En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

aslinda bu deisim basladi bile canim bas kesenler ppompali tufekle katliam yapanlar cocugu oldurup sobada yakanlar insan oldurup yiyip arta kalani kebapciya satanlar daha neler neler oluyooo bunlar her gecen gun artiooo malesef

aslinda bu deisim basladi bile canim bas kesenler ppompali tufekle katliam yapanlar cocugu oldurup sobada yakanlar insan oldurup yiyip arta kalani kebapciya satanlar daha neler neler oluyooo bunlar her gecen gun artiooo malesef

Evet canım ya sanırım zaman geçtikçe daha nelere şahit olcaz..:çok üzgünüm:

bende tam tersini düsünüyordum...ne zaman insanlar vahsilesti..ne zaman savaslar cogaldi..felaketler zaten son günllerde ard arda oluyor hergün..müslümanlara zulümde artti.bulasici hastaliklar artacakmis..cin duvari yikilacakmis.....bu olaylar oldugunda hz.mehdi gelecek ve..dünyada baris ve dostluk olacakmis.

Son düzenleme:
canim benimm:)))ilahi sende guldurdun beni:)bes senedir nisanlimisinn evlenmek icin neden bes sene beklediniz is okul falanmi vardi hayirlisi olsunnn
1 sene uzaktan uzaga bakıstık acılamadık 4 sene cıktık temmuzda nişanlandık tam buldum dedım nişandan 2 hafta sonra askere yolladım hala beklıyorumsenağlama sel mel kafamı gömerim yorgana kocama sarılırım banane yeter:roflol:

bilmiyorum canım, yalnızım bide evde deprem oldumu odadan odaya depar atıyorum valla çok tırsak bişeyim bu konularda hani hayalet mayalet fasa diso, deprem sel dedinmi bacaklarım titriyo:bbo:

Mayalar 2012 için 'zamanların sonu' diyor. Ancak bu yok oluş anlamında değil fiziksel bir değişim. ınsanoğlu dört kez geriledi ve artık değişim zamanı. Mayalar'a göre; 2012 tarihi dünya için çok önemli. Çünkü bu dönemde içinde yaşadığımız çağ sona ererek yeni bir çağ başlayacak. Büyük bir tufanla gelecek olan bu yeni çağın ipuçlarını ise bilim adamlarına göre iklimsel değişimler sayesinde şimdiden gözlemleyebiliyoruz. "Beşinci kutupsal kayma" olarak adlandırılan bu değişimde daha önceki değişimlerde olduğu gibi yine kutupların manyetik alanının değişmesiyle meydana geleceğini söyleyen Sınır Ötesi Yayınları'nın Genel Yayın Yönetmeni Ergun Candan, dünyadaki iklimlerin değişimini de buna bağlıyor. Candan, "Kutuplar yer veya açı değiştirdiğinde kutuplarda buzlar eriyor. Kaldı ki, küresel ısınma sonucu şu anda Kuzey Kutbu'ndaki buzullar zaten erimeye başlamış durumda. Mayalar'a göre de daha önce yaşanan dört çağda tıpkı bu şekilde sona erdi" diyor.

Peki tüm bu bilgiler bilimsel olarak ortaya konup kanıtlandı mı? Dünyanın en az dört kez kutupsal kayma (kuzey ve güney kutbu) yaşadığı bilimsel verilerle kanıtlandı. En son Discovery kanalında dünyanın manyetik alanının belirli periyotlarla nasıl değiştiğini bilimsel çevreler açıkladı. Hatta bilgisayar ekranındaki üç boyutlu animasyonlarla gösterimi yapıldı. Şu anda dünyanın manyetik alanında muazzam bir değişim var. Bunun da en büyük nedeni güneşte meydana gelen değişimler. ılginç olan Mayalar bunu biliyordu. Konunun bir diğer yanı da Mayalar'ın bununla da yetinmeyip, gelecekte tüm insanlığı etkileyecek trajediyi bizlere şifreli bir şekilde duyurmuş olmalarıdır. Bu şifreye göre dünya için 2012 yılı çok önemli.

21 Aralık 2012 ydi sanırım..Tüm zamanların sonu..:gitme:

canim benim dort sene sonrasinda bile acilmissiniz ya tatlim buda iyidir hic acilmamaktan yada hic bulamamaktan bak benim bi kizim var prenses pisim o kadar yalnizim dostalrimm yalnizimmm yalnizzz diye soylerumm:)) ya oyuzden uzulme nasilsa askerlik bitince kavuscan guzelcim benimde keske bekledigim biri olsaydi ama oyle biri yok neyazikki kismet tabi herseyy
deprem konusunda bende oyleyimdir bide onaltinci kattayim allah korusun valla yalnizim evde bi pisim bi ben((

Tatlım benim böyle konuşma içimi acıttın valla ya..:teselli:

Allah hayırlısını versin canım benim..Hem yalnız değilsin bak biz varız burda..mafoldumben

oyy çok fenaa=(( 22 aralık 2012 olarak cevirmişler takvimii=(((
neyse en azından 2012'nin başı değil baya bi hakkını veririz artık aralıga kadarkaydirigubbakcemile3ay sinirim bozuldu töbe töbee

Tatlım benim böyle konuşma içimi acıttın valla ya..:teselli:

