça masumlukları olan kahramanları çok seviyorum (gerçi bu zaten çocuktu :):):), o çocuğun kovasında yüzmesi falan çok tatlıydı.

Deniz kızı Ponyo yu merak ettim şimdi :1rolleyes: dur ben de bi seyredeyim :)

The Edge Of Love

Film Galler doğumlu ünlü şair Dylan Thomas ın hayatından bir kesit sunuyor...
Çarpık ilişkiler ,kadın erkek duygusallıkları seyirciye hiç samimi aktarılamamış... Sadece izlemek için izlenir ama insanda etki bırakan bir film değil ,sıradan.
Sienna Miller 'ın oyunculuğunu sevdim
Keira Knightley artık böyle filmlerde oynamasa keşke :)

Mimi Wo Sumaseba | Yüreğinin Sesi

Beni ortaokul yıllarıma götürdü :) çok basit bir senaryo , filmin en güzel yanı ayrıntıları...

JACOB'S LADDER

asıl adı jacobun merdiveni olmasına rağmen niye "dehşetin nefesi" adıyla satılıyor bir türlü anlayamadığım film yoksa benim dehşet anlayışım mı farklıkaydirigubbakcemile3
nette film hakkında çok güzel yorumlar okudum çok arıza bi film olduğu fln yazıyordu imdb si 7.5
belki de tarzım değildi ben beğenmedim anca idare eder diyebilirim film hakkında ki benim tarzım olan filmler malum korku-gerilim
sevmedim filmi bikaç güne kalmaz böyle bi film izlediğimide unuturum zaten beni etkilemedi çünkü

neyse afişimiz gelsin;

2. filmim ise FRıDAY THE 13THdelikafadulden

aslında türünün diğer örneklerinin tıpatıp aynısı olan film

yine bi grup genç seyahata çıkarlar
grupta cıbıl cıbıl giyinmiş 2 maksimum 3 kız vardır kızlardan biri fazla sevişgen/öpüşgendir ki ilk ölende o olur
aklı başımız olan diğer kızımız eskiden kurtulurdu ama artık onlarıda öldürüyorlar ama en son ölen kişi o oluyor

esasında hepsi aynı işte yaa diye bakmadan sadece bu film hakkında konuşulacak olursa başarılı yalnızca fazla germeden öldürüyor -tatlicadiarzu-
ama son 15 dakikada germeyi başarıyor

amma ve lakin film çok saçma sonlanıyor

ayrıca film teksas katliamının yaratıcılarının elinden çıkmış sanırım bu da fazla söze gerek bırakmıyor

Son düzenleme:
Mimi Wo Sumaseba | Yüreğinin Sesi

Beni ortaokul yıllarıma götürdü :) çok basit bir senaryo , filmin en güzel yanı ayrıntıları...

hem çok sade hem de çok tatlı bir filmdi, özellikle de ilk aşk, gençlik-çocukluk dönemleri, yanak kızarıklıkları çok hoş işlenmişti. Antika dükkanındaki saat muhteşemdi, aykedi de çok tatlıydı opuyorumnanaktan

Evet 21'i ben de çok beğenmiştim.
Dün akşam da panin labirantini izledim tavsiyeniz üzerine o da güzeldi. Ama kızlar ben böyle kanlı kesme sahneleri falan izleyemiyorum, acayiplik bende mi bilmiyorum ki, gerile gerile bazı sahnelerde gözümü kapatarak izledim filmi :kedi:

bende panin labirentini begenmistim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…