En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kkda sinema günleri yapıyoruz anket açıp film izliyoruz...link mink vermeyi bilmiyom ben burda sinema bölümünde... bekleriz tatlım...

genede dede olmasın ya ((

aa gelirim bende vallaadelikafadulden
ya ama her ankete katılamayabilirim çalışıyorum bazen çok yorgun oluyorum yani film izlenecek gece benim çok yoğun ve yorgun bi zamanıma denk gelebilir ama elimden geldiğince katılmayı çok isterim

yeni bir anket açılacağı zaman buradan duyuru yapsanız:kedi:
çünkü ben kk da pek aktif değilim ben artık dolayısıyla haberim olmuyor öyle şeylerdenvereliniortak

size güzel değilde ,süperötesi diyebileceğim bikaç film ismi vereyim...
p.c. ı love you filmindeki yakışıklı oyuncu gerard butler ın oynadığı law abiding citizen, gamer, kadın aklı erkek aklı .... bu üçfilm de muhteşem diyebilirim.

turnuva -aksiyon, teklif - romantik komedi,

animasyonlardan canavarlar yaratıklara karşı, yukarı bak, madagaskar 2 çok eğlenceli filmler ....kesinlikle izlemelisiniz...

kız kardeşimin hikayesi filmini de izlemelisiniz.. oldukça duygusal ve sonu sürprizli filmlerden.....

bugünkü 2 filmimden biri...

güzel filmdi beğendim, orta şiddette gerilim ve merakla izledim..

cnm filmin konusu nasıldı ?

Genç ve şefkatli Brandi, bir emekli evinde terfisini bekleyen bir görevlidir. Bir gece sarhoş halde gece kulübünden dönerken, yeni evsiz kalmış Tom’a arabasıyla çarpar.

Paramparça ettiği bu adama çarptığı duyulursa, Brandi'nin parlak olan geleceği sönecektir. Bu yüzden Brandi, Tom’u kurtarmak yerine onun kendinden geçmesini bekleyip onu ortadan kaldırmayı planlar. Tom için tek hayatta kalış yolu ise kaçmaktır.
İkilemde kalmanın vurgulandığı Stuck, gerçek hikayeden yola çıkılmıştır.
Festivallerden ödüller kazanan filmde, izleyicide etki bırakan sahnelere bolca yer verilmiştir.

Evet canım bu film çok güzeldi..Kıza sinir olmuştum..Adamın ordan kaçma mücadelesi germişti beni:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…