En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bugun saw ın yonetmeninden death sentence izledim ...cok guzel guzel diyemeyecegim ama genede izlenmeye deger bir film olarak goruyorum ...intikam dugyusu cok iyi işlenmıs

neyse kısaca konusu

Nick Hume iş yaşamında yumuşak huylu bir yönetici özel yaşamında ise mükemmel bir aile babasıdır. Mutlu bir evliliği vardır ve harika bir aileye sahiptir. Ancak tanıklık ettiği o uğursuz akşam bütün hayatını değiştirecektir.

Bir gece kendilerini bir silâhlı soygunun ortasında bulup, büyük oğlunun öldürülmesine çaresizlik içinde tanıklık eder. Tutuklanan katile adaletin temsilcileri yeterli bir ceza vermeyince, oğlunun cinayetiyle ilgisi olan tüm suçluları öldürmeye yemin eder.

ben çok etkilenmiştim bu filmden liv :sinifsinif:
çocuğun öldürülüş şekli çok vahşiydi, babasının gözleri önünde... ve sonrasında yaşananlar..

bölesine kusursuz bi hayat nasıl kabusa döner insan şaşıo:1ninca:

gzl bir filme benziyor, izlemek lazım

herseyi yolunda giden bir adamın hayatı nasılda bir kac serseri yuzunden mahvoldu degil mı =sinifsinif:

bu akşam yeni vizyona giren 2012 yi izledim kızlar aksiyon adrenalin ve dehşet isteyenlere tavsiye ederim kalbi olanlar gitmesin o an olayların içinde hissediyosunuz kendiniziakannehir

bu akşam yeni vizyona giren 2012 yi izledim kızlar aksiyon adrenalin ve dehşet isteyenlere tavsiye ederim kalbi olanlar gitmesin o an olayların içinde hissediyosunuz kendiniziakannehir

Evet canım dün akşam bizde bu filmi bayağı bi konuşmuştuk..Gerçekten çok heyecanlı güzel bi film.

bende bu filme gitmeyi heyecanla bekliyorum salı günü gidiyorum arkadaşımla:lepi:
burda güzel yorumları okudukça daha çok merak ediyorum filmi gerçekten
delikafadulden

kizlar depresif bil film oldugunu soyleyebilirim.ama bagimliliklari dibe cokusu ve yalnizligi guzel dile getirmis.insani etkilio izlemek isteyenlere onerebilirim

Bu fılm guzeldı gercekten... duyguları yasatıyordu.. kevın bacon zaten cok ıyıdır...
Cok mukemmel deyıp abartılacak bır fılm degıl ama ben ızlerken keyıf almıstım yanı daha dogrusu ılgımı cekerek ızlemıstım keyıften maksat o tabı :)
yoksa konusu ınsanı burkuyor ama bır bakıma onun yaptıklarından ben tohtamıstım bazen adalet yerını bulmuyor cunku...

Soğuk Dağ..

tek kelimeyle tüylerimi diken diken eden bi hikaye, çok ama çok sevdiğim filmlerden biri..
2kere izledim hiç sıkılmadan... savaşın gerçek yüzü, kusursuz bi aşk, ve sabırla geçen yıllar.. 10/10 veriorum hiç tereddüt etmeden..

2012 filmini izledim.
2,5 saat sürdü.
müthiş aksiyon, ses anlatılamaz derecedeydi.
klasik dünyanın sonu filmi ama teknoloji işin içine girince başka türlü oluyor.
müthiş bir uğultu kaldı başımda filmden geriye.
birde müthiş afet sahneleri.
kesinlikle tavsiye ederim.

biliorum canim izleyeli epey olmustu guzelcim

kismetse hafta ici bende izlemeye gidicem dun epey sohbetini yaptik burda kizlar 2012 ye dikkat derimm bu arada:)

vallahi az kaldı 2012 ye.
bekleyip görücez artık.
ama insanın içi bi hoş oluyor desem yalan olmaz.

biliorum canim izleyeli epey olmustu guzelcim

ben 3 yıl önce izledim en son, çok güzel bi film yaa..

film araştırırken çıktı karşıma afişi görünce koptum yine kaydirigubbakcemile3

paylaşmak istedim, hatta izlemeyen çoğunluktaysa sıram geldiğinde sinema günlerinde anketimde yer vermeyi düşünüorum:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…