gerçekten güzel olan herşey kabulumdur kuzum lülülülülülü
fantastik severim ama animasyon sevmem banane :dilcikar: aaa garfield izlemiştim bikere çok beğenmiştim bak yalan yok sırnaşık şey
tamam hocam çıkıcam birazdan alayım şu karayip korsanlarını, yavs bu serinin ilk filminin adı neydi :kedi:
The Brave
Johhny Depp' in yönetmenliğini yaptığı romandan uyarlama baştan sona dram etkileyici bir film. Bir babanın ailesi için ölüm korkusunun üstesinden gelmesi çok güzel işlenmiş. ağır işleyişine rağmen film beni hiç sıkmadı. sonunu baştan bildiğim için büyük bir hüzünle izledim filmi . sonunda hep başka birşey olsun istedim ama olmadıçok fazla etkilendiğimi hatta gözlerimin dolduğunu söyleyebilirim.
afişi bi gördüm kim izlemiş bunu dediimm :1shok: sonra adını görünce hiç şaşırmadım prensesim kaydirigubbakcemile5 mükemmel filmdir, kadro zaten süper.. uzun zaman olmuştu izleyeli ben tekrar bi indireyim bunu..
siyah incinin laneti canım ilk filminin adı. kız garfield da animasyon mu geç onları, daha kral şeyler var du bakalım onu da sevdiricez allahın izniynen lülülülülülü sen bi fantastik fobini yen de hele, daha neler izletçez sana sinema günlerinde :1ninca:
siyah incinin laneti canım ilk filminin adı. kız garfield da animasyon mu geç onları, daha kral şeyler var du bakalım onu da sevdiricez allahın izniynen lülülülülülü sen bi fantastik fobini yen de hele, daha neler izletçez sana sinema günlerinde :1ninca:
:roflol: of ya öldüm gülmekten çok doğru söylüyosun grafieldde animasyon mu :) magiclowe tim burton filmlerinede bir göz atmalısın yerimseniben
:roflol: of ya öldüm gülmekten çok doğru söylüyosun grafieldde animasyon mu :) magiclowe tim burton filmlerinede bir göz atmalısın yerimseniben
magiclove'a salad fingers izletsek mi prensesim üç ay kendine gelemesin animasyon sevmiyomuş bi de aman aman artık topla tüfekle dalar bize delikafadulden magic yavrum hain planlarım var üstünde :1ninca:
parmak salatasımı oluo korku dolu bi animasyonmu :1ninca:
dağılınnn uleeeeeyyynnn teker teker geliinnnnklava: :roflol:
pek korku sayılmaz daha çok psikolojik gerilim :1ninca: bak kısa filmler başlığında paylaştık, altyazı da ekledim kendi ellerimle çevirip.. bilgisayarına indirebilirsen o şekil izlersin indiremezsen de... indirimezsen de indireme :dilcikar:
:roflol::roflol: magiclowe sen bu deli kıza bakma izleme salad fingers ıdaha ilk animasyon deneyimini salad la yaparsan artık hiç bir animasyon tam anlamıyla tatmin etmeyebilir senin hehe:)
bu arada bence ratatouille izleyebilirsin başlangış için. çok eğlenceli bir animasyon. sonra persepolis i izleyebilirsin farklı bir türünüde görmek için. ölü gelin falan devamı gelir sonra :)
Transamerika
az önce izledim ve bayıldımm. transeksüel bir babayla oğul un traji komik hikayesi,ayrıca güzel bir yol filmi. müzikleri naif anlatımı akıcı .Felicity Huffman'ın oyunculuğu görülmeye değer mutlaka izlemelisiniz ... bir sürü festivalden ödül aldığın ve oskarada aday olduğunu söylemeden edemeyeceğim... :)
Daisy i izledim dun gece.. guney kore yapimi bir film.. tek kelime ile mukemmel kizlar.. ne eksik ne fazla mukemmel.. cok begendim ben size de tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?