En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

len sende al animasyon film götür ne işin var amerikan gençlik filminde, onlar korku filminde bile katilden kaçıp sevişen tipler bilminmiiiiii:roflol:

"kanlı elmas" kesinlikle süper bi film

macera ekşın film hastası olarak kaydirigubbakcemile3

romantik komedi

bu aksam 2012 ye gidicem cok met ediyorlar super bi filme benziyorlar yorumlarımı geldikten sonra yazarım artık:)

bende 2012 bide nefesi merak ediyorum ama nişanlım olmadan sinemaya gidemiyorum içime sinmiyo=( evde izliycem mecbur

kızlar filmleri nerden indiriyosunuz benim önceden bikac sitem vardı kapandı (

aklıma bikaç film daha geldi...

shutter (tavsiye ederim çok ii bi korku- gerilim.. ani çıkışlar süper, hayatımda ilk defa bi hayalet için gözlerim doldukaydirigubbakcemile3 tüyo vermim izlerseniz anlarsınız yerimseniben)

omuz omuza ( ilk izlediğimde 15 yaşındaydım, çok etkilemişti beni, halada öle.. aslında klasik bi konu ama işleyiş ve oyunculuk çok güzel..)

wicker park (aslında aşk filmi, ama içersinde gizem de var kısmen gerilimde.. ilk 10 dk sıkılabilirsiniz, ancak sonrası çok akıcı ve güzel)

a walk to remember ( the notebook, p.s. I love you sevenler için süper bi romantik :gitme: )

tristan and isolde ( izleyin derim başkada bişe demem)

bu aksam 2012 ye gidicem cok met ediyorlar super bi filme benziyorlar yorumlarımı geldikten sonra yazarım artık:)

canim 2012 yi bende merak ediorum bu tarz filmleri severim felaket filmleri hosuma gider izledikten sonra yorumunu bekliomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…