En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

dün elizabeth altın çağı izledik eşimle..
güzel bi film kesinlikle tavsiye ediorum...

umudunu kaybetme-will smith(herkesin hayatı boyunca bir kez mutlaka ama mutlaka izlemesi gereken tek kelimeyle kusursuz mükemmel bir film_gerçek bir yaşam hikayesi)....veee uçurtma avcısı...bu filmi izleyip de günlerce etkisi altında kalmayan bir insan olamaz..

buakşam izlemeyi düşündüğüm, biçok arkadaşımın tavsiye ettiği bi film..

Tenacious D in the Pick of Destiny

Tür : Komedi / Müzikal

Prestij gerçekten çok ilginç bir film,2 arkadaşın kapışmasını anlatıyor kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim

Son düzenleme:
umudunu kaybetme-will smith(herkesin hayatı boyunca bir kez mutlaka ama mutlaka izlemesi gereken tek kelimeyle kusursuz mükemmel bir film_gerçek bir yaşam hikayesi)....
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Gerçek olan bir olayı anlattığı için daha çok etkiliyo insanı.
Ve filmde Will Smith'e eşlik eden oyuncuda gerçek oğlu.Ayakta kalmaya çalışan bi baba oğul filmi çok duygusaldı.

Gerçek oğlu muymuş akannehir bilmiyodum çok şaşırdım.
Çok güzel bir film ya, ne ağlamıştım ben bunda mafoldumben
Hayat güzeldir'in veliahtı.

Before Night Falls | Karanlıktan Önce

Javier Bardem , Johnny Depp e rağmen ,sonlarına doğru beni acayip sıktı hatta son sahnelerini izlemeden kapattım. Eşcinsel kübalı yazarın hayatının anlatıldığı bazı sahnelerinin neden bu kadar uzun çekildiğine anlam veremediğim film. Javier Bardem'in oyunculuğu göz dolduruyordu tek iyi özelliği filmin bana göre:)

çok kötü çekimle seyretmiştim filmi... ben beğenmiştim.(( tekrar seyretmeli bi bakınayım

çok kötü çekimle seyretmiştim filmi... ben beğenmiştim.(( tekrar seyretmeli bi bakınayım

dokuzuncu kapı johnny depp in(çok severim kendisini) filmi güzel bir film ama sonu biraz garip olmuş daha iyi olabilirdi.

Sihirbaz çok güzel bir film tavsiye ederim, sonu çok iyi olmuş. Ben seviyorum böyle sonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…