En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

prensesim yaa dehşet bişe bu izleyemem ben..

texas katliamı ve hostel izledim kaç yıl önce ama hala etkisindeyim..
çok korkuorum böle vahşet filmlerinden :gitme:

gerilim olsun, mesela uninvited gibi, ama kesip biçme olunca filmde benim tansiyon fırlıo :bbo:

o zaman izleme bitanemm kanli bi film biraz da abarti adamin kafasina vuruyo gozu firlio
sacmalamislar birazda guzelcim
kansiz bicmesiz gerilim seviosun sen canim

o zaman izleme bitanemm kanli bi film biraz da abarti adamin kafasina vuruyo gozu firlio
sacmalamislar birazda guzelcim
kansiz bicmesiz gerilim seviosun sen canim

aynen cnm.. bol bol gerilim olsun ama kesme biçmeyle değil :1no2:

ya seyrettiklerinden aklına gelen güzel bi film varmı? yarın alim izlim film bulamıorum artık.. türü farketmez aksiyon, gerilim, dram, psikolojik, romantik.. hangisi olursa...

en son gelin benim olacak sevgi firtinasi izledim guzeldi tavsiye ederim izlemediysen
icimdeki yabanci tas meclisi arslanlari kuzular bunlarda guzeldii canim

en son gelin benim olacak sevgi firtinasi izledim guzeldi tavsiye ederim izlemediysen
icimdeki yabanci tas meclisi arslanlari kuzular bunlarda guzeldii canim

sen uyurkenide izlemelisin mutlaka canim sandra bullockun

gelin benim olacak, sevgi fırtınası, içimdeki yabancı, sen uyurken bunları izledim cnmcım.. hepside çok güzel filmlerdia.s

taş meclisi dikkatimi çekti.. nasıl bi film acaba CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun izledim cok guzel bi dram filmiydi azmin zaferi ismiyle guzel butunlesmisti tavsiye ederim kesinlikle

bilmiyorum ki canım ben indiriyorum şuan:kedi:
yaklaşık 20 dakika kaldı çok heyecanlıyım yahudelikafadulden
bu bölüm bay testerenin (!) asıl amacının ortaya çıkacağı bölümmüş
bakalım merakla beklemedeyim işi gücü bıraktım indirimin geri sayımında gözlerim:roflol:delikafadulden

anladim bende cok merak ediorum aslinda sinemada izlemek isterdim ama kapali kalabalik mekan bu salginda sorun olurmu diye endise etmeden de duramiorum yine evde izlemek daha guvenli sanirim
bakalim asil amaci neymis:))

cnm hangi siteden indiriyorsun bende gösterime girmesini beklemeden mi izlesem

SAW VI:lepi:

harikaydııı:1shok:delikafadulden

şahsen ben saw 5 i beğenmemiştim o kadar
ama 6 harika olmuş 7. ise büyük bi sabırsızlıkla beklemekteyim
anlaşılan senaristlerde işin polisiyeye kaymasından dolayı duyulan izleyici rahatsızlığını farketmiş olmamalılar ki asıl istediğimiz saw i bize 6. da da izletmeye devam ettiler sositososito

bi kere daha izleyesim var tadı damağımda kaldı :icecream:

kanlı film izleyemeyenler meraklanıyorlarsa ve ya şöyle bi başında ucundan bakayım diyorlarsa öyle bişeye kalkışmasınlar çünkü filmin başı baya bi kanlı başlıyor

prensesfb, liv sinemaya gelmesini beklemeyin derim izleyin muhakkak bi an önce:hulya:
liv paneline bak canımyerimseniben

afişlerde biribirinden güzel:1ninca: hangisini koyucağımı bilemedim:bbo:

filmin başında komik bi durumda söz konusu bi yanda şişko bi adam bi yanda gayet zayıf bi kadın ve kendilerinden bişeyler feda etmeleri gerek orası sanki biraz korkunç bi film serisine iyi malzeme olacak türde olmuşkaydirigubbakcemile3

Çarşamba günü alacakaranlık serisinden New Moon'u izledim.
Ben filmi çok beğendim, ayrıca kitaba çok sadık kalınmış ve efektler filan 1. filme göre daha kaliteliydi. Sanki olaylar çabuk geçilmiş gibiyidi ama yine de film insanın içine işliyordu. Kesinlikle tavsiye ederim...

Uzun zamandır merakla beklediğim film. Meryl Streepin performansı için bile izlenebilir.
İzlerken kesinlikle aç olmayın lmaz:
Yemek yemeyi ve yemek pişirmeyi seviyorsanız görsel şölen sizin için.
Kısaca bence izlenmesi gereken filmlerden, çok hoş iki biyografi opuyorumnanaktan

theshe cnm bu film, bol bol turta yapılan flimmicokacimcoook

theshe cnm bu film, bol bol turta yapılan flimmicokacimcoook

turta olsa iyi, tavuk, ördek, güveç, balık, pasta, herşey var, hatta kızarmış ekmek üstü biber-domates bile gördük yani :jeyyar:
ama turta hatırlamıyorum, muhtemelen o film başkadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…