Ben kesin rüyamda görcem artıkakannehir
Kızımı nasıl kurtarırım diye düşünüyorum:gitme:
bu gece ruyalarimiz ortak olcak kizlar ruyada bulusuruzz artik
findiki babasi kucagina alir hemen allah korusunn yaa aklima neler gelio bide ben onaltinci kattayim depremi dusunce ofki offf
Filmi bi seyret canım..16. kat giriş kat hiç farketmiyo anlıycaksın..Yani kaçış yokakannehir
DİSTRİCT 9 u nihayet izledim hakikaten çok güzeldi
o tarz fimleri sevmememe rağmen genelde pek film beğenmememe rağmen bunu sevdim
district 10 gelecek belli heyecanla bekliyorum :)
uzaylılar geliyor canım ama çok güzel ya
saçma sapan uzaylı filmi değil yani
bu arada angelina jolie sahtekar çok iyi bir film tavsiye ederim olay gerçek bir olay ve kadına yapılanları gördükçe deli oluyorsunuz izlemelisiniz mutlaka.
bu arada angelina jolie sahtekar çok iyi bir film tavsiye ederim olay gerçek bir olay ve kadına yapılanları gördükçe deli oluyorsunuz izlemelisiniz mutlaka.
DıSTRıCT 9 u nihayet izledim hakikaten çok güzeldi
o tarz fimleri sevmememe rağmen genelde pek film beğenmememe rağmen bunu sevdim
district 10 gelecek belli heyecanla bekliyorum :)
eveeeet az önce izlediğim filmi taze taze paylaşayım dedim.. ismi "Coraline" türkçesi "karolin ve gizli dünya". animasyon/fantastik film ve ben beğeniyle izledim. the Nightmare before christmas'ın yönetmeni Henry Selick tarafından çekilmiş.. yeni evlerine taşınan Coraline ve ailesinin başına gelen bir dizi fantastik olayı anlatıyor.. çılgın komşular, canlanan bebekler, kayıp çocuklar, konuşan kediler.. tim burton'ın gotik esintileri var kısacası biraz.. bu da merak edenler için filmin fragmanı;
suretleri izleyen var mı arkadaşlar, ben hiç sevmedim ya izlemeyi düşünen varsa da izlemesin bence kaydirigubbakcemile2 aslında çok güzel bi konu bulmuşlar teknolojinin hayatımızı nasıl sardığını anlatıyor ama çok daha iyi olabilirdi Bruce Willis ten hiç beklemezdimlmaz:
suretleri izleyen var mı arkadaşlar, ben hiç sevmedim ya izlemeyi düşünen varsa da izlemesin bence kaydirigubbakcemile2 aslında çok güzel bi konu bulmuşlar teknolojinin hayatımızı nasıl sardığını anlatıyor ama çok daha iyi olabilirdi Bruce Willis ten hiç beklemezdimlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?