En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

evet aynı film
tarzlarınız aynıysa beğenirsin canım öyleyse
sende izle de yorumunu alalım
ama bence sen beğenirsin

ilkbahar yaz sonbahar kiz yeniden ilkbahar filmi bir aksiyon filmi degil romantik film degil drama degil.. olay yok filmde. o yuzden tarziniza hitap etmemis olabilir.
ama basindan sonuna kadar izlendiginde kendi dinginliginde kendi akisinda kendinize ait bir yer hissedersiniz filmde.
filmde kullanilan kurbaga balik ve yilanlarin budizm de anlamlarini anlamak icin eksisozlugu okumanizi tavsiye ederim.

kolpaçinoya gittim bol bol küfür vardı tvde yapamadıklarını bence sinamada yapıyolar işide abartıyolar eet biraz komikti ama saçmaydı konusu alakasız öle para verilipte gidilecek bi film diildi bence

kolpaçinoya gittim bol bol küfür vardı tvde yapamadıklarını bence sinamada yapıyolar işide abartıyolar eet biraz komikti ama saçmaydı konusu alakasız öle para verilipte gidilecek bi film diildi bence

ben o adamı hiç sevmiyorum yaa :1no2: neden bilmiyorum çok sulu geliyo bana ve başarılı bulmuyorum oyunculuğunu filmlerini de hiç izlemem tahammülüm yok resmen şafak sezere :1closedeyes: o da bana bayılmıyo tabi ama seemiorum işte :dilcikar:

o ve o takimdan olanlar kisaca prensesim..
su kutsal damacana maskeli bilmemneler hababam sinifi tiplemelerinde oynayanlarin cogu yani.

yeni izlemedim ama aklıma gelenleri eklim dedim..

the guardian (izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bi film süperrr)

esaretin bedeli (bikaç kez tvde de verildi)

agust rush (yüzümde tebbessümle izlediğim bi filmdi tavsiye edilir yerimseniben)

şeytan marka giyer ( çok eğlenceliii bi film keşke bitmese dediklerimden delikafadulden)

sevgilinize eşinize kızgınsanız oturun izleyn duygularınız yumuşasın kaydirigubbakcemile3

"sex oyunları" die çevrilmiş, ama orjinal adını kullanmak daha iyi die düşünüorum"cruel intentions" biçok kişi önyargıyla yaklaşabilir çünkü:hulya: ismiyle alakası yok, öle sex üstüne sex vs değil kaydirigubbakcemile3

güzel bi gençlik filmi diyebilirim.. benim aklımda romantik bi film olarak kaldı, izleyeli 4-5 yıl oldu.. şiddetle tavsiye ediorum diemem ama vakit geçirmek için hoş bi filmyerimseniben II ve III de çekilmiş ancak ben izlemedim..

aa unutmadan soundtracklar yetio zaten insana

ortaokul hazırlıktayken ingilizce video dersinde hoca herkes bi film getirsin sırayla demişti ben bilmeden bu filmi götürmüştüm, salak kafa aç bi bak önceden di mi.. malum sahnelerde kapattık hemen rezil olmuştum reziiil :gitme:

oda iiimiş :roflol:

ben 1 sahne hatırlıorum öle ya, oda her filmde var zatenkaydirigubbakcemile3

yoksa ben yanlışmı hatırlıorum:uhm:

oda iiimiş :roflol:

ben 1 sahne hatırlıorum öle ya, oda her filmde var zatenkaydirigubbakcemile3

yoksa ben yanlışmı hatırlıorum:uhm:

ya hiç bilmiyorum valla benim 9 sene geçmiş üstünde bi daha da izlemedim zaten :roflol: havuzlu bi sahneydi sanırım kız yüzerken esas oğlan geliyodu falan.. ulen sınıfta izlencek film mi sen de normal bişeymiş gibi şeetme delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…