En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Charm ben de çok sevmiştim australiayı. Ama genel olarak pek sevilmiyor, insanlar hareketli film istiyo
Ama benim de sevdiğim tarzlar bunlar opuyorumnanaktan

Evet canım aynen oyle...
Film anlayısımızın uyustuguna sevındım :) o zaman tavsıyelerını beklıyorum canım... opuyorumnanaktan

Bu ustalıkla çekilmiş, nefesleri kesen aşkı bulmanın ve kaybetmenin hikayesi En ıyi Film, Yönetmen, Senaryo, Görüntü Yönetmenliği, Orijinal Beste, Sanat Tasarımı ve Ses olmak üzere tam 7 dalda Oscar Ödülü kazandı. Sinema tarihinin en iyi epik romantik filmlerinden biri olan Benim Afrikam, 1914 yılında hayırsever kocası ile birlikte Kenya'da bir kahve çiftliği kurmak isteyen Karen Blixen'in büyüleyici gerçek yaşam öyküsünü anlatıyor. Karen, çok geçmeden yaşadığı topraklara, bölge insanına gittikçe artan bir tutkuyla bağlandığını fark eder. Bunların arasında özel biryeri olan bir kişi daha olacaktır: gizemli bir avcı (Redford).
gercekten guzel bi filmdi tavsiye ederim

son ızledıgım fılme cok benzıyormus... merak ettım.. robert redford cok ıyıdır..
ızleyecegım bunu tşkler canım..

Son düzenleme:

son ızledıgım fılme cok benzıyormus... ama merak ettım.. robert redford cok ıyıdır..
ızleyecegım bunu tşkler canım..

canim izledigini gordum bu tarz seversin diye ekleyim dedim belki gozden kacmis izlememis olanlar vardir diye hatirlatayim dedim gercekten begenicegini dusunuorum tatlim

süper süper süper....
başroller tartışmasız...Redforda bayılırım zaten. bide neydi onun favori filmim (bu arada on siteye baktım filmi bulamadım arattım tarattım ) Akbabanın üç günü...mutlaka seyredin...

canim izledigini gordum bu tarz seversin diye ekleyim dedim belki gozden kacmis izlememis olanlar vardir diye hatirlatayim dedim gercekten begenicegini dusunuorum tatlim

ben de seyretmiştim. şimdi beğendimmi beğenmedimmi kararsız kaldım düşünürken. seyrederken eğlenceliydi.hugh un tepesinden bir kova suyu boşaltırkenki sahne zihnimde canlı kalmış silkelenirken ki :))) başrollerin hatrına seyretmiştim.

çok uzun zamandır izlemek istediğim bi filmdi, sonunda izleyebildim:1ninca:

nasıl bi filmdi öle ya, tüylerim diken diken izledim resmen..

intikamın bukadar ağırını daha önce hiç görmemiştim:1ninca:

bi zamanlar yarım yamalak izlediğim jacobs ladder'i izledim dün...
çok fenaydı yaa metrodaki o anlamsız yüz ifadeleri filan nekadar gercek, banada mı ladder veriyo birileriakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…