bende var izlemeye fırsatım olmadı onu mu izlesem acaba bugün:uhm:coraline iyi bir oneri gibi duruyor ben de izleyebilirim..
bugun saw ın yonetmeninden death sentence izledim ...cok guzel guzel diyemeyecegim ama genede izlenmeye deger bir film olarak goruyorum ...intikam dugyusu cok iyi işlenmıs
neyse kısaca konusu
Nick Hume iş yaşamında yumuşak huylu bir yönetici özel yaşamında ise mükemmel bir aile babasıdır. Mutlu bir evliliği vardır ve harika bir aileye sahiptir. Ancak tanıklık ettiği o uğursuz akşam bütün hayatını değiştirecektir.
Bir gece kendilerini bir silâhlı soygunun ortasında bulup, büyük oğlunun öldürülmesine çaresizlik içinde tanıklık eder. Tutuklanan katile adaletin temsilcileri yeterli bir ceza vermeyince, oğlunun cinayetiyle ilgisi olan tüm suçluları öldürmeye yemin eder.
bugun saw ın yonetmeninden death sentence izledim ...cok guzel guzel diyemeyecegim ama genede izlenmeye deger bir film olarak goruyorum ...intikam dugyusu cok iyi işlenmıs
neyse kısaca konusu
Nick Hume iş yaşamında yumuşak huylu bir yönetici özel yaşamında ise mükemmel bir aile babasıdır. Mutlu bir evliliği vardır ve harika bir aileye sahiptir. Ancak tanıklık ettiği o uğursuz akşam bütün hayatını değiştirecektir.
Bir gece kendilerini bir silâhlı soygunun ortasında bulup, büyük oğlunun öldürülmesine çaresizlik içinde tanıklık eder. Tutuklanan katile adaletin temsilcileri yeterli bir ceza vermeyince, oğlunun cinayetiyle ilgisi olan tüm suçluları öldürmeye yemin eder.
ben çok etkilenmiştim bu filmden liv :sinifsinif:
çocuğun öldürülüş şekli çok vahşiydi, babasının gözleri önünde... ve sonrasında yaşananlar..
bölesine kusursuz bi hayat nasıl kabusa döner insan şaşıo:1ninca:
bu akşam yeni vizyona giren 2012 yi izledim kızlar aksiyon adrenalin ve dehşet isteyenlere tavsiye ederim kalbi olanlar gitmesin o an olayların içinde hissediyosunuz kendiniziakannehir
bende bu filme gitmeyi heyecanla bekliyorum salı günü gidiyorum arkadaşımla:lepi:bu akşam yeni vizyona giren 2012 yi izledim kızlar aksiyon adrenalin ve dehşet isteyenlere tavsiye ederim kalbi olanlar gitmesin o an olayların içinde hissediyosunuz kendiniziakannehir
neyse kısaca konusu
Soğuk Dağ..
tek kelimeyle tüylerimi diken diken eden bi hikaye, çok ama çok sevdiğim filmlerden biri..
2kere izledim hiç sıkılmadan... savaşın gerçek yüzü, kusursuz bi aşk, ve sabırla geçen yıllar.. 10/10 veriorum hiç tereddüt etmeden..
2012 filmini izledim.
2,5 saat sürdü.
müthiş aksiyon, ses anlatılamaz derecedeydi.
klasik dünyanın sonu filmi ama teknoloji işin içine girince başka türlü oluyor.
müthiş bir uğultu kaldı başımda filmden geriye.
birde müthiş afet sahneleri.
kesinlikle tavsiye ederim.
kismetse hafta ici bende izlemeye gidicem dun epey sohbetini yaptik burda kizlar 2012 ye dikkat derimm bu arada:)
biliorum canim izleyeli epey olmustu guzelcim
vallahi az kaldı 2012 ye.
bekleyip görücez artık.
ama insanın içi bi hoş oluyor desem yalan olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?