2012 yi izledim iki gün önce
biraz abartılar olsa da iyiydi beğendim
görsel efektler çok iyiydi
prensesım yonetmenın bır de farklı bır son ıle bıten daısy fılmı varmıs
ama ben bulamadım onu forumlarda felan oldukca bahsedılıyor aslında oldukca da merak edıyorum ben..
**spoiler olabilir **
öylemiii. aslına bakarsan mutlu sonla biten bir daisy fena olmazdı :) bende bir araştırayım bulursam haber veririm
**spoiler olabilir**
Daisynin director's cut versiyonu varmış. Sonu farklı denmiyor ama film bu sefer esas oğlanın değil esas kızın ağzından anlatılıyormuş. Ve asıl versiyonda olmayan bazı sahneler de varmış. Kimisi çok beğenmiş kimisi gereksiz bulmuş. Ben izlicem bu versiyonunu da kaydirigubbakcemile2
biraz önce bitirdim bu filmi..
statü hırsının nelere malolduğunu izledim.. ve kazanılan gücü elde tutma çabası.. bir baba ve bir dayının 2genç kızın hayatını mahvetmeleri... çok değişik güzel bi filmdi..
buarada filmi kuzenimle izledik, onun yorumuda "libidosu yüksek kralın harem kurma çabası" :roflol:
statü hırsının nelere malolduğunu izledim.. ve kazanılan gücü elde tutma çabası.. bir baba ve bir dayının 2genç kızın hayatını mahvetmeleri... çok değişik güzel bi filmdi..
buarada filmi kuzenimle izledik, onun yorumuda "libidosu yüksek kralın harem kurma çabası" :roflol:
bu filmi bende merak ediyordum ama biraz sıkıcı olabilir bu tür filmler diye henüz izleyememiştim güzel diyorsan indirip izliyim bende.
aynenkaydirigubbakcemile3
prensesss vala bugün elime aldım cdsini ama bıraktım almadım, yemedikaydirigubbakcemile3
zamanında izlediğim hostelın etkisi hala yer yer vuruo:1ninca:
ben o kadar cok begenmemistim idare eder
kizlar aksama izlicem izleyen varmi bu filmi
En son dün akşam Aşkım la gerilim filmi seyrettik.. Türünün alışılagelmiş gerilim atrzından dışında bir konusu vardı bu film de birden av ve avcılar değişiyordu.. Hani her gerilim/korku filmlerinde "kaç" diye sesleniriz ya bu filmde "hadi öldür şunu" diye bağıracaksınız ki ben öyle yaptım.. Bu filmia slında sinemada seyredecektik arkadaşalrımla ama bilet gişesine geldiğimizde filme kimsenin girmediğini görünce transformers filmine gitmiştik tabi ebn transformersı hiç beğenmemiştim keşke bu filme girseymişim ama kısmet dün akşama ve aşkımla seyretmeyeymiş.. Hop oturup hop kalktık bence çok başarılı bir filmdi izlediğinizde pişman olmazsınız...
Filmin adı ; SOLDA Kİ SON EV
bu filmi bende merak ediyordum ama biraz sıkıcı olabilir bu tür filmler diye henüz izleyememiştim güzel diyorsan indirip izliyim bende.
Benim de sevdiğim filmlerden ama ben tarihi filmleri zaten çok severim. Sadece kıyafetler için bile izleyebilirim yani. Ama the other boleyn girl güzel filmdi a.s
:lepi:ben bu filmi cok begenmistim boleyn kizi
aynen theshekaydirigubbakcemile5 bende çok seviorum tarihi filmleria.s kıyafetler ve değişik aksesuarlar beni mest ediosositososito
izlemediysen "becoming jane" tavsiye ederim sanayerimseniben
Ay izlememişim, anne hathawayi de çok beğenirim ayrıca, filmin konusu da hoşuma gitti, nasıl gözden kaçırmışım ben bunu, saol canımm izliycem en kısa zamanda opuyorumnanaktan
prenses kanıma girme uyuyamıcam sonra günlerce:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?