Kızlar filmleri direk izlediğiniz siteler var mı?
Ben torrent kullanıyorum ama indirip silmek de iyi değil biliyosunuz, bana şöyle güncel ve iyi filmleri takip edebileceğim bi site lazım :hulya:
ben bazen buraya takılıyorum Divx film izle, Online divx film izle
altyazı ve dublaj diye iki kategoriye ayırmış filmleri.. görüntü güzel sayılır yer yer pürüzler var ama izlenmeyecek gibi rahatsız edici değil.. arşivi çok geniş sayılmaz.. ses kalitesi iyi.. bence bir göz atın canınız sıkıldıkça açıp izlersiniz
Benim arşiv geniş ,izlemem netten :jeyyar: bilgim olsun diye sordum ... dublajlı film izlenir mi yaaa akannehir altyazıyı o yüzden özellikle sordum. dublajlı izlemiyon demilmaz:
Senin arşiv nerden tatlım, indirmemişsindir heralde o kadar büyük arşivi :sinifsinif:
Satın mı aldın fisfisfis
İndiriyorum canım ya. hemde bir çok filmim Bluray :) uzun zaman oldu başlayalı ,hemen olmadı :)))
Benim arşiv geniş ,izlemem netten :jeyyar: bilgim olsun diye sordum ... dublajlı film izlenir mi yaaa akannehir altyazıyı o yüzden özellikle sordum. dublajlı izlemiyon demilmaz:
Ay sen de benim arkadaşım gibisin, satın alarak indirerek kocaman bir film ve mp3 arşivi yaptı. Ama ben izlediğim şeyi tekrar izlemem zaten, yani ben de deli gibi indiriyorum ama hem yerim olmadığından hem de gereksiz gördüğümden siliyorum işi biteni sositososito
Ama bir harici harddisk almam gerekiyor artık benim de :hulya:
bazılarını dublajlı da izliyorum bence çok başarılı dublaj çalışmaları var mesela animasyonlar harika seslendiriliyo, normal filmleri tabi orjinal izliyorum.. bak geçen gün bir site buldum dublaj sanatçıları hangi filmleri seslendirmiş kim ne olmuş falan diye sesleriyle birlikte, "andy'nin nesi var" diye bir çizgi film var orada andy'i seslendiren adamın muhakkak sesini biliyorsundur Arda Aydın, o muhteşem dublaj yapar mesela.. sonra Yekta Kopan var Ntv'de gece gündüzü sunuyor, hani şu geleceğe dönüşteki martinin sesi, o varsa mesela gözüm kapalı dublajlı izlerim.. jim carrey seslendirir genellikle.. sonra oya-bora diye şarkıcı karıkoca vardı ya, oradaki oya küçümen inanılmaz dublaj yapar, daha aklıma çok isim geliyo bunun gibi.. çok dublajlı izlermişim gibi konuştum ya aslında çok izlemem ama izlerim yine de başarılı isimler seslendirdiyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?