kızlar the fall ya... şiddetle tavsiye ediyorum prensesin uykusuyum sen özllikle mutlakaa izle canımm, hikayeler öyle iç içe geçmişki masal gibiydi hele küçük mavi gözlü kızın ingilizce aksanına gülmekten öldüm ya son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi
GRAN TORİNO:gitme:
harikaydı harikaamafoldumben:a015:
clint eastwood benim dedem olsunsenağlama
:)))))))))) yorum çok tatlı yahuuu...
mickey rourke, al pacino ve clint eastwood asla dedem olmasınnnn mümkünse sevgilim olabilirler her yaştaki halleriyle kabulumdur:))))
konusuoğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır.
dün gece izledim çok beğendim son zamanlarda izlediklerimin en iyisi bence.özellikle kızın oyunculuğuna bayıldım yaa mutlaka izlemelisiniz.
Kan ve şiddet var mı bunda? İzlemek istiyorum aslında ama cesaret edemiyorum bir türlü :kedi:
evetttttttt işte buuuuuuuuu... heleki son sahne
meltem sende gel sinema günlerine...
:)))))))))) yorum çok tatlı yahuuu...
mickey rourke, al pacino ve clint eastwood asla dedem olmasınnnn mümkünse sevgilim olabilirler her yaştaki halleriyle kabulumdur:))))
konusuoğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır.
dün gece izledim çok beğendim son zamanlarda izlediklerimin en iyisi bence.özellikle kızın oyunculuğuna bayıldım yaa mutlaka izlemelisiniz.
yaşasın yarın tatil havasındayken bu gece ; film indiremediğim tvye bağlı kaldığım zamanlarda buraya yazılan bir film vardı. bi yarım saattir geriye dönüp onu arıyorum. Låt den rätte komma in miş adı sonunda buldum.the fall uda buldum sonunda umarım yarına inerler ve altyazıda sıkıntı çekmem.
daisy yi bulamadım(
bu arada kaçırdığım filmlerede bakmış oldum...özelikle animasyonlarda çok güzel yorumlarınız. animasyonlar için bir boş vakit ayıracağım ve baştan başlayacağım bi ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?