En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

oyyyy oyyyy oyyyyy... ne süper tercihler.
daha bugün akşımdan geçti ben ne seçeyim listemde derken. zaten çoğunuz izlemiş çok mutlu oldum şimdi. üçlemenin diğer iki filmide iyiydi...

uzun zaman oldu izleyeli ama aklımda , canlı ahtapotun yendiği sahne kalmış . kusacaktım izlerken :)

o sahneyi hatırlatma hiç :bbo:laelaelaelaelae
kızda demezmi parçalara bölim sizin için istersenizkafamçokkarıştı
oyyyy oyyyy oyyyyy... ne süper tercihler.
daha bugün akşımdan geçti ben ne seçeyim listemde derken. zaten çoğunuz izlemiş çok mutlu oldum şimdi. üçlemenin diğer iki filmide iyiydi...

kaydirigubbakcemile5

old boy benimde severek izlediğim filmlerden. baya bi önce seyretmeme ragmen hala bi cok sahnesi aklımda

Şu old boy'u bi ben sevmedim sanırım.
Detaya girmiyim spoiler olmasın ama bu tarz ilişkiler geçen şeyleri sevemiyorum, midemi bulandırıyo :umursamaz:

old boy benimde severek izlediğim filmlerden. baya bi önce seyretmeme ragmen hala bi cok sahnesi aklımda
canım benim sende katılsana bizim sinema günlerine tam senlik bencee=) buhafta 3. haftaydı ben seçtim filmleri senide ekleyelimmi?
herhafta biri filmleri seçiyo anket açıp yüksek oyu alanı izliyoruz, sonra hepberaber yorum yapıyoruz

ben çok önyargılıydım anime filmlere karşı ama dün spirited away ı izledim, bi iki kere filmden kopmama ragmen genel olarak begendim, miyazakini diğer filmlerini de izlemeyi düşünüyorum
hele su kömür taşıyan küçük böceklere bittim=)
tavsiye edermiyim, ederim=))

kizlar bu sabah izledim gozyaslarimi tutamadim bi sahnesinde belki izlemeyenler vardir diye soylemeyim tavsiye ediorum izlemeyen varsa izlemeli mutlaka

en son izlediğim filmler
buz devri 3 animasyonları seviyorum güzeldi bence
veeeeee tabiki NEW MOON (YENİ AY) DÜN İZLEDİM SİNEMADA SÜPERDİ AMA KİTABI DAHA GÜZELLL TAVSİYE EDERİM TABİ ALACAKARANLIĞI SEYRETTİYSENİZZ YENİ AY ONUN DEVAMI:))))
TAVSİYE ETTTİĞİM FİLMLER
UMUDUNU KAYBETME HARİKA BİR FİLM UMUDUMUZU YİTİRMEMEYİ ANLATIYOR ÇABALAMAK GEREK BAZI ŞEYLER İÇİN
BİLLY ELİOT
DEVRİM ARABALARI
BENJAMIN BUTTON
OKUYUCU
NOT SENİ SEVİYORUM
DAHA ÇOK VAR AMA HATIRLAYAMADIM:)

bugün izlediğim 2 filmden biri, Taken..

gerçekten çok güzel bi film tavsiye ederim.. bir babanın mücadelesi, ee bide işin ustası olunca daha bi hareketlenmiş film yerimseniben

Yeni Ay ... Alacakaranlık kadar etkileyici olmasa da serinin devamı olduğu için heyecanla bekledim ve izledim.. çok güzeldi.. bunun da devamını çok çok çok heyecanla bekliyorum..

az once bitti gercektende +18 denilcek filmlerden gerilimi heyecani iliklerinizde hissediosunuz adi poker yarisi ama pokerle gecmio begeniceginizi dusunuyorum ben begendimm gerildimmm:)

kafaya taktım seni uyutmıycam magic diosun :roflol:

ben yarın alıcam gerilim filmi, bugün alıcaktımda anca 2 film izleyebilirim die bıraktım.. yarın bi romantik komedi bide gerilim zamanı

hatta senin eklediğin "iz" filminide alabilirim çok kanlı değilse???

canim bak bende yalnizim bi pisim var bide ben o yuzden korkma cokk ben varim yaninda farzet:)))iz guzeldi cikis yok bide poker yarisi sahneler hala aklimda muthisti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…