prenses kanıma girme uyuyamıcam sonra günlerce:roflol:
Charm ben de çok sevmiştim australiayı. Ama genel olarak pek sevilmiyor, insanlar hareketli film istiyo
Ama benim de sevdiğim tarzlar bunlar opuyorumnanaktan
Bu ustalıkla çekilmiş, nefesleri kesen aşkı bulmanın ve kaybetmenin hikayesi En ıyi Film, Yönetmen, Senaryo, Görüntü Yönetmenliği, Orijinal Beste, Sanat Tasarımı ve Ses olmak üzere tam 7 dalda Oscar Ödülü kazandı. Sinema tarihinin en iyi epik romantik filmlerinden biri olan Benim Afrikam, 1914 yılında hayırsever kocası ile birlikte Kenya'da bir kahve çiftliği kurmak isteyen Karen Blixen'in büyüleyici gerçek yaşam öyküsünü anlatıyor. Karen, çok geçmeden yaşadığı topraklara, bölge insanına gittikçe artan bir tutkuyla bağlandığını fark eder. Bunların arasında özel biryeri olan bir kişi daha olacaktır: gizemli bir avcı (Redford).
gercekten guzel bi filmdi tavsiye ederim
son ızledıgım fılme cok benzıyormus... ama merak ettım.. robert redford cok ıyıdır..
ızleyecegım bunu tşkler canım..
canim izledigini gordum bu tarz seversin diye ekleyim dedim belki gozden kacmis izlememis olanlar vardir diye hatirlatayim dedim gercekten begenicegini dusunuorum tatlim
Bu ustalıkla çekilmiş, nefesleri kesen aşkı bulmanın ve kaybetmenin hikayesi En İyi Film, Yönetmen, Senaryo, Görüntü Yönetmenliği, Orijinal Beste, Sanat Tasarımı ve Ses olmak üzere tam 7 dalda Oscar Ödülü kazandı. Sinema tarihinin en iyi epik romantik filmlerinden biri olan Benim Afrikam, 1914 yılında hayırsever kocası ile birlikte Kenya'da bir kahve çiftliği kurmak isteyen Karen Blixen'in büyüleyici gerçek yaşam öyküsünü anlatıyor. Karen, çok geçmeden yaşadığı topraklara, bölge insanına gittikçe artan bir tutkuyla bağlandığını fark eder. Bunların arasında özel biryeri olan bir kişi daha olacaktır: gizemli bir avcı (Redford).
gercekten guzel bi filmdi tavsiye ederim
canim izledigini gordum bu tarz seversin diye ekleyim dedim belki gozden kacmis izlememis olanlar vardir diye hatirlatayim dedim gercekten begenicegini dusunuorum tatlim
çok uzun zamandır izlemek istediğim bi filmdi, sonunda izleyebildim:1ninca:
nasıl bi filmdi öle ya, tüylerim diken diken izledim resmen..
intikamın bukadar ağırını daha önce hiç görmemiştim:1ninca:
evet çok güzel bir senaryosu var, intikam felaket :1ninca:
kesinlikle :1ninca:
o albümde her bir sayfa çevirilip kızının biraz daha büyümüş fotoları göründükçe, sesli sesli "hayır ya hayır ya" die tekrarlayıp durdum:sinifsinif:
uzun zaman oldu izleyeli ama aklımda , canlı ahtapotun yendiği sahne kalmış . kusacaktım izlerken :)
canim aksam iz adli filmi izledim begendimm sende izlemismiydin sekerim
yok kuzum izlemedim, artık işkence filmlerini kaldırmıyor bünyemm. konusu kısaca nasıl, izlenmeye değer diyorsan izleyebilirm?
mükemmel... hiç özel efekt kullanılmayan, ödüllü bir festival filmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?