ozaman anketini bekliyeyim ben önce delikafadulden
Magiclowe'un tavsiyesiyle Becoming Jane'i izledim.
Canımm anne hathaway için bile izlenebilir film ya, çok güzeldi, ben çok mu duygusalım bu aralar bilmem, yine ağladım sonlara doğru :kedi:
Bir de bu filmi izleme girişiminde bulunup yarım bırakmıştım sanırım, bazı sahnelerini çok iyi hatırlıyodum :sinifsinif:
theshe çok sevindim beğenmene opuyorumnanaktan
benim favorilerimden biriydi zaten, ve bende son sahnelerde tutamamıştım kendimi..:kedi:
buarada sabah sabah bi tlf uyandım ve çok gerildim:umursamaz: elimin altında olan filmlerden birini seçip izledim sakinleşmek için.. daha öncede izlemiştim 3yıl önce falan, ama yine izlemek istedim beğendiğim filmlerden yine...
Theshe izlemediysen tavsiye ederim yineyerimseniben
Canım bu 1995 yapımı dizinin afişiymiş, bir de 2005 yapımı filmi var başrolde Keira Knightley oynuyor. Senin önerdiğin hangisi şimdi :sinifsinif:
Keira Knightley oynadığı çok sıkıcıydı :sinifsinif:
çok pardon ben The Duchess le karıştırdım :) Aşk ve Gurur'u izlemedim :kedi:
Valla beğenmedin diye çok üzülmüştüm, sevindim birden karışınca şutarafagitti
The duchess evet hakkaten çok sıkıcıydı, tarihi filmleri çok severim ama bunda saçma sapan hastalıklı bir değil birden fazla ilişki vardı :sinifsinif:
Aşk ve gururu indiriyim ben en iyisi imdb puanı da gayet iyi.
Şimdi baktım da düşesin de puanı iyiymiş, neyse artık.
Revanche
Bu film oskara aday olmuş akannehir ...çok cansız ve hoş olmayan bir anlatımı var filmin. Hikayesi güzel ancak sizi içine çekemiyor. Yersiz çıplaklıklarla dolu. Sonlandığında nihayet dedim :)
ya prensesim şu aralar anlaşamıyoruz film konusunda. ben çok beğenmiştim filmi. bu yılki yabancı film dalında oscara aday filmlerden birisi bu ve hatta ben oscarlık diğer filmlerden daha çok sevdim milyonerden benjaminden bile... çok üzüldüm şimdi...
Valla beğenmedin diye çok üzülmüştüm, sevindim birden karışınca şutarafagitti
The duchess evet hakkaten çok sıkıcıydı, tarihi filmleri çok severim ama bunda saçma sapan hastalıklı bir değil birden fazla ilişki vardı :sinifsinif:
Aşk ve gururu indiriyim ben en iyisi imdb puanı da gayet iyi.
Şimdi baktım da düşesin de puanı iyiymiş, neyse artık.
kızlar the fall ya... şiddetle tavsiye ediyorum prensesin uykusuyum sen özllikle mutlakaa izle canımm, hikayeler öyle iç içe geçmişki masal gibiydi hele küçük mavi gözlü kızın ingilizce aksanına gülmekten öldüm ya son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi
GRAN TORİNO:gitme:
harikaydı harikaamafoldumben:a015:
clint eastwood benim dedem olsunsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?