ne gemisi:1shok: kız dur anlatmaa:roflol: kurtulan var demek, fragmanı izlemedim konuyu da okumadım öyle sallana sallana gidip izliycemHiç evlenme canım gerek yok..Ya da eşinle o gemiye binkaydirigubbakcemile3
cnm çok seviorumda böle filmleri, sonra etkisinden kurtulamıorum, kafamda yeni senaryolar yazı duruorum :bbo: kaydirigubbakcemile3
kesin gitmem lazım yinededelikafadulden
ne gemisi:1shok: kız dur anlatmaa:roflol: kurtulan var demek, fragmanı izlemedim konuyu da okumadım öyle sallana sallana gidip izliycem
bende ektileniyorum yarında sonra da ertesi gün sel basıcak fılan sanmıstım=)cnm çok seviorumda böle filmleri, sonra etkisinden kurtulamıorum, kafamda yeni senaryolar yazı duruorum :bbo: kaydirigubbakcemile3
kesin gitmem lazım yinededelikafadulden
bende ektileniyorum yarında sonra da ertesi gün sel basıcak fılan sanmıstım=)
ben evlenıp balayına prag a gitmeden surdan suraya gitmem isterse nostradamusun kendisi gelsin=)) 5 senedir beklıyoz yaf yeter:roflol:o zaman 2012 ye kadar yapilcaklar listesi hazirlamak lazim kizlar
ben evlenıp balayına prag a gitmeden surdan suraya gitmem isterse nostradamusun kendisi gelsin=)) 5 senedir beklıyoz yaf yeter:roflol:
evet bende okumustum bunu, insanlar daha kaslı daha adeleliymiş 100 yıl ncesine göre, hayvani yanlar ortaya çıkıyomus. gazetelerde kesip kebapcıya satan, sobada yakan .. birsürü kötü haber vardı bügün cok üzülüyorum:çok üzgünüm:Zaten kıyamet kopmasada insanlar çok değişecekmiş 2012 den sonra çağ atlıyomuşuz kızlar..Daha vahşileşecekmiş insanlar..Zaten cinayetler ne kadar arttı farkındamısınız..Yani bu maya efsanesine inanmaya başladım ben artık..
Zaten kıyamet kopmasada insanlar çok değişecekmiş 2012 den sonra çağ atlıyomuşuz kızlar..Daha vahşileşecekmiş insanlar..Zaten cinayetler ne kadar arttı farkındamısınız..Yani bu maya efsanesine inanmaya başladım ben artık..
Sadece nostradamus değilki tatlım incil ve kurandada geçiyomuş bu 2012..
Sadece nostradamus değilki tatlım incil ve kurandada geçiyomuş bu 2012..
incilde var diye uymustum sanırım kuranda da mı varmış:1shok: ay kızlar ben yalnız yaşıyorum korktum valla tüylerim diken diken oldu daha genciz ama hüüüSadece nostradamus değilki tatlım incil ve kurandada geçiyomuş bu 2012..
Ah canım sende benim gibisin..O zaman 2012 yi takıntı yapıcan..Benim hiç aklımdan çıkmıyo 2012 ye az kaldı diyorum hepkaydirigubbakcemile3
bende ektileniyorum yarında sonra da ertesi gün sel basıcak fılan sanmıstım=)
ben evlenıp balayına prag a gitmeden surdan suraya gitmem isterse nostradamusun kendisi gelsin=)) 5 senedir beklıyoz yaf yeter:roflol:
nasil yani ne olacakmiski 2012 de..kiyametmi kopacakmis....
offf deme ya, yarından sonra ve deep impact filmlerinde kopmuştum resmen, annemi babamı nasıl kurtarırım die hesap yapıodumkafamçokkarıştı
aha işte benden birisi daha kaydirigubbakcemile3
aynen öle burcucum yaa no olcaz biz böle:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?