oley tuce gelmis :dance:
Asminim :1hug: çok özledim sizleri ya :kedi:
yaa gel artik :sinifsinif:
seninleyken tadi bambaska buralarin:sinifsinif:
oley oley oleyŞenizgeldim canım benim :1hug:Şeniz ne izliyoruz bu hafta opuyorumnanaktan
oley oley oleyŞeniz
flatliners i izledik biz canim istersen sen de izle
Charm in basliginda yorumlarini bekleyelim biz de dort gozle:asigim:
sana da bon appetit tuce opuyorumnanaktan
oyyy izlemiş julie and julia'yı Şenizopuyorumnanaktan:1hug:
ay canım dikkat etmedim ona ama sürekli bir tereyağı olayı dönüyordu, sanırım ekmekleri tereyağında kızarttıktan sonra üstüne ıvır zıvırları dizip bir kapak kapatılsa olur :kedi:kaydirigubbakcemile3 meryl streep bence de muhteşemdi ya o aksanı nasıl yapmış, muhteşem hatun opuyorumnanaktandün gece izledim ben de, ne zamandır bekliyodum bu filmi, meryl streep nasıl güzel diyo bon appetit, bayıldım ya opuyorumnanaktan
tuce bi de izlemiş birini bulunca sorayım dedim, filmin başlarında julie ekmekleri tereyağında kızartıp biber vs koydu ya üstlerine, sence fırına attı mı onları :kedi:
julie ve julia guzel mi kizlar:)
Hoşgeldin tucem aramıza tekrardan opuyorumnanaktan
ben en son 500 Days Of Summer 'ı izledim
Çerezlik bir film bana kalırsa, eğlenceli .Filmin anlatımı güzeldi özellikle bir kaç sahne çok çok hoşuma gitti.
malesef virus gelmiş. gece eşim yokken indireyim dedim julie juliayı dondu durdu. meğer eşiminkinde virus programı varmış benimkinde yokmuş. 2 gün sonraya halllolacak(( neyse bir iki film indirmiştim onlarla oyalanaırtım.
tucem hoşgeldin tekrardan...seni görmek çok güzel...
dün gece yeni indirdiğim izleyemediğim mickey rourkeli the rainmaker filmini seyrettim...matt damon danny devito ve jon voightli bi françis ford coppalanın filmi...miki rukumda çok havalı bi rolde:))senaryo gayet basit yeni avukat olan mattin kendini avukatlık olayına adaptasyonu bir iki davadaki iyilik hali sonunda kazanacakmı kaybedecekmi güçlü olan zayıfı yiyecekmi vs tarzında gelişiyor. eğlenceli yerler danny devitonun halleri...film şöle böyle ama sonunu güzel yapmışlar ya kazanır ya kaybedersinden farklı olmuş...vaktiniz varsa seyredin...
prensesim ben çok sinir olmuştum bu filmde. bizim ülkemizde ıssız kadınlar yok ki, avrupada var mı, bizde kadınlar telef olur, yıllardır birlikte olduğu sevgilisini bırakıp başkasıyla evlenen erkek çok duydum da, kız hiç duymadım :mymeka:
Kadın erkek ilişkilerini irdeleyip bu puanı nasıl almış diyip durmuştum süprizzzzz
Senin de fikirlerini alıyım, erkeği kadın yerine koyarak mı izledin, olduğu gibi mi :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?