En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Soğuk dağ benım sevdıgım tarzlardan... ılgımı cekebılır... ısmını cok tanıdıgım bır fılm... hatta ızlemıste olabılırım oyle sanıyorum ılk sahnesını fılan gorsem hatırlarım belkı.. ama yenıden de ızleyebılırım...

altyazı ve dublaj diye iki kategoriye ayırmış filmleri.. görüntü güzel sayılır yer yer pürüzler var ama izlenmeyecek gibi rahatsız edici değil.. arşivi çok geniş sayılmaz.. ses kalitesi iyi.. bence bir göz atın canınız sıkıldıkça açıp izlersiniz

ben alt yazılıya şöyle bi göz attım, baktığım film iyiydi. Benim şu an arşiv yapma durumum yok, izlediğim filmleri silmek durumundayım o yüzden bu site iyi oldu benim için. Her filmi olmasa da, bir çok filmi burdan izleyebilirim opuyorumnanaktan

Benim arşiv geniş ,izlemem netten :jeyyar: bilgim olsun diye sordum ... dublajlı film izlenir mi yaaa akannehir altyazıyı o yüzden özellikle sordum. dublajlı izlemiyon demi lmaz:

Benim arşiv geniş ,izlemem netten :jeyyar: bilgim olsun diye sordum ... dublajlı film izlenir mi yaaa akannehir altyazıyı o yüzden özellikle sordum. dublajlı izlemiyon demi lmaz:

Senin arşiv nerden tatlım, indirmemişsindir heralde o kadar büyük arşivi :sinifsinif:
Satın mı aldın fisfisfis

İndiriyorum canım ya. hemde bir çok filmim Bluray :) uzun zaman oldu başlayalı ,hemen olmadı :)))

Ay sen de benim arkadaşım gibisin, satın alarak indirerek kocaman bir film ve mp3 arşivi yaptı. Ama ben izlediğim şeyi tekrar izlemem zaten, yani ben de deli gibi indiriyorum ama hem yerim olmadığından hem de gereksiz gördüğümden siliyorum işi biteni sositososito
Ama bir harici harddisk almam gerekiyor artık benim de :hulya:

bazılarını dublajlı da izliyorum bence çok başarılı dublaj çalışmaları var mesela animasyonlar harika seslendiriliyo, normal filmleri tabi orjinal izliyorum.. bak geçen gün bir site buldum dublaj sanatçıları hangi filmleri seslendirmiş kim ne olmuş falan diye sesleriyle birlikte, "andy'nin nesi var" diye bir çizgi film var orada andy'i seslendiren adamın muhakkak sesini biliyorsundur Arda Aydın, o muhteşem dublaj yapar mesela.. sonra Yekta Kopan var Ntv'de gece gündüzü sunuyor, hani şu geleceğe dönüşteki martinin sesi, o varsa mesela gözüm kapalı dublajlı izlerim.. jim carrey seslendirir genellikle.. sonra oya-bora diye şarkıcı karıkoca vardı ya, oradaki oya küçümen inanılmaz dublaj yapar, daha aklıma çok isim geliyo bunun gibi.. çok dublajlı izlermişim gibi konuştum ya aslında çok izlemem ama izlerim yine de başarılı isimler seslendirdiyse..

ben artık bunu çocuklarıma bırakacağım bir miras gibi görmeye başladım :) değerli benim için canım arşivim opuyorumnanaktan harddiskler almıyor dvd ye çekiyorum , yedekliyorum başına bir şey gelmesin diye benim aklıma geldikçe açıp açıp izlediğim filmler oluyor yada arkadaşlarıma tanıdıklarıma izletmek için elimin altında olsun istiyorum filmler ...

Animasyonları bende dublajlı izliyorum ,özellikle komedilerde tercihim :) o konuda ztn ülke olarak aştığımızı düşünüyorum . heleki bazı filmlerin dublajı çok iyi yapılıyor mesela harry potter ,yüzüklerin efendisi, matrix bunlara örnek. ama bakıldığında bunlar sinemaya dublajlı giren filmler bu yüzden ayrı bir özen gösteriliyor tabi . bir filmi sevebilmek için orjinal dilinde ,oyuncuların orjinal seslerini duyarak izlemek gibisi yok .animasyon her iki şekildede seslendirme olduğu için farketmiyor, ünlü isimler seslendirme yapınca animasyonun güzelliğine güzellik katılıyor :)

nihayet okadar merak ettiğim ve sinemada bi türlü izleme fırsatı bulmadıgım boleyn kızını izleme fırsatı buldum..
kesinliklle süper bi film ve varsa arşve eklenmesi gereken bi film..
oyuncu kadrosu süper zaten..
makyajdı kıyafetti oyunculuktu derken filmi nasl izlediğinizi anlamıosunuz....

Son düzenleme:
kizlar dun gece hizimi alamadim bir ruya icin agittan sonra bide hancocku izledim super kahraman filmi guzeldi chalie threon yine cok guzeldii

Sirlarin bittigi yerde umut yeserir. Gizemli bir sekilde ortadan kaybolan küçük bir kizin davasina bakmak üzere tutulan iki genç özel dedektif Casey Affleck ve Michelle Monaghan, çok yakinda kendilerini hiçbir seyin aslinda göründügü gibi olmadigi karmasik iliskilerin ve olaylarin ortasinda bulurlar. Simdi küçük kizi bulabilmek için her seyi riske atmak zorundadirlar: iliskilerini, sagduyularini ve hatta hayatlarini! Casey Affleck ve Morgan Freeman’in göz doldurdugu bu filmde, Amy Ryan (Capote), “ isiltili ve çarpici bir performans” sergiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…