En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Paranormal Activity

Sürekli filmin başlamasını istiyorsunuz... zaman geçiyor film başlamıyor. bir kaç ürkünç sahne ama sonuç hiç . zaman kaybı , çok sıkıldım izlerken

Filmi aradan çok zaman geçmemesine rağmen bu gece tekrar izledim. diyorum ki konu güzel, çekim güzel bu filmi ben niye beğenmedim .bir şeyler eksikti mutlaka. ilk izlediğimde arkadaşla izledik sanırım o filmi beğenmedi benide etkiledi. zaman zaman konuştuk ( ki film izlerken muhabbet yapılmasını hiç sevmem ) bu gece izleyince evet ağır ilerleyen bir film ama farklı hatta iyi bile denebilir. bir kaç şey filmde çok canımı sıktı izlemeyen arkadaşlar için buraya yazmamayı uygun görüyorum ki süprizi kaçmasın :)))

tatlım korku turunde oldugu için ben izlemem o yuzden bana ozelden yazar mısın ne oldugunu cok merak ettim

dun gece izledim saw yapimcilarindan cikma bi film ve gercek bi hikayeye dayaniomus.begendimm

dun gece izledim saw yapimcilarindan cikma bi film ve gercek bi hikayeye dayaniomus.begendimm

bu filmi çok merak ediyodum her cd ci de bolca karşıma çıkıyodu bende o yüzden kimse almıyor demek ki kötü diyodumkaydirigubbakcemile3neyse iyi oldu bu yorumyerimseniben

bu filmi çok merak ediyodum her cd ci de bolca karşıma çıkıyodu bende o yüzden kimse almıyor demek ki kötü diyodumkaydirigubbakcemile3neyse iyi oldu bu yorumyerimseniben

canim benim izle bakalim sende begencenmi?bide gercek hikayemis ona gore yani:))
izledikten sonra yorumunu benle paylasirsinn guzelcim

2012 ye gittim bugün..Tam bir görsel show var kızlar mutlaka izleyinopuyorumnanaktan

bende gidicem 2012 ye.. ii oldu yazman cnm, böle beğenenler oldukça daha merak edio insan yerimseniben

Bu Blog
Bu Blog

02 Ekim 2009 Cuma
2012: Tüm zamanlarin en iyi felaket filmi gözüyle bakilan 2012'nin 5 dakikalik deprem sahneleri yayinlandi

Ay o deprem sahnelerini hiç sormayınakannehir

2012 yi takıntı yaptım kendime allah göstermesin valla böyle şeyler:Saruboceq:

bende gidicem kesin, beğenen cok iyi efektler varmıs, merak ettım iyice
hemen evlenmem lazım 2012ye ne kaldı surda=))

bende gidicem 2012 ye.. ii oldu yazman cnm, böle beğenenler oldukça daha merak edio insan yerimseniben

Canım çok güzel..Eğer böyle filmlerden hoşlanıyosan çok büyük zevk alırsın bu kesin..kaydirigubbakcemile3

Canım çok güzel..Eğer böyle filmlerden hoşlanıyosan çok büyük zevk alırsın bu kesin..kaydirigubbakcemile3

cnm çok seviorumda böle filmleri, sonra etkisinden kurtulamıorum, kafamda yeni senaryolar yazı duruorum :bbo: kaydirigubbakcemile3

kesin gitmem lazım yinededelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…