En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

prensesım yonetmenın bır de farklı bır son ıle bıten daısy fılmı varmıs
ama ben bulamadım onu forumlarda felan oldukca bahsedılıyor aslında oldukca da merak edıyorum ben..

**spoiler olabilir **

öylemiii. aslına bakarsan mutlu sonla biten bir daisy fena olmazdı :) bende bir araştırayım bulursam haber veririm

**spoiler olabilir**

Daisynin director's cut versiyonu varmış. Sonu farklı denmiyor ama film bu sefer esas oğlanın değil esas kızın ağzından anlatılıyormuş. Ve asıl versiyonda olmayan bazı sahneler de varmış. Kimisi çok beğenmiş kimisi gereksiz bulmuş. Ben izlicem bu versiyonunu da kaydirigubbakcemile2

biraz önce bitirdim bu filmi..

statü hırsının nelere malolduğunu izledim.. ve kazanılan gücü elde tutma çabası.. bir baba ve bir dayının 2genç kızın hayatını mahvetmeleri... çok değişik güzel bi filmdi..

buarada filmi kuzenimle izledik, onun yorumuda "libidosu yüksek kralın harem kurma çabası" :roflol:

hmm saol canım bencede izlemek lazım.

bu filmi bende merak ediyordum ama biraz sıkıcı olabilir bu tür filmler diye henüz izleyememiştim güzel diyorsan indirip izliyim bende.

bu filmi bende merak ediyordum ama biraz sıkıcı olabilir bu tür filmler diye henüz izleyememiştim güzel diyorsan indirip izliyim bende.

Benim de sevdiğim filmlerden ama ben tarihi filmleri zaten çok severim. Sadece kıyafetler için bile izleyebilirim yani. Ama the other boleyn girl güzel filmdi a.s

ben bu filmi cok begenmistim boleyn kizi

ben o kadar cok begenmemistim idare eder

ben bayılmıştımmmmm:lepi:
bi de buna benzer bi tane daha vardı m.ö 10000 mi ne onu sevmemiştim ben ama buna hayran kaldım delikafadulden

kizlar aksama izlicem izleyen varmi bu filmi

afişinden anladığım kadarıyla çok kötü başarısız bi film bi tane filmi andırdı ama filmin adını şeettiremedim şimdikafamçokkarıştıvampirli bişeydi adam yıllar sonra kasabaya dönüyodu küçükkende vampirin evine girip ordan sağ çıkmayı başarmıştı
ayy yok hatırlayamıcam

şu filmi o kadar merak ediyorum ki
ben bunu indirmştimde yıllar önceki versiyonuydu görüntüsü çok sıkıcıydı hemen silmiştim ama bu yenisini senin yorumunla daha da merak ettimakannehir
tam istediğim gibi sanırım nefes aldırmayan türden delikafadulden

ayy bak şimdi haftasonu bunu mu izlesem büyük balığı mı izlesem:bbo:

kesinlikle sıkıcı bi film değil cnm, tavsiye ederim çok akıcı hatta yerimseniben
Benim de sevdiğim filmlerden ama ben tarihi filmleri zaten çok severim. Sadece kıyafetler için bile izleyebilirim yani. Ama the other boleyn girl güzel filmdi a.s

aynen theshekaydirigubbakcemile5 bende çok seviorum tarihi filmleria.s kıyafetler ve değişik aksesuarlar beni mest ediosositososito
izlemediysen "becoming jane" tavsiye ederim sanayerimseniben

ben bu filmi cok begenmistim boleyn kizi
:lepi:

aynen theshekaydirigubbakcemile5 bende çok seviorum tarihi filmleria.s kıyafetler ve değişik aksesuarlar beni mest ediosositososito
izlemediysen "becoming jane" tavsiye ederim sanayerimseniben

Ay izlememişim, anne hathawayi de çok beğenirim ayrıca, filmin konusu da hoşuma gitti, nasıl gözden kaçırmışım ben bunu, saol canımm izliycem en kısa zamanda opuyorumnanaktan

Ay izlememişim, anne hathawayi de çok beğenirim ayrıca, filmin konusu da hoşuma gitti, nasıl gözden kaçırmışım ben bunu, saol canımm izliycem en kısa zamanda opuyorumnanaktan

kesinlikle tavsiye ederim cnm, benim çok sevdiğim filmlerden biriyerimseniben

izlediğinde yorumlarını bekliorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…