Allah hayırlısını versin canım benim..Hem yalnız değilsin bak biz varız burda..mafoldumben

canim benim uzulun diye yazmadimm haklisiniz sizler varsiniz hem allah hayirlisini versin tabi bitanemmm

ay kıyamam üzülme ya... bende uzuuun zamandır yalnızım ama bak 2 ay daha beklıycem..
herseyın hayırlısı canım, inşallah karşına seni hakedicek biri çıkar içten dua ediyorum...

offf demeyin yaa :gitme:

2000 yıl içinde çok şey sölenmişti, hatta yılbaşı gecesi gözüm saatte tırsak tırsak oturmuştum saat 12oldummu çok şey olcak die :bbo:

inş ufak çaplı değişimlerle atlatırız diorum, daha yapcak çok şey var, atancam evlencem tosuncuk doğurcam offfff

ay kıyamam üzülme ya... bende uzuuun zamandır yalnızım ama bak 2 ay daha beklıycem..
herseyın hayırlısı canım, inşallah karşına seni hakedicek biri çıkar içten dua ediyorum...

canim benim cokk saoll amin tatlimmm

Cep telefonu şebekeleri çökecek, radyo-TV yayınları kesilecek, herşey devre dışı kalacak, binlerce kişi ölecek...

Bundan 153 yıl önce meydana gelen güneş fırtınasının Kuzey Amerika ve Avrupa'yı 2012 yılının Eylül ayında vuracağı belirtildi. Uzmanlara göre bu durumda TV, radyo yayınları tamamen kesilecek, elektrik sistemi tamamen devre dışı kalacak, cep telefon şebekeleri çökecek, sular kesilecek, GPS sistemi çalışmayacak.

bu arada kizlar nasada 12 eylul 2012 diye aciklamis

NASA'nın yeni ortaya çıkan raporu, ilk kez farklı bir felaketi öngörüyor ve olası bir tarih de veriliyor: 12 Eylül 2012...

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nce (NASA) hazırlanan raporda, şimdiye kadar pek de düşünülmeyen, farklı bir felaketten söz ediliyor. Raporda ne küresel ısınma, ne depremler, ne süper-volkan, ne göktaşı çarpması var.

Raporda, Güneş'te meydana gelmesi beklenen büyük bir fırtınadan söz ediliyor. Bunun, Dünya'da yaratacağı etkiler ise "kötü bir kehanet" ya da bir korku filmi senaryosundan farksız...

Güneş yüzeyinde meydana gelen büyük fırtınalarla ortaya çıkan plazma toplarının Dünya'daki enerji şebekelerini çökerterek insanlığı mutlak bir çöküşe sürükleyebileceği uyarısı yapılıyor.

NASA'nın Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi'yle ortaklaşa hazırladığı raporda, Güneş'te meydana gelen enerji patlamalarının bugüne kadar Dünya'daki enerji ve iletişim hatlarında görece kısa süreli ve küçük çaplı hasarlara yolaçtığı, ancak büyük çaplı bir patlamanın Dünya'nın manyetik alanına muazzam bir hasar verebileceği kaydedildi.

Bahsi geçen patlamalardan bugüne kadar kayıtlara geçen tek örneğin 1859'da yaşanan "Carrington Olayı" olduğu belirten uzmanlar, benzer bir patlamanın Kuzey Amerika, ıskandinavya, Avrupa ve Çin üzerinde on yıllarca onarılamayacak tahribata yolaçabileceğini söylüyor.

Güneş yüzeyindeki olası bir büyük patlamanın, Dünya'da saatler içerisinde tüm enerji hatlarını eriterek kullanılamaz hale getirebileceği, bunun sonucunda da altyapının çökeceği ve insanlığın Taş Devri'ne dönüş yaşayacağı öngörülüyor. NASA'nın raporunda böyle bir felaket için olası bir tarih de veriliyor: 12 Eylül 2012...

kehanete göre;
güneşin etrafını bir foton bulutu kaplayıp, 5 gün gibi kısa bir sürede samanyolu galaksisinde varolan tüm enerjiyi sömürüp, 3 günün sonunda insanların metabolizma yavaşlamasından dolayı uyuyup,oluşan çöl soğuklarında donarak ölmelerine sebep olacak gün.işin bir de şu kısmı varmış:
yıllar yılı dünyayı ve insan yaşamını inceleyen uzaylılar,yok olmak üzere olan insan neslinin belli bir kısmını incelemeye alıp,kendi galaksilerinde bir üst nesil (human rise v2.0!?) olarak yaşamlarını devam ettirmelerine olanak sağlayacaklarmış.böylece yeni insan nesli duyu organlarıyla ilk neslin algılayamadığı düşük yada yüksek frekanstaki olayları algılayacakmış.
kehanetin bir de kuran boyutu varmış ki o da şöyleymiş : esen sert rüzgarla birlikte ıslığa benzer bis ses duyulacakmış ve bu ses, israfil in üflediği sür borusunun sesi olacakmış.

Evet kızlar filmde bi güneş fırtınasıyla başlıyo zaten..

Yaaaa seyredinde gelin öyle konuşalım zor tutuyom kendimikaydirigubbakcemile3

ohhhh okudum tüm yazılanları ben bugece başlarım artık kafamda felaket teorilerine :umursamaz:

:gitme:

Ben kesin rüyamda görcem artıkakannehir

Kızımı nasıl kurtarırım diye düşünüyorum:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…