En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

siyah incinin laneti canım ilk filminin adı. kız garfield da animasyon mu geç onları, daha kral şeyler var du bakalım onu da sevdiricez allahın izniynen lülülülülülü sen bi fantastik fobini yen de hele, daha neler izletçez sana sinema günlerinde :1ninca:

afişi bi gördüm kim izlemiş bunu dediimm :1shok: sonra adını görünce hiç şaşırmadım prensesim kaydirigubbakcemile5 mükemmel filmdir, kadro zaten süper.. uzun zaman olmuştu izleyeli ben tekrar bi indireyim bunu..

kaydirigubbakcemile5 izle kuzum tekrardan ...bende açıp açıp izlerim artık başucu filmim yaparım. ya keşke diyorum içimden keşke bu kadar fedakar olmasaydı Raphael :'( of ulan offff :)

ne biliim kuzucum tek izlediğim animasyon o :roflol:

sıra bana gelene kadar yenim şu fobileride sizler için sunarım fantastik ve animasyon sositososito

bana bol bol macera-polisiye filmi diyin,psikolojik-drama tarzı, gerilim ve romantik komedi kaydirigubbakcemile3

:roflol: of ya öldüm gülmekten çok doğru söylüyosun grafieldde animasyon mu :) magiclowe tim burton filmlerinede bir göz atmalısın yerimseniben

:roflol: of ya öldüm gülmekten çok doğru söylüyosun grafieldde animasyon mu :) magiclowe tim burton filmlerinede bir göz atmalısın yerimseniben

magiclove'a salad fingers izletsek mi prensesim üç ay kendine gelemesin animasyon sevmiyomuş bi de aman aman artık topla tüfekle dalar bize delikafadulden magic yavrum hain planlarım var üstünde :1ninca:

magiclove'a salad fingers izletsek mi prensesim üç ay kendine gelemesin animasyon sevmiyomuş bi de aman aman artık topla tüfekle dalar bize delikafadulden magic yavrum hain planlarım var üstünde :1ninca:

parmak salatasımı oluo korku dolu bi animasyonmu :1ninca:

dağılınnn uleeeeeyyynnn teker teker geliinnnnklava: :roflol:

parmak salatasımı oluo korku dolu bi animasyonmu :1ninca:

dağılınnn uleeeeeyyynnn teker teker geliinnnnklava: :roflol:

pek korku sayılmaz daha çok psikolojik gerilim :1ninca: bak kısa filmler başlığında paylaştık, altyazı da ekledim kendi ellerimle çevirip.. bilgisayarına indirebilirsen o şekil izlersin indiremezsen de... indirimezsen de indireme :dilcikar:

:roflol::roflol: magiclowe sen bu deli kıza bakma izleme salad fingers ı daha ilk animasyon deneyimini salad la yaparsan artık hiç bir animasyon tam anlamıyla tatmin etmeyebilir senin hehe:)

bu arada bence ratatouille izleyebilirsin başlangış için. çok eğlenceli bir animasyon. sonra persepolis i izleyebilirsin farklı bir türünüde görmek için. ölü gelin falan devamı gelir sonra :)

pehhhh :dilcikar:

korkutma beni ilk animasyon deneyimimde basarım topiği sonra kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3

prenses sen vicdanlı çıktın cnm saol :teselli:
bu malice cadısına kalsak yandık :mymeka: :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
tamam ozaman fantasiğe karayip korsanlarıyla başlıorum, animasyonada ratatouille ile yerimseniben

hemen dedikodu.. gelip görmüycez sanki :1closedeyes: ratatouille iyi seçim gerçekten ben o filmi izlerken gözüm doldu şirinlikten yaa.. insanın içi böyle kıpığ kıpığ oluyo fare besleyesi geliyoo opuyorumnanaktan tamam o zaman karayiple ratatuy diyelim herkesin gönlü olsun :teselli:

dark country
moon
izledim ikisinide tavsiye ederim izleidignize pisman olmazsınız sıradısı konuları sevenlere gore

Transamerika

az önce izledim ve bayıldımm. transeksüel bir babayla oğul un traji komik hikayesi,ayrıca güzel bir yol filmi. müzikleri naif anlatımı akıcı .Felicity Huffman'ın oyunculuğu görülmeye değer mutlaka izlemelisiniz ... bir sürü festivalden ödül aldığın ve oskarada aday olduğunu söylemeden edemeyeceğim... :)

Son düzenleme:

bende beğenmiştim...

Kurenai No Buta | Kızıl Kanatlar

Kesinlikle çok eğlenceli bir anime. Miyazaki anlatımıyla senaryoyu dahada ilgi çekici bir hale getirmiş. Aşk, Uçma Tutkusu izleyiciye mükemmel aktarılıyor .Tavsiye ederim :)

Daisy i izledim dun gece.. guney kore yapimi bir film.. tek kelime ile mukemmel kizlar.. ne eksik ne fazla mukemmel.. cok begendim ben size de tavsiye ederim..

Bende sonunda izleyebildim Daisy ...çok etkileyici bir film olduğunu söyleyebilirim. Baştan sonu tahmin edelimeyecek kadar trajik . Yönetmeni tebrik etmek gerek manzaralar ,kareler enfesti.

prensesım yonetmenın bır de farklı bır son ıle bıten daısy fılmı varmıs
ama ben bulamadım onu forumlarda felan oldukca bahsedılıyor aslında oldukca da merak edıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…