En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ayyy alim ben bu film yarın prensesfb çok merak ettim bak şimdidelikafadulden

bugün iki film aldım, biri çizik çıktı izleyemedim zaten :dilcikar: "içimdeki deniz" nezamandır izlemek istediğim filmdi olmadı..

bugün bu filmi izledim bende.. güzeldi ya beğendim, sıkılmadım izlerken eğlendim ve hep bi "kim acaba"sorusu vardı aklımda son 10dkya kadar..

"kesinlikle, belki"
Will Hayes 30 yaşında, bir kız çocuk sahibi olan ve boşanmanın eşiğine gelmiş bir babadır. Anne ve babasının hikayesini öğrenmek isteyen küçük Maya, Will'i geçmişe geri döndürecektir. 1992 yılında başlayan ve üç farklı kadınla apayrı bir ilişki yaşadığı bu hikayede, Will sevgililerinin isimlerini Maya'dan özellikle saklar. Böylelikle Maya annesinin Will'in hangi sevgilisi olduğunu tahmin edecektir. Bayan Hayes Will'in kolej aşkı Emily mi, uzun süre dostu olan April mi, yoksa özgür ruhlu idealist gazeteci Summer mıdır?

bende bruce willisi cok begenirim filmini merak ediodum demek sevmedin canim
cokmu duragan yavas tempolu veya sacmaydi

yeni bakabiliyorum biraz geç cevap olucak ama :1rolleyes: film bana çok sıkıcı geldi, çok güzel bi konusu olmasına rağmen filmde ne oldu ne bitti, sonu bile nasıldı zor hatırlıyorum, sürüklemedi yani anlayacağın, belli bir senaryo yoktu sanki oynarken yazmışlar :teytey:

ben de izledim bu filmi kız çok şeker ^^ bence tam yağmurlu bi günde bardak çorbanı yapıp battaniyenin altında izlenilecek film

nihayet dün akşam 2012 yi sinemada izleme fırsatını buldum..
kesinlikle süper bi filmdi...
okadar güzel efektler kullanılmışki hayran kaldım..konu itibariylede kendini içine alan bi yapımdı..
yani kısaca muhteşemdi..
o sinema salonu dolu dolu izledik 2012yi...

en son izlediğim filmlerden biri değil ama gerçekten güzel bir film. tavsiye ediyorummmm..

ben de severim bu filmi, kader mızrağı konusu gerçekten çok ilginç, hani olabilir diyor insan.. bir de sonunda çalan mad world çok güzel şarkı :asigim:
ps: filmdeki en baba dialog donnie ile halüsinasyon tavşanının sinemadaki dialoğu
-why are you wearing these stupid rabbit clothes?
-why are you wearing these stupid human clothes?

bütün parçalar güzeldi bence... çocuk da gençken baya yağuşukluymuş sengözlerimebaksanab

filmin kült olan dialogları bir bu senin yazdığın bir de şirinlerle ilgili olan konuşma süprizzzzz

ben de izledim bu filmi kız çok şeker ^^ bence tam yağmurlu bi günde bardak çorbanı yapıp battaniyenin altında izlenilecek film

maliceeeee sinema zevklerimiz uyuo fantastiklar hariç :roflol:

gerçekten öle, ben kaptırmışım filme, utanmasam küçük kız gibi tablo hazırlayıp "buda değil, yok yok buda değil annesi" die yorum yapıcaktım.. kaydirigubbakcemile3

ben öyle yorum yaptım :1ninca: kız sana fantastiği sevdirmeden bu siteden gitmiycem yemin ederim sırnaşık şey

ben öyle yorum yaptım :1ninca: kız sana fantastiği sevdirmeden bu siteden gitmiycem yemin ederim sırnaşık şey

:roflol: bak bugün film almaya gidicem karayip korsan amcamları alsammı acaba kaydirigubbakcemile3 fantastiği az olandan başlicaktım ya hocam o açıdan :lepi:

animasyon seviomusun sen? bak ben onuda sevmiorumkaydirigubbakcemile3

sen güzel olan her şeye karşı mısındır kuzum :icecream: severim animasyon.. sen de seveceksiiinnn sen de seveceksiiinn huleennnn lülülülülülü evet, nasıl fantastik film sevilir konulu dersimizin birinci bölümünde karayip korsanları var.. yarın sorucam noluyo diye bak, hani eskiden anneler biz tv izlerken derlerdi ya, yarın sınavda bunu mu sorucaklar kızım diye, hah işte o an geldi senin için.. yarın onu sorucaklar sırnaşık şey

The Brave

Johhny Depp' in yönetmenliğini yaptığı romandan uyarlama baştan sona dram etkileyici bir film. Bir babanın ailesi için ölüm korkusunun üstesinden gelmesi çok güzel işlenmiş. ağır işleyişine rağmen film beni hiç sıkmadı. sonunu baştan bildiğim için büyük bir hüzünle izledim filmi . sonunda hep başka birşey olsun istedim ama olmadı çok fazla etkilendiğimi hatta gözlerimin dolduğunu söyleyebilirim.

Son düzenleme:

gerçekten güzel olan herşey kabulumdur kuzum lülülülülülü

fantastik severim ama animasyon sevmem banane :dilcikar: aaa garfield izlemiştim bikere çok beğenmiştim bak yalan yok sırnaşık şey

tamam hocam çıkıcam birazdan alayım şu karayip korsanlarını, yavs bu serinin ilk filminin adı neydi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…