En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

prensesım yonetmenın bır de farklı bır son ıle bıten daısy fılmı varmıs
ama ben bulamadım onu forumlarda felan oldukca bahsedılıyor aslında oldukca da merak edıyorum ben..

**spoiler olabilir **

öylemiii. aslına bakarsan mutlu sonla biten bir daisy fena olmazdı :) bende bir araştırayım bulursam haber veririm

**spoiler olabilir**

bugün 2 film izledim,babam getirmiş her ikisinide, oyüzden bitanesi daha önce izlediklerimden çıktı "davetsiz"..

hiç sıkılmadan izledim yinede, ve daha dikkatliydim ayrıntıların daha rahat farkına vardıma.s

diğeride "melekler ve şeytanlar" kitabını okumuştum, filminide babam sayesinde izlemiş oldum kaydirigubbakcemile3

Toki o kakeru shôjo | Zamanda Sıçrayan Kız

çok önce tucem önermişti bu filmi. yeni izleme fırsatı buldum. Hikayesi çok ilgi çekici ,kitap uyarlaması bir anime. zaman arası geçişler hatasız olarak işleniyor.ızlerken çok eğleniyor filmin içine giriyorsunuz. başarılı olduğu aldığı ödüllerden de belli ztn .en iyi animasyon , en iyi senaryo , en iyi hikaye , en iyi sanat yönetimi, en iyi karakter dizaynı ve en iyi yönetmen ödüllerini almış tokyo anime fuarında. Tavsiye ederim :)

RAINMAN (YAĞMUR ADAM)

dustin hoffman süper oynamış
film insanda güzel duygular uyandırıyor
eski bi film ama her dönem izlenebilir
kesinlikle izleyin

Son düzenleme:
Hachiko Richard Gere ..
sinemada oynuyor bu aralar....SIDDETLE TAVSIYE EDERIM.....Uzun zamandir bir filme bu kadar aglamamistim ....Icinde hayvan sevgisi olanlar daha cok agliycaklardir.....

2012 yi izledim iki gün önce
biraz abartılar olsa da iyiydi beğendim
görsel efektler çok iyiydi

Ben de dün ıçerideki Adam (ınside Man) filmini izledim güzel bir filmdi, değişik bir soygun hikayesi her zamankilerden farklı tavsiye ederim.

AUSTRALıA

Avustralya ;

ıkinci Dünya Savaşı’nın hemen öncesinde geçen bu romantik macerada Nicole Kidman, çok uzaklardan ve bambaşka bir kültürden gelen ıngiliz aristokrat “Lady Sarah Ashley” olarak karşımıza çıkıyor. Kendisine miras kalan toprakları almak için gelen Lady Sarah, bölgenin yerlilerinden olan sert mizaçlı ve bir o kadar da kaba olan Drover (Hugh Jackman) ile aynı safta yer almak istemese de buna mecbur kalır. Bulundukları yerden milllerce uzakta olan bu dünya harikası toprakalara varabilmek için uzun bir yol kattettikten sonra Darwin isimli bu şehrin Pearl Harbor’a saldıran Japon kuvvetleri tarafından bombalandığını öğrenirler. Zarif ve kaba; yerli ve şehirli; inat ve tutku, aşk ile savaş arasında incelikle örülmüş bu hikaye izleyenlerin aklına kazınacak!!!

Sadece Hugh Jackman ıcın bıle ızlenır... kaydirigubbakcemile3 Fılmı ındırdıgımde saat 02:00 di.. merakımdan basına bıraz bakayım dedım ızlemeyı hıc gozum kesmemıstı fılm 2 saat 36 dk cunku :)) ama bır basladm fılmı bıtırdım 4 bucugu gecıyordu bıttı ama cok keyıf alarak ızledım... duygusal, bıraz dram, savaş, bırazda western tarzı... begendım tavsıye edıyorum... yerimseniben

Son düzenleme:
2012...Baştan sona gerilim.Ay öldüm stresten.Ama insana ''adamlar bu işi biliyor ya''dedirtecek cinsten bir film.Tavsiye ederim arkadaşlarım..

Naked ' i izledim sonunda Malice öncelikle tavsiye için saol. aralarda kalmış bu filmi sen önermesen bulup izlemeyebilirdim.

İzlerken tıpkı bende senin gibi pause yapıp altyazıları kaçırmamaya çalıştım diyaloglar çok etkileyici. dibe vuranların hikayeleri sanki film süresi boyunca seni içine alıyor ve o hayatı yaşıyormuş hissi veriyor, film bitiminde bir süre kendime gelemedim. kara mizah olarakta çok iyi bir örnek yer yer güldürüp uzunca düşündüren bir senaryo. İngiliz filmlerinin samimiyetini ve aynı zamanda çelişkili o soğukluğunu ben çok seviyorum David Thewlis aksanına bayıldımmm

Charm ben de çok sevmiştim australiayı. Ama genel olarak pek sevilmiyor, insanlar hareketli film istiyo
Ama benim de sevdiğim tarzlar bunlar opuyorumnanaktan

Konusu:
Ovid isimli küçük Kolorado kasabasında yaşayan cenaze levazımatçısı Ernie Bishop (Ben Cotton)’ın hikayesi hiçbir zaman hafızalardan silenemeyecektir… Kasaba halkı onaltı sene önce yaşanan vahşet dolu bu efsaneden hiçbir zaman kurtulamayacaktır…

Kasabanın cenaze levazımatçısı Ernie Bishop kaçırdığı gençleri morgun bodrum katında ölülerin muhafaza edildiği çekmecelerde saklayarak, akla hayale gelmeyen işkencelerde bulunur… ışkence ile bu masum gençlerin vücutlarında açtığı yaraları kurbanlarına küçük bir ayna kullanarak gösteren caninin kasaba halkının ruhunda açtığı yaralar ise asla kapanmaz… Bishop’un kurbanlarından biri olan Joan Burrows (Angela Bettis), Bishop’u öldürerek morgtan kaçmayı başarır… Artık O kasabanın kahramanıdır…

Bu yaşananlardan sonra Joan kasabayı ve yaşananları geride bırakarak Denver’a yerleşir ve başarılı bir gayrimenkul danışmanı olarak hayatına devam eder… Onaltı yıl sonra yeğeni Olympia’nın mezuniyeti için (Kirty Bliss) kasabaya geri dönen Joan ile birlikte Bishop efsanesi de tekrar canlanır… Özellikle Olympia’nın arkadaşları teker teker yok olmakta ve cani geride tüyler ürpertici ipuçları bırakmaktadır… Joan önceleri Bishop’un geri döndüğünü düşünerek aklını kaçırma noktasına gelir… Ancak Olympia’da ortadan kaybolunca, Joan tüm bunları geride bırakarak tek başına katilin peşine düşer… Ancak gelişen olaylar, rastlantılar ve ipuçları Joan’u zanlı olarak göstermektedir

konusada guzelmisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…