dün gece kurdum yine kurtarma senaryolarını kafamda :sinifsinif:
ben 3 yıl önce izledim en son, çok güzel bi film yaa..
film araştırırken çıktı karşıma afişi görünce koptum yine kaydirigubbakcemile3
paylaşmak istedim, hatta izlemeyen çoğunluktaysa sıram geldiğinde sinema günlerinde anketimde yer vermeyi düşünüorum:hulya:
film boyunca kelimeyi şahadet getirdim valla imanım tazelendişutarafagitti
film boyunca kelimeyi şahadet getirdim valla imanım tazelendişutarafagitti
biz filmin arasında dedik ki
bu filmden sonra namaza başlayan insanlar bile olur:jeyyar:
etkisi uzun sure gecmez kismetse bende hafta ici izlicem bi aksilik cikmazsa canim
bende gidicem hafta içi bakalım ozaman nolcak:sinifsinif:
bide "iki dil bir bavul" die bi film var, doğudaki bi öğretmenin yaşadıklarını anlatıo, atama bekleyen bi öğretmen olarak izlesem ii olur, gerçeklerle yüzleşim nelerle karşılaşıcam bi görimkaydirigubbakcemile3
cnm o ne yaa son eklediğin, ölemi olcakmış gerçekten :bbo:
Soğuk Dağ..
tek kelimeyle tüylerimi diken diken eden bi hikaye, çok ama çok sevdiğim filmlerden biri..
2kere izledim hiç sıkılmadan... savaşın gerçek yüzü, kusursuz bi aşk, ve sabırla geçen yıllar.. 10/10 veriorum hiç tereddüt etmeden..
bu filmi izlemiştim ama hiç bir karesi aklımda kalmamış. çok uzun zaman oldu, tekrar göz atmakta fayda var...
Kızlar filmleri direk izlediğiniz siteler var mı?
Ben torrent kullanıyorum ama indirip silmek de iyi değil biliyosunuz, bana şöyle güncel ve iyi filmleri takip edebileceğim bi site lazım :hulya:
Kinsey
Alfred Kinsey'in biyografisi . toplumsal baskılardan dolayı cinselliği orta yaşlarında keşfetmiş. ve öğrencilerin cinsellikle ilgili sorduğu sorulara aslında tam anlamıyla cvp verilemeyeceğini keşfedince . cinselliği bir bilim dalı olarak araştırmaya başlamasının ilginç öyküsü.
eğer gerçek bir hikaye olmasaydı filmin Alfred Kinsey'in mesleğinin zirvesindeyken bırakılmasını isterdim . sanırım film ozaman dahada etkileyici olabilirdi. sondaki çöküşün işlenilişi hoşuma gitmedi ama bu ilginç bilim adamını tanımak adına kesinlikle izlenmeli...
Liam Neeson oyunculuğunu takdir edilesi , hernekadar cesur sahnelerini itici bulsamda :)
bende çok beğenmiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?