En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

evet guzel filmdi bende begenmistim opuyorumnanaktan

etkisi uzun sure gecmez kismetse bende hafta ici izlicem bi aksilik cikmazsa canim

bende gidicem hafta içi bakalım ozaman nolcak:sinifsinif:

bide "iki dil bir bavul" die bi film var, doğudaki bi öğretmenin yaşadıklarını anlatıo, atama bekleyen bi öğretmen olarak izlesem ii olur, gerçeklerle yüzleşim nelerle karşılaşıcam bi görimkaydirigubbakcemile3

cnm o ne yaa son eklediğin, ölemi olcakmış gerçekten :bbo:

canim nette gezerken buldum onuda eger gercekse neler olcak daha kimbilir yaw

ayyy yokyok başımıza gelcek var:gitme: korkudan nette bile araştıramıorum bu konuları... sanki ben araştırmasam olmıcak ya..

bu filmi izlemiştim ama hiç bir karesi aklımda kalmamış. çok uzun zaman oldu, tekrar göz atmakta fayda var...

Kinsey

Alfred Kinsey'in biyografisi . toplumsal baskılardan dolayı cinselliği orta yaşlarında keşfetmiş. ve öğrencilerin cinsellikle ilgili sorduğu sorulara aslında tam anlamıyla cvp verilemeyeceğini keşfedince . cinselliği bir bilim dalı olarak araştırmaya başlamasının ilginç öyküsü.
eğer gerçek bir hikaye olmasaydı filmin Alfred Kinsey'in mesleğinin zirvesindeyken bırakılmasını isterdim . sanırım film ozaman dahada etkileyici olabilirdi. sondaki çöküşün işlenilişi hoşuma gitmedi ama bu ilginç bilim adamını tanımak adına kesinlikle izlenmeli...

Liam Neeson oyunculuğunu takdir edilesi , hernekadar cesur sahnelerini itici bulsamda :)

Cold mountaini ben de sevmiştim, genelde sevilmez aslında böyle filmler, sıkıcı gelir insanlara.
Benim hafızam iyi değildir filmlerde falan ama nedense bunda hemen hemen bütün filmi hatırlıyorum opuyorumnanaktan

Imdb:7.7/10
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmenaul Solet
Senaryoaul Solet
Süre:1 saat 25 dk

Filmi izlerken şaşkınlıklar içinde olacaksınız. "Ben acaba bu kadar fedakar olabilir miydim?" Diyeceğiniz güzel bir Gerilim Korku filmi Merhamet ya da Grace.
kızlar dün izledim gerilim den cok üzüntü sorgulama hüzün oluştu bende
bir anne bebeği için neler yapabilir
hele ki bebeği annenin kanıyla besleniyorsa
cok ilginc ve güzel bir filmdi
popüler filmler yerine alternatif filmler arayan bu tarz gerilim sevenler için harika

Kızlar filmleri direk izlediğiniz siteler var mı?
Ben torrent kullanıyorum ama indirip silmek de iyi değil biliyosunuz, bana şöyle güncel ve iyi filmleri takip edebileceğim bi site lazım :hulya:

bende çok beğenmiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…