Lat den ratte komma in çok güzel bir filmdi, umarım beğenirsin tatlımm opuyorumnanaktan
ayy son sahne deme hala ağlıcam çıkıyor etkisinden kurtulamadım yaamafoldumben
ertesi sabah enkaz gibiydim o kadar çok üzüldüm ki onun ölmesine sanki gerçekten bi tanıdığım öldü gibi :gitme:
sinema günü ne ben bilmiyorum kiibenneyaptımki
:kedi:izler izlemez yazdım yorumu o an ki duygumla :gitme:
tam dedeydi ya böyle klasik bi dede yani benimde dedem yok izlerken hep rahmetli dedemi düşündümsenağlamaboy posta benziyodu zaten
kkda sinema günleri yapıyoruz anket açıp film izliyoruz...link mink vermeyi bilmiyom ben burda sinema bölümünde... bekleriz tatlım...
genede dede olmasın ya((
kkda sinema günleri yapıyoruz anket açıp film izliyoruz...link mink vermeyi bilmiyom ben burda sinema bölümünde... bekleriz tatlım...
genede dede olmasın ya((
gerilim yasamak icin ideal bi filmdi oneririmm canlar
cnm filmin konusu nasıldı ?
cnm filmin konusu nasıldı ?
Genç ve şefkatli Brandi, bir emekli evinde terfisini bekleyen bir görevlidir. Bir gece sarhoş halde gece kulübünden dönerken, yeni evsiz kalmış Tom’a arabasıyla çarpar.
Paramparça ettiği bu adama çarptığı duyulursa, Brandi'nin parlak olan geleceği sönecektir. Bu yüzden Brandi, Tom’u kurtarmak yerine onun kendinden geçmesini bekleyip onu ortadan kaldırmayı planlar. Tom için tek hayatta kalış yolu ise kaçmaktır.
İkilemde kalmanın vurgulandığı Stuck, gerçek hikayeden yola çıkılmıştır.
Festivallerden ödüller kazanan filmde, izleyicide etki bırakan sahnelere bolca yer verilmiştir.
prensesimmm böle çok kanlı bi film değil dimi??
Evet canım bu film çok güzeldi..Kıza sinir olmuştum..Adamın ordan kaçma mücadelesi germişti beni:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?