En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Nine Lives

9 farklı kadın karekterin birbiriyle pek kesişmeyen hayat hikayeleri. parça parça anlatılan tüm filmlerde olduğu gibi filmin içine giremiyorsunuz ama 9 farklı kısa film tadında izlenebilir. içlerinden çok hoşuma giden hikayeler oldu. tavsiye ediyorum.

biraz önce bitirdim ve şimdiye kadar nasıl farketmemişim bu filmi dedim akannehir

gerçekten çok güzeldi, ve sürükleyici.. özellikle sürpriz sonları sevenler kaçırmasın diorum..

bitti gerçekler ortaya çıktı dedim, ama son saniyelerde yine yanıldığımı anladımyerimseniben

uzun zaman önce izledim güzel bir filmdi a.s

ONE FLEW OVER THE CUCKOO'S NEST

filmin türkçe adı çok alakasız öncelikle bunu belirteyim o yüzden türkçe adıyla değil ingilizce adıyla yazmayı tercih ettim:umursamaz:

film güzeldi akılda kalıcı sürekli kendini hatırlatıcak olan bi sürü sahnesi ve repliği var bunlardan bir tanesi de "en azından denedim" dir kesinlikle

jack nicholson çok ama çoook başarılı filmdeöyle ki adam gerçekten mi deli yoksa gerçekten de deliyi çok iyi oynayan bi oyuncu tam bi muamma :lepi:shiningi de düşünücek olursak

sadece bu filmi yanlış bi zamanda izlediğimi düşünüyorum
çünkü hala günler geçmesine rağmen GRAN TORıNO nun etkisindeyim sürekli aklımda o finaldeki walt un malum sahnesi:a015:senağlamamafoldumben o yüzden filmin hakkını yeterince verememiş olabilirim tekrar izlemek gerek sanırım

şef mcmurphy i öldürmese de olurmuydu bilmiyorum
ama filmin finalinde bi kızılderilinin özgürlüğe gitmesi çok anlamlıydı
üstelik iri yarı "dağ gibi" olupta dışarı çıkıcak otoriteyi yıkıcak cesareti kendinde bulamaması bunu yapacak güçte olmasına rağmen bunu başaramaması da manidar
biri denedi biri başardı diyelim
"kaçık"lar diyarından biri geçti böylelikleyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…