En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Ya benim karnım toktu, gerçi ben yarısını dün gece yarısını bu gece izledim ama -tatlicadiarzu-
Tok izlemekte fayda var, bir de dediğim gibi yemek yapmayı sevenler ve yeni öğrenenler birşeyler kapabilir bu filmden, bizim mutfağımıza çok yakın filmdeki yemekler zemuszemus

vizyona girdiginde izleyememistim anca dun gece izleyebildim kizlar dizinin film versiyonuydu guzeldi

neşeli hayatı izleyen var mı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum..
ben dün izledim .. yilmaz erdoganin tarzini begeniyorsaniz seversiniz.. ben sevdim
sicak icten bir filmdi .. hatta cokta özlemisim böyle film izlemeyi

bugünde new moon a gittik.. (tatili iyi degerlendirdik) fena degildi..1.sinide kizimin israriyla izlemistim begenmistim bunada kizimin israriyla gittim
salonda sadece 15 16 yas grubu vardi
taylor lautner in tshortunu cikardigi an ciglik fln oldu bende "oha" fln oldum yaaaniiii
pardon 2bucuk saat aralarinda kalinca

bide garson kiz isimli film vardi onda cesit cesit turta yapiliodu yerimseniben

işte benim dediğim film delikafadulden

filmin konusunu hatırlamıorum tam olarak (küçük bi kızı vardı ve şiddet meyillisi bi koca sanırım), ama o turtalar neydi yaaa kendimden geçiodum resmen delikafadulden

işte benim dediğim film delikafadulden

filmin konusunu hatırlamıorum tam olarak (küçük bi kızı vardı ve şiddet meyillisi bi koca sanırım), ama o turtalar neydi yaaa kendimden geçiodum resmen delikafadulden

evet canim senin dedigin bu filmdi cesit cesit turta yapiodu isimler veriodu

hemen indiriyorum...

kizlar izlemediyseniz buda cok guzel bi filmdi

bu filmi sevmemiştim.burdaki oynayan abinin başka bir filmi vardı başka hatunlarla diyaloglar gibi bişi. o aklıma geldi. nispeten diyaloglar iyiydi çekim farklıydı ekran ikiye bölünüyo falan ama genede basit aşk meşk ilişkisine dayalı bir filmdi..

ask tarifini ben sinemada izlemistim ve begenmistim. keyifli vakit gecirmek icin izlenebilir cinsten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…