En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kesınlıkle aynı fıkırdeyım... cok merak edıyorum bu fılmı... ama suan ıcın gercekten ızlemeye cekınıyorum..
Kısmetse esım geldıgınde beraber ızleyecegız...

evet bırcok seyı ıcınde barındırıyor gercekten her turlu kategorıde fılme acık olanlar ıcın ızlenmesı gereken bır fılm...

bırde sureklı forrest isminin gecmesi ve söylenişi çok hosuma gıttı benım ya.. ben forrest ! forrest gump !... :))

Bu filmden öğrendiğim bir şey var; life is a box of chocolate opuyorumnanaktan

"hayat bir çikolata kutusundan ibarettir,içinden ne çıkacağını asla bilemezsin..." aynen oyle canım.. gercekten de böyle......

Paranormal Activity

Sürekli filmin başlamasını istiyorsunuz... zaman geçiyor film başlamıyor. bir kaç ürkünç sahne ama sonuç hiç . zaman kaybı , çok sıkıldım izlerken

ya kızlar bu filmin yabancı ülkedeki gösterimi resmen rekor kırmış..
geçen haberlerde söylüolardı...

kızlar ya ben iki dil bi bavul filmi varya onu çok izlemek istiorum...
ama henüz vizyonamı girmemiş nolmuş orasını tam bilemedim bi fikri olan varmı??

en sonunda halk düşmanlarını izledim az önce :lepi: haftalardır indirilen klasörlerin içinde duruyordu bugün en sonunda izledim.. güzeldi ben beğendim. belki daha güzel olabilirdi demek istiyorum yine de.. öyle hayatımda iz bırakacak unutamayacağım bir film olmadı ama ne zamanki bir "based on a true story" izlesem film çok kötü de olsa -ki bu film güzeldi- bende bir duygu silsilesi yaratıyor. public enemy jhon'umuzu ispiyonlayan aşifte rolündeki Branka Katic'i black cat white cat'den hatırlıyoruz.. orada ne kadar sevimli bıcır bıcır çingen kızanıysa burada da o kadar nalet illet ırıspı rolde çıktı karşımıza.. haaa bir de beni en çok dumur eden şeylerden biri küçücük bir rolde karşımıza çıkan Lili Taylor oldu.. Aman tanrım nasıl yaşlanmış o güzel gencecik kadın nasıl çökmüşş.. kaderin cilvesine şu Newton'un yerçekim kanununa bir bakın hele, Arizona Dream'de Johnny Depp'le aynı yaşlarda, öpüşüp koklaşan Grace, şimdi onun annesi rolünde çıksa şaşırmıycaz yani! lütfen bu kadınların yaşlanıp çökmesi erkeklerin de yaşlanıp taşlaşması durumuna bi çare bulalım ladies..
arizona dream lili ve johnny

public enemies lili

Son düzenleme:
:) evet ama şu varki bazı kadınlarda yıllandıkça güzelleşiyor :)) bu kadar karamsar olma Halk Düşmanlarını bende izlemek istiyorum fırsat bulamadım.

biz o şanslı kesimden ollacak mıyız bakalım yaşayıp görücez ya ben bu hatuna tapardım kaşlarımı onun gibi almıştım benzeyebilmek için lisede şimdi böyle görünce çok üzüldüm tepkim ondan

Ay bu nasıl yorum koptum :roflol:

Aylardır V For Vendetta'yı izlemek için kendimi zorluyordum.Çünkü bir keresinde filmi izlemeye kalkmış ve daha başından sıkılmış yarım bırakmıştım...
Dün hepsini izledim nihayet...
Anladım ki ön yargılı olmamam lazımmış, film harikaydı, bayıldım favori filmlerim arasına girdi..
Biliyorum izlemekte çok geciktim, ama izlemeyen varsa benim gibi, muhakkak tavsiye ediyorum.

Nefesi izledim hanımlar harika bi film izlemeden selpaklarınızı hazırlayın derim tabii 2 3 gün etkisinde kalmayı ve belki rüyalarınıza girmesinide göze almanız gerekiyoo allah mehmetçiğin yanında olsun yardım etsin onlara:sinifsinif:

V mükemmel bir filmdir. kesinlikle tam arşivlik .başucu filmlerimden bir tanesi :)

dün cnbc-e de ilkbahar yaz sonbahar kış vardı
izledim ama ben beğenmedim
bitene kdr izledim ama sıkıldım izlerken

dün cnbc-e de ilkbahar yaz sonbahar kış vardı
izledim ama ben beğenmedim
bitene kdr izledim ama sıkıldım izlerken

İlkbahar Yaz Sonbahar Kış ve İlkbahar mı canım ?
çok güzel olduğunu film zevkine güvendiğim arkadaşlarımdan duymuştum. geçen gün izleyecektim altyazıda senkron sorunu oluştu. en kısa zamanda düzgün altyazıyı bulup izleyeceğim ... bakalım ben nasıl bulacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…