En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ben bunu bulamadım ( sen dediğin yerden mi indirdin tatlım

herkes de izlemiş, gran torino benim içimi de sevgiyle kaplamıştı opuyorumnanaktan

en son 2012 ye gittim ..yönetmen alman di galiba ama sirada bir hollywood filmiydi

haftada bir giderim sinemaya ama genelde gece gidiyorum günün yorgunlu cöküyor sinemada .. buna bir cözüm bulmaliyim

bayramda cocuklarla neseli günlere gitmek istiyorum
sonraki cumada kizimi new moon a götürcem..istiyorbi fikrim yok film hakkinda

konusuoğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır.

dün gece izledim çok beğendim son zamanlarda izlediklerimin en iyisi bence.özellikle kızın oyunculuğuna bayıldım yaa mutlaka izlemelisiniz.

Kan ve şiddet var mı bunda? İzlemek istiyorum aslında ama cesaret edemiyorum bir türlü :kedi:

new moon' u izledim...ilk filmi sinemada izlememiş olmama rağmenn daha çok beğenmişdim...
bu kez film gösterime girdiği gün izledim...genede güzeldi...tavsiye ederim )

yaşasın yarın tatil havasındayken bu gece ; film indiremediğim tvye bağlı kaldığım zamanlarda buraya yazılan bir film vardı. bi yarım saattir geriye dönüp onu arıyorum. Låt den rätte komma in miş adı sonunda buldum.the fall uda buldum sonunda umarım yarına inerler ve altyazıda sıkıntı çekmem.
daisy yi bulamadım(
bu arada kaçırdığım filmlerede bakmış oldum...özelikle animasyonlarda çok güzel yorumlarınız. animasyonlar için bir boş vakit ayıracağım ve baştan başlayacağım bi ara...

biraz önce izledim..

film ağır ve karmaşık işlenmiş.. ilk cd bittiğinde bişe anlamamıştım tam olarak, ama merakla izlemeye devam ettim, ikinci cd daha açıklayıcı oldu tabiki.. ve güzel bi sonla bitti.. ama ben daha iyi bişeler bekliodum, kesinlikle kötü değil ancak 7 dalda oscar adayı olacak kadar mükemmel bi filmde değil benim için...

evetttttttt işte buuuuuuuuu... heleki son sahne
meltem sende gel sinema günlerine...

ayy son sahne deme hala ağlıcam çıkıyor etkisinden kurtulamadım yaamafoldumben
ertesi sabah enkaz gibiydim o kadar çok üzüldüm ki onun ölmesine sanki gerçekten bi tanıdığım öldü gibi :gitme:

sinema günü ne ben bilmiyorum kiibenneyaptımki

:)))))))))) yorum çok tatlı yahuuu...
mickey rourke, al pacino ve clint eastwood asla dedem olmasınnnn mümkünse sevgilim olabilirler her yaştaki halleriyle kabulumdur:))))

:kedi:izler izlemez yazdım yorumu o an ki duygumla :gitme:
tam dedeydi ya böyle klasik bi dede yani benimde dedem yok izlerken hep rahmetli dedemi düşündümsenağlamaboy posta benziyodu zaten

mutlaka izlemeliyim bence dedelikafaduldençok merak ediyorumm:hulya:

Yapım:2009 ~ ABD Tür:Komedi, Romantik Yönetmen:Anne Fletcher Senaryoete Chiarelli Yapımcı:Roberto Orci, Alex Kurtzman, Kristin Burr, Todd Lieberman, David Hoberman Görüntü Yönetmeni:Oliver Stapleton Müzik:Aaron Zigman Dağıtım:UIP FilmcilikFilmin ukSüre:1 saat 47 dk. Gösterim Tarihi:19 Haziran 2009 (Türkiye)

Bir kitap editörü, ülkede kalabilmek için erkek asistanıyla evlenmek zorundadır. Yeni çift, çocuğun ailesi ile tanışmak üzere Alaska'ya yolculuk yaptıklarında, sürpriz bir düğünle karşılaşırlar ancak peşlerindeki göçmenlik bürosu yetkililerini başlarından savmak için bu plâna sonuna kadar bağlı kalmak zorundadırlar.

Lat den ratte komma in çok güzel bir filmdi, umarım beğenirsin tatlımm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…