dün cnbc-e de ilkbahar yaz sonbahar kış vardı
izledim ama ben beğenmedim
bitene kdr izledim ama sıkıldım izlerken
kolpaçinoya gittim bol bol küfür vardı tvde yapamadıklarını bence sinamada yapıyolar işide abartıyolar eet biraz komikti ama saçmaydı konusu alakasız öle para verilipte gidilecek bi film diildi bence
ben o adamı hiç sevmiyorum yaa :1no2: neden bilmiyorum çok sulu geliyo bana ve başarılı bulmuyorum oyunculuğunu filmlerini de hiç izlemem tahammülüm yok resmen şafak sezere :1closedeyes: o da bana bayılmıyo tabi ama seemiorum işte :dilcikar:
safak sezer demeyin tuylerim tiken tiken oluyo.:bbo:
the guardian'ı izlemedim söylediklerinden.. merak ettim indiricem sanırım
the guardian'ı izlemedim söylediklerinden.. merak ettim indiricem sanırım
ben de vereliniortak
diğerleri benim de çok sevdiğim filmler a.s
"sex oyunları" die çevrilmiş, ama orjinal adını kullanmak daha iyi die düşünüorum"cruel intentions" biçok kişi önyargıyla yaklaşabilir çünkü:hulya: ismiyle alakası yok, öle sex üstüne sex vs değil kaydirigubbakcemile3
güzel bi gençlik filmi diyebilirim.. benim aklımda romantik bi film olarak kaldı, izleyeli 4-5 yıl oldu.. şiddetle tavsiye ediorum diemem ama vakit geçirmek için hoş bi filmyerimseniben II ve III de çekilmiş ancak ben izlemedim..
aa unutmadan soundtracklar yetio zaten insana
oda iiimiş :roflol:ortaokul hazırlıktayken ingilizce video dersinde hoca herkes bi film getirsin sırayla demişti ben bilmeden bu filmi götürmüştüm, salak kafa aç bi bak önceden di mi.. malum sahnelerde kapattık hemen rezil olmuştum reziiil :gitme:
oda iiimiş :roflol:
ben 1 sahne hatırlıorum öle ya, oda her filmde var zatenkaydirigubbakcemile3
yoksa ben yanlışmı hatırlıorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?