En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Ben kesin rüyamda görcem artıkakannehir

Kızımı nasıl kurtarırım diye düşünüyorum:gitme:

bu gece ruyalarimiz ortak olcak kizlar ruyada bulusuruzz artik
findiki babasi kucagina alir hemen allah korusunn yaa aklima neler gelio bide ben onaltinci kattayim depremi dusunce ofki offf

bu gece ruyalarimiz ortak olcak kizlar ruyada bulusuruzz artik
findiki babasi kucagina alir hemen allah korusunn yaa aklima neler gelio bide ben onaltinci kattayim depremi dusunce ofki offf

Filmi bi seyret canım..16. kat giriş kat hiç farketmiyo anlıycaksın..Yani kaçış yokakannehir

DıSTRıCT 9 u nihayet izledim hakikaten çok güzeldi
o tarz fimleri sevmememe rağmen genelde pek film beğenmememe rağmen bunu sevdim
district 10 gelecek belli heyecanla bekliyorum :)

DİSTRİCT 9 u nihayet izledim hakikaten çok güzeldi
o tarz fimleri sevmememe rağmen genelde pek film beğenmememe rağmen bunu sevdim
district 10 gelecek belli heyecanla bekliyorum :)

bilimkurgu sanirim dimi canim?bocekler falanmi istila edio

evet ya ben bide her filmi beğenmiyorum tüm herkesin bayıldığı filmleri bile beğenmiyorum kaydirigubbakcemile3örneğin;titanik, notebook vs. :1ninca:

suretleri izleyen var mı arkadaşlar, ben hiç sevmedim ya izlemeyi düşünen varsa da izlemesin bence kaydirigubbakcemile2 aslında çok güzel bi konu bulmuşlar teknolojinin hayatımızı nasıl sardığını anlatıyor ama çok daha iyi olabilirdi Bruce Willis ten hiç beklemezdim lmaz:

bu arada angelina jolie sahtekar çok iyi bir film tavsiye ederim olay gerçek bir olay ve kadına yapılanları gördükçe deli oluyorsunuz izlemelisiniz mutlaka.

bu arada angelina jolie sahtekar çok iyi bir film tavsiye ederim olay gerçek bir olay ve kadına yapılanları gördükçe deli oluyorsunuz izlemelisiniz mutlaka.

çok başarlı bir film bence de.. angelina jolie bu film dışındaki filmlerde rol yapmamış diyorsunuz izlediğinizde.. hele o iş yerine polislerin gelip çocuğunuz bulundu dediği sahnede nasıl ağlıyor elleri titriyor türkan şoray havasında.. çok müthiş rol yapmış hayran kaldım

gerçek bir hikaye olması ayrı bir etkiliyor insanı. Angelina Jolie nin bir kaç filmi ( belki sadece 1 ) dışında sinema çizgisini sevmiyorum. ama bu film oyunculuğu adına iyi bir seçim olmuş ,rolü güzel sırtlamış.

eveeeet az önce izlediğim filmi taze taze paylaşayım dedim.. ismi "Coraline" türkçesi "karolin ve gizli dünya". animasyon/fantastik film ve ben beğeniyle izledim. the Nightmare before christmas'ın yönetmeni Henry Selick tarafından çekilmiş.. yeni evlerine taşınan Coraline ve ailesinin başına gelen bir dizi fantastik olayı anlatıyor.. çılgın komşular, canlanan bebekler, kayıp çocuklar, konuşan kediler.. tim burton'ın gotik esintileri var kısacası biraz.. bu da merak edenler için filmin fragmanı;
[youtube]yIdKHN1Bu0M[/youtube]

etkileyici bi film, gerçek bi hikaye, bir başarı öyküsü
erkeğin kadını ailesi için yaptığı fedakarlık,özveri..
tavsiye ederim izleyin

Caroline benim çok izlemek istediğim bir filmdi. unuttum gitti. hatırlattığın iyi oldu :)

Ben suretleri de sahtekarı da sevmiştim opuyorumnanaktan

dün izlediğim 2 film..

Yalnız kalpler -2006- (filmin adından dolayı romantik bi film bekliodum, rastgele seçip izlediğim için.. ama tam tersi çıktı.. gerçek bi hikayeden uyarlanmış, 1940lı yıllarda yaşanan bir dizi cinayeti anlatıo, ama yöntem çok ilginç. güzel bi film..çok üzüldüğüm sahnelerde oldu :gitme: çok sinirlendiğim sahnelerdeklava: gerçek hikaye olması avantajdı film için.. 7/10

Jumper -2008- ( gayet güzel bi film, bilimkurgu kategorisinde ama daha farklı bi tarz oluşturmuşlar..ben çok eğlendim izlerken, hatta bazen özendimde diyebilirimkaydirigubbakcemile3 gayet hareketli bi film, ve eğlenceli.. 8/10 )

Son düzenleyen: Moderatör:

bende bruce willisi cok begenirim filmini merak ediodum demek sevmedin canim
cokmu duragan yavas tempolu veya sacmaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…