alkisalkisalkisalkisalkisalkisumudunu kaybetme-will smith(herkesin hayatı boyunca bir kez mutlaka ama mutlaka izlemesi gereken tek kelimeyle kusursuz mükemmel bir film_gerçek bir yaşam hikayesi)....
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Gerçek olan bir olayı anlattığı için daha çok etkiliyo insanı.
Ve filmde Will Smith'e eşlik eden oyuncuda gerçek oğlu.Ayakta kalmaya çalışan bi baba oğul filmi çok duygusaldı.
Before Night Falls | Karanlıktan Önce
Javier Bardem , Johnny Depp e rağmen ,sonlarına doğru beni acayip sıktı hatta son sahnelerini izlemeden kapattım. Eşcinsel kübalı yazarın hayatının anlatıldığı bazı sahnelerinin neden bu kadar uzun çekildiğine anlam veremediğim film. Javier Bardem'in oyunculuğu göz dolduruyordu tek iyi özelliği filmin bana göre:)
Before Night Falls | Karanlıktan Önce
Javier Bardem , Johnny Depp e rağmen ,sonlarına doğru beni acayip sıktı hatta son sahnelerini izlemeden kapattım. Eşcinsel kübalı yazarın hayatının anlatıldığı bazı sahnelerinin neden bu kadar uzun çekildiğine anlam veremediğim film. Javier Bardem'in oyunculuğu göz dolduruyordu tek iyi özelliği filmin bana göre:)
çok kötü çekimle seyretmiştim filmi... ben beğenmiştim.(( tekrar seyretmeli bi bakınayım
Moon
Konusu çok güzel , bir kaç mantık hatasını görmezden gelirseniz .iyi bir bilim-kurgu denilebilir...
Bunu ben de izleyip sevdim, sonra bir arkadaşıma önerdim. Hiç beğenmedi :sinifsinif:
bence öyle sevilmeyecek bir film değil ya .sonuna kadar merak ediyor insan ,sıkmıyor yani :)
bence öyle sevilmeyecek bir film değil ya .sonuna kadar merak ediyor insan ,sıkmıyor yani :)
canimcimm
iz
stuck cikisyok
poker yarisi
izledinmi bu uc filmde cok heyecanli vve gerilim doluydu oneririm bitanemm
izlemedim hiç birini prensesimmm vakit bulursam hepsiniz izlemek isterim
begenicegini dusunuorum guzelcim ama bu filmlerden biri anketimde olcak ufak bi surpriz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